Pagrindines diskusijos > Savigyna

Kaip nugaleti baime?

(1/16) > >>

MinedoFanas007:
Prie manes jau koki menesi kimba 1 rupuziokas ,bando vaidint "kieta" raunasi kiekviena karta kai sutinka,izeidineja mane,mano gimines.Noriu ji viena karta atlupt gerai kad pradingtu visas tas šūstrumas.Bet beda tame kad as nei karto neesu rimtai kovojes gatvei ir kaskaip bijau pirmas kalt (nors jis uz mane ir zemesnis ir smulkesnis...) galvoju "o kas jeigu nepasiseks man ir gausiu i galva?".Nes tas du*** net ir pargriuvusi spardytu tol kol pamatytu kad nebekrutu...Nors jis kiek zinau nelanko jokio kovinio sporto ,bet matosi kad patirties gatvej turi (su fanarais beveik istisai vaiksto ,ir siaip fizionomija kreivoka) .
Pries kelias dienas jau buvo sunervines taip kad buciau nesusilaikes ,bet tada kaskaip kojos sulinko,rankos pasidare kaip medines,matymo kampas sumazejo zodziu net nemoku paaiskint  :nezino:  :-/ .Tad sitaip pasijautes nieko neatsikirtau ir pagalvojau gal verciau nieko nedaryt sitap jauciantis,ir nuejau palydimas keleto pasaipiu repliku ir rusisku zodziu...
Gal kas turi patarimu kaip nugalet ta gatves kovos baime ir pradet pirmam?Tuo paciu panaikint sita jausma

--- Citata ---kojos sulinko,rankos pasidare kaip medines,matymo kampas sumazejo zodziu net nemoku paaiskint  :nezino:
--- Baigti citatą ---

P.S Zinau kad yra panasi tema bet ten nieko neradau,tad prasau moderatoriu neuzrakinti.
P.P.S Gal ir nelabai aiskiai klausima suformulavau bet tikiuosi suprasit.

Zigzaueris:
Pradek sportuot ir po pusmecio sukalk....

pelkė:
Nori būti vienas iš šitų  :chmm:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Zigzaueris:
Jaigu tuos,kurie sitaip sutraumuoja zmones gerai sudubasintu kiti,tai gal butu isvengta auku.Mane apskritai nervuoja tiek tie kurie tyciojasi,tiek tie kurie save laiko sudo vietoj .Svarbu nenusirist iki tokio lygio,kad pats pradesi galvot,jog esi lopas ir t.t. ir nieko nebedarysi.Sakau,pradek sportuot,o paskui prie progos pastatysi i vieta.Per diena ,be armaturos, nieks neisispres.

MinedoFanas007:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiPradek sportuot ir po pusmecio sukalk....

--- Baigti citatą ---
Sportuoju,jau ir ne pusmeti,esu fiziskai uz ji stipresnis bet ,kaskodel bijau  :oho: pats nezinau kodel ...Del to ir parasiau sita tema kad kas nors patartu kaip pasiruosti kovai psichologiskai...

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją