AutoriusTema: Kaip nugaleti baime?  (Skaityti 27479 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

MinedoFanas007

• Svečias
Kaip nugaleti baime?
« įjungtas: 2009 Geg 01, 20:41:56 pm »
Prie manes jau koki menesi kimba 1 rupuziokas ,bando vaidint "kieta" raunasi kiekviena karta kai sutinka,izeidineja mane,mano gimines.Noriu ji viena karta atlupt gerai kad pradingtu visas tas šūstrumas.Bet beda tame kad as nei karto neesu rimtai kovojes gatvei ir kaskaip bijau pirmas kalt (nors jis uz mane ir zemesnis ir smulkesnis...) galvoju "o kas jeigu nepasiseks man ir gausiu i galva?".Nes tas du*** net ir pargriuvusi spardytu tol kol pamatytu kad nebekrutu...Nors jis kiek zinau nelanko jokio kovinio sporto ,bet matosi kad patirties gatvej turi (su fanarais beveik istisai vaiksto ,ir siaip fizionomija kreivoka) .
Pries kelias dienas jau buvo sunervines taip kad buciau nesusilaikes ,bet tada kaskaip kojos sulinko,rankos pasidare kaip medines,matymo kampas sumazejo zodziu net nemoku paaiskint  :nezino:  :-/ .Tad sitaip pasijautes nieko neatsikirtau ir pagalvojau gal verciau nieko nedaryt sitap jauciantis,ir nuejau palydimas keleto pasaipiu repliku ir rusisku zodziu...
Gal kas turi patarimu kaip nugalet ta gatves kovos baime ir pradet pirmam?Tuo paciu panaikint sita jausma
Citata
kojos sulinko,rankos pasidare kaip medines,matymo kampas sumazejo zodziu net nemoku paaiskint  :nezino:

P.S Zinau kad yra panasi tema bet ten nieko neradau,tad prasau moderatoriu neuzrakinti.
P.P.S Gal ir nelabai aiskiai klausima suformulavau bet tikiuosi suprasit.

Atsijungęs Zigzaueris

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bal 2008
  • Žinutės: 697
  • Amžius: 34
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Kaip nugaleti baime?
« Atsakyti #1 įjungtas: 2009 Geg 01, 20:58:06 pm »
Pradek sportuot ir po pusmecio sukalk....

Atsijungęs pelkė

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 1688
  • Amžius: 51
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.nautilius.lt
« Atsakyti #2 įjungtas: 2009 Geg 01, 20:59:17 pm »
Nori būti vienas iš šitų  :chmm:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
niekas manes neparklupdys ant kelių - kaip gulėjau , taip ir gulėsiu ...

Atsijungęs Zigzaueris

• 2 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #3 įjungtas: 2009 Geg 01, 21:03:18 pm »
Jaigu tuos,kurie sitaip sutraumuoja zmones gerai sudubasintu kiti,tai gal butu isvengta auku.Mane apskritai nervuoja tiek tie kurie tyciojasi,tiek tie kurie save laiko sudo vietoj .Svarbu nenusirist iki tokio lygio,kad pats pradesi galvot,jog esi lopas ir t.t. ir nieko nebedarysi.Sakau,pradek sportuot,o paskui prie progos pastatysi i vieta.Per diena ,be armaturos, nieks neisispres.

MinedoFanas007

• Svečias
« Atsakyti #4 įjungtas: 2009 Geg 01, 21:05:38 pm »
Pradek sportuot ir po pusmecio sukalk....
Sportuoju,jau ir ne pusmeti,esu fiziskai uz ji stipresnis bet ,kaskodel bijau  :oho: pats nezinau kodel ...Del to ir parasiau sita tema kad kas nors patartu kaip pasiruosti kovai psichologiskai...

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #4 įjungtas: 2009 Geg 01, 21:05:38 pm »

Atsijungęs Zigzaueris

• 2 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #5 įjungtas: 2009 Geg 01, 21:09:39 pm »
Tikiuos ne wingtsuna  :bandit:
Jaigu sparinguojies treniruotese ir t.t.  tai nematau bedos.Visgi,jaigu bijai trenkt,tai greiciausiai todel,nes bijai pasekmiu t.y.gaut atgal.Pazistamas jausmas,bet baigiu isaugt  :D

MinedoFanas007

• Svečias
« Atsakyti #6 įjungtas: 2009 Geg 01, 21:19:34 pm »
Tikiuos ne wingtsuna  :bandit:
Jaigu sparinguojies treniruotese ir t.t.  tai nematau bedos.Visgi,jaigu bijai trenkt,tai greiciausiai todel,nes bijai pasekmiu t.y.gaut atgal.Pazistamas jausmas,bet baigiu isaugt  :D
Ne wingtsuna  ;-)
Taip teisingai spejai kad bijau pasekmiu,nes jai su juo kovosiu garantuotai jis naudos "nesvarius veiksmus" o as ju neiprates naudot ir nemoku nuo ju gintis.O tie nesvarus veiksmai tai ne bus, tokie kaip ausis lauzyt ir plaukus raut,o tokie kaip sokinejimas ant pargriuvusio , sugriebimas uz plauku ir trenkimas i siena ar i cementa...
O man tokiu veiksmu tesiog nesinori naudot nes as pagalvoju apie pasekmes...

P.S Cia tas jausmas apibudintas pirmam poste,ir nenorejimas naudot nesvariu veiksmu turbut susije su tuo kad niekad neesu dalyvaves rimtose gatves mustynese.

Atsijungęs Zigzaueris

• 2 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #7 įjungtas: 2009 Geg 01, 21:24:56 pm »
Emmm,tavo galvos dauzymas i cementa nera kovojimas .Aisku mano patirtis kovos menuose nedidele,tai gal klystu  :D
Suprasciau jaigu apie kiausiniu spardyma kalbetum,o ten tai jau ....Arba isjungsi arba ne,kokie dar trankymaisi i sianas  :rolleyes:

MinedoFanas007

• Svečias
« Atsakyti #8 įjungtas: 2009 Geg 01, 21:30:39 pm »
Emmm,tavo galvos dauzymas i cementa nera kovojimas .Aisku mano patirtis kovos menuose nedidele,tai gal klystu  :D
Suprasciau jaigu apie kiausiniu spardyma kalbetum,o ten tai jau ....Arba isjungsi arba ne,kokie dar trankymaisi i sianas  :rolleyes:
Cia nemano kovojimas cia jis panasiai gali kovot bent mano pazystamas sake taip,nes buvo su tuo paciu ankciau pries kelis metus susikales,bet turbut eilini karta nusvaigo jis  :luztu: ,tai gal ir nenaudos  :chmm:

P.S Gal nenukrypkim labai nuo temos
« Paskutinis taisymas: 2009 Geg 01, 21:33:21 pm nuo MinedoFanas007 »

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #9 įjungtas: 2009 Geg 02, 00:42:21 am »
Ne wingtsuna  ;-)
Taip teisingai spejai kad bijau pasekmiu,nes jai su juo kovosiu garantuotai jis naudos "nesvarius veiksmus"

Per daug galvoji. Realiai, kai JAU esi situacijoje, kurioje be kumščių nieko išspręsti nebeįšeina, viskas baigiasi po vieno/dviejų smūgių. Be vertuškių ir kitų filmų bajerių.

Bijai gatvės muštynių - kviesk į sparingą prie liudininkų. Su pirštinėm. Bet būtinai taip, kad atsisakyti negalėtų... Esu taip daręs. Visi "kabliai" vėliau baigėsi.
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

« Atsakyti #9 įjungtas: 2009 Geg 02, 00:42:21 am »

Atsijungęs paslaptis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2009
  • Žinutės: 1518
  • Amžius: 41

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #10 įjungtas: 2009 Geg 02, 02:19:18 am »
taip yra buvę visiems, baisu tik pirmą kartą arba iki pirmo smūgio, po to įsijungia pasąmonė(man šian darbe taip buvo) ir tu darai tą ką mokaisi sporto salėje.Realiai turi du variantus: kentėt ir leist "užduchint", paskui gali sekti ir reketas. arba susimušti/primušti vieną kartą ir tokiu atveju dažniausiai kabinėjimaisi baigias, nes nedorėlis pajunta, kad gali gaut atkirtį, o kadangi tu sportuoji, tai beliko sustiprėt psichologiškai.jei ne, mušies dažnai ir laimėsi, nes anas pilietis jaučia vidinį/moralinį pasitenkinimą tave žemindamas.O kai pamatys, kad tu gali pastovėt už save, tas jausmas dings ir jis apsiramins.O nešvarių metodų gatvėj nėra, norint išgyventi tinka bet kas, bet patikėk, net ir gulinčiam užlipti ant galvos yra sunku.o už plaukų tikrai netampys.Jis žodį, tu jam du smūgius ir ramu. Ir Valkyrijos mylės:-)
Мы против войны.
Нам нужен мир.
Желательно, весь.

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2007
  • Žinutės: 2742

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #11 įjungtas: 2009 Geg 04, 22:52:43 pm »
Per daug galvoji. Realiai, kai JAU esi situacijoje, kurioje be kumščių nieko išspręsti nebeįšeina, viskas baigiasi po vieno/dviejų smūgių. Be vertuškių ir kitų filmų bajerių.

Bijai gatvės muštynių - kviesk į sparingą prie liudininkų. Su pirštinėm. Bet būtinai taip, kad atsisakyti negalėtų... Esu taip daręs. Visi "kabliai" vėliau baigėsi.
Tam kad nusileist iki tokios situacijos, reikia būti psichologiškai silpnam. Ir davimas dūdon čiayra pskutinė priemonė. Neskleisiu aš čia erezijų, ir nepradėsiu savo filosofijų vėpaliot, bet pasakysiu viena. Eik į boksa, pasakyk treneriui kad yra šiokių tokių problemų su vištgaidžiais ir nori juos pamokyt. Daug technikos tau nereikia manau, reikia tik pačio sparingo, paiškins kas kaip truputi išsijudinsi išmoksi gražiai por kart dūdon duot, ir manau kad užteks.
Koks skirtumas, kur ta sušikta esmė jei jos vistiek nėra...

Atsijungęs Vitiokas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2007
  • Žinutės: 1962
  • Amžius: 39
  • Šalis: 00
  • Бандито

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Jiu jitsu grappling, MMA - Smauglys
« Atsakyti #12 įjungtas: 2009 Geg 05, 11:47:27 am »
Tam kad nusileist iki tokios situacijos, reikia būti psichologiškai silpnam. Ir davimas dūdon čiayra pskutinė priemonė. Neskleisiu aš čia erezijų, ir nepradėsiu savo filosofijų vėpaliot, bet pasakysiu viena. Eik į boksa, pasakyk treneriui kad yra šiokių tokių problemų su vištgaidžiais ir nori juos pamokyt. Daug technikos tau nereikia manau, reikia tik pačio sparingo, paiškins kas kaip truputi išsijudinsi išmoksi gražiai por kart dūdon duot, ir manau kad užteks.

Nemanau kad pačio sparingo užteks...
Размах на рубль — удар на копейку...
А я наказываю, жестоко наказываю...
Я злой. Но память у меня плохая. И никуда я ничего не записываю. Могу отомстить, забыть, потом снова отомстить...
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs sakalas

• VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2008
  • Žinutės: 1350
  • Amžius: 41
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Bokso Klubas Viksoras
« Atsakyti #13 įjungtas: 2009 Geg 05, 12:36:39 pm »
Steve:
Citata
Eik į boksa, pasakyk treneriui kad yra šiokių tokių problemų su vištgaidžiais ir nori juos pamokyt. Daug technikos tau nereikia manau, reikia tik pačio sparingo, paiškins kas kaip truputi išsijudinsi išmoksi gražiai por kart dūdon duot, ir manau kad užteks.
Nesuprantu ko cia taip ta sparinga isaukstinai... Pats sparingas is saves nieko gero neduoda, nei smugio nepastatysi nei technikos ismoksi, zodziu nieko gero. Jo paskirtis kita, butent isvystyt distancijos pojuti, vystyt reakcija, nebijot smugiu, bei ismokt atlikt ATIDIRBTAS technikas realioj situacijoj. O jei tik i ringa nueisi tai naudos is to mazai, kas is to, kad gali trenkti, bet nemoki stipriai trenkti... Ir pan.
Mano galva jei nori ko nors ismokt tai visu pirma technika, technika ir dar karta technika, o paskui gali ir su sparingais technikos atidirbima derint.
« Paskutinis taisymas: 2009 Geg 05, 12:41:37 pm nuo sakalas »

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #14 įjungtas: 2009 Geg 05, 13:03:07 pm »
Jo, kai penktoj klasėj į boksą nuėjau, tai treneris pasakė, jog naujokams sparingą tik po pusės metų galima duot, bet kadangi nenoriu, jog visi išsilakstytumėt, tai duosiu nuo pat pradžios pasižaisti :paauk:

Jei nėra bazės, sparinguokis iki apsiš..., naudos nedaug bus  :mokslas:

« Atsakyti #14 įjungtas: 2009 Geg 05, 13:03:07 pm »