Pagrindines diskusijos > Savigyna

Kaip nugaleti baime?

<< < (5/16) > >>

1gnasLTU:
Vo ir man panasiai yra,tiesiog per daug galvoju apie pasekmes kas gali buti blogiausia,ta prasme su mentais prasides,ar tevam problemu bus ir pan. Taip pat yra ta baime kad gali malku gaut ir tada isvis uzgauliojimas prasides visais frontais  :/  Net nzn,turbut reiks viena karta prisiverst ir viska uzbaigt  :banging:

Сунабозу:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNors jis kiek zinau nelanko jokio kovinio sporto ,bet matosi kad patirties gatvej turi (su fanarais beveik istisai vaiksto ,ir siaip fizionomija kreivoka) .

--- Baigti citatą ---

Jei istisai su fanarais vaiksto, vadinasi uz piktus zodzius gauna  :kikena:

Steve:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiJo, kai penktoj klasėj į boksą nuėjau, tai treneris pasakė, jog naujokams sparingą tik po pusės metų galima duot, bet kadangi nenoriu, jog visi išsilakstytumėt, tai duosiu nuo pat pradžios pasižaisti :paauk:

Jei nėra bazės, sparinguokis iki apsiš..., naudos nedaug bus  :mokslas:

--- Baigti citatą ---
Aš ta suprantu, bet gi žmogui ne technikos reikia. Va ateina vasara, te padirba bokso saleje. Kitais metais užsiraus tas bičiukas gražiai paaiškins kas kur ir kaip. 

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAš ta suprantu, bet gi žmogui ne technikos reikia. Va ateina vasara, te padirba bokso saleje. Kitais metais užsiraus tas bičiukas gražiai paaiškins kas kur ir kaip.

--- Baigti citatą ---

Tai naudos daugiau pabėgioti, jei technikos nereikia... Nematau absoliučiai jokios prasmės sparinguoti bilekaip be technikos. Nu gal vienintelė nauda, kad smūgių taip nebijos, bet pats smūgiuoti tikrai neišmoks. Nori smūgiuot – mokinkis KAIP tai padaryt, o ne TAI daryk nežinodamas KAIP :amen:

MinedoFanas007:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Va ateina vasara, te padirba bokso saleje. Kitais metais užsiraus tas bičiukas gražiai paaiškins kas kur ir kaip.

--- Baigti citatą ---
As ir taip lankau kovini sporta,sparinguojuosi,tai nera prasmes dar ir boksa lankyt(todel prasau nesiulyt)

--- Citata iš: Сунабозу ---Jei istisai su fanarais vaiksto, vadinasi uz piktus zodzius gauna  :kikena:

--- Baigti citatą ---
gali but  :D

--- Citata iš: 1gnasLTU ---Vo ir man panasiai yra,tiesiog per daug galvoju apie pasekmes kas gali buti blogiausia,ta prasme su mentais prasides,ar tevam problemu bus ir pan. Taip pat yra ta baime kad gali malku gaut ir tada isvis uzgauliojimas prasides visais frontais  :/

--- Baigti citatą ---
Gerai kad ne man vienam cia taip :)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją