Pagrindines diskusijos > Savigyna
Kaip nugaleti baime?
paslaptis:
taip yra buvę visiems, baisu tik pirmą kartą arba iki pirmo smūgio, po to įsijungia pasąmonė(man šian darbe taip buvo) ir tu darai tą ką mokaisi sporto salėje.Realiai turi du variantus: kentėt ir leist "užduchint", paskui gali sekti ir reketas. arba susimušti/primušti vieną kartą ir tokiu atveju dažniausiai kabinėjimaisi baigias, nes nedorėlis pajunta, kad gali gaut atkirtį, o kadangi tu sportuoji, tai beliko sustiprėt psichologiškai.jei ne, mušies dažnai ir laimėsi, nes anas pilietis jaučia vidinį/moralinį pasitenkinimą tave žemindamas.O kai pamatys, kad tu gali pastovėt už save, tas jausmas dings ir jis apsiramins.O nešvarių metodų gatvėj nėra, norint išgyventi tinka bet kas, bet patikėk, net ir gulinčiam užlipti ant galvos yra sunku.o už plaukų tikrai netampys.Jis žodį, tu jam du smūgius ir ramu. Ir Valkyrijos mylės:-)
Steve:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiPer daug galvoji. Realiai, kai JAU esi situacijoje, kurioje be kumščių nieko išspręsti nebeįšeina, viskas baigiasi po vieno/dviejų smūgių. Be vertuškių ir kitų filmų bajerių.
Bijai gatvės muštynių - kviesk į sparingą prie liudininkų. Su pirštinėm. Bet būtinai taip, kad atsisakyti negalėtų... Esu taip daręs. Visi "kabliai" vėliau baigėsi.
--- Baigti citatą ---
Tam kad nusileist iki tokios situacijos, reikia būti psichologiškai silpnam. Ir davimas dūdon čiayra pskutinė priemonė. Neskleisiu aš čia erezijų, ir nepradėsiu savo filosofijų vėpaliot, bet pasakysiu viena. Eik į boksa, pasakyk treneriui kad yra šiokių tokių problemų su vištgaidžiais ir nori juos pamokyt. Daug technikos tau nereikia manau, reikia tik pačio sparingo, paiškins kas kaip truputi išsijudinsi išmoksi gražiai por kart dūdon duot, ir manau kad užteks.
Vitiokas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiTam kad nusileist iki tokios situacijos, reikia būti psichologiškai silpnam. Ir davimas dūdon čiayra pskutinė priemonė. Neskleisiu aš čia erezijų, ir nepradėsiu savo filosofijų vėpaliot, bet pasakysiu viena. Eik į boksa, pasakyk treneriui kad yra šiokių tokių problemų su vištgaidžiais ir nori juos pamokyt. Daug technikos tau nereikia manau, reikia tik pačio sparingo, paiškins kas kaip truputi išsijudinsi išmoksi gražiai por kart dūdon duot, ir manau kad užteks.
--- Baigti citatą ---
Nemanau kad pačio sparingo užteks...
sakalas:
Steve:
--- Citata ---Eik į boksa, pasakyk treneriui kad yra šiokių tokių problemų su vištgaidžiais ir nori juos pamokyt. Daug technikos tau nereikia manau, reikia tik pačio sparingo, paiškins kas kaip truputi išsijudinsi išmoksi gražiai por kart dūdon duot, ir manau kad užteks.
--- Baigti citatą ---
Nesuprantu ko cia taip ta sparinga isaukstinai... Pats sparingas is saves nieko gero neduoda, nei smugio nepastatysi nei technikos ismoksi, zodziu nieko gero. Jo paskirtis kita, butent isvystyt distancijos pojuti, vystyt reakcija, nebijot smugiu, bei ismokt atlikt ATIDIRBTAS technikas realioj situacijoj. O jei tik i ringa nueisi tai naudos is to mazai, kas is to, kad gali trenkti, bet nemoki stipriai trenkti... Ir pan.
Mano galva jei nori ko nors ismokt tai visu pirma technika, technika ir dar karta technika, o paskui gali ir su sparingais technikos atidirbima derint.
Saxum:
Jo, kai penktoj klasėj į boksą nuėjau, tai treneris pasakė, jog naujokams sparingą tik po pusės metų galima duot, bet kadangi nenoriu, jog visi išsilakstytumėt, tai duosiu nuo pat pradžios pasižaisti :paauk:
Jei nėra bazės, sparinguokis iki apsiš..., naudos nedaug bus :mokslas:
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją