Pagrindines diskusijos > Karyba

Last Stand of the 300

<< < (5/5)

Andrej Nazgul:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Visa jų taktika paremta masuota ugnimi, priešo ugnies slopinimu ir antros grupės užėjimu iš šono, dėl ko, beje, juos pastoviai lazdavoja kolegos britai.

--- Baigti citatą ---
O išsamiau kur britai lazdovoja amerius del flangavimo ;-)
[/quote]
Kas dėl suš.... garbės neleidžiančios į rankas paimti kalašą - kaip jau ir sakiau, ginklai gali šaudyti ir vienodais šoviniais, o M16 man ergonomiškai man irgi daug patogesnis, bei taiklesnis jau bent jau todėl, kad buožė ir vamzdis eina vienoje linijoje, o ne lenkta žemyn, kaip "legendinio kalašnikovo" atveju. O ir savas ginklas, prie kurio esi pripratęs, tikrai geriau, nei kažkas naujo ir nepažįstamo.
Ypač situacijoje, kurioje tu priverstas savo gyvybę patikėti metalo gabalui :)
[/quote]
 :-] :luztu:

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti O išsamiau kur britai lazdovoja amerius del flangavimo ;-)

Kas dėl suš.... garbės neleidžiančios į rankas paimti kalašą - kaip jau ir sakiau, ginklai gali šaudyti ir vienodais šoviniais, o M16 man ergonomiškai man irgi daug patogesnis, bei taiklesnis jau bent jau todėl, kad buožė ir vamzdis eina vienoje linijoje, o ne lenkta žemyn, kaip "legendinio kalašnikovo" atveju. O ir savas ginklas, prie kurio esi pripratęs, tikrai geriau, nei kažkas naujo ir nepažįstamo.
Ypač situacijoje, kurioje tu priverstas savo gyvybę patikėti metalo gabalui :)

:-] :luztu:

--- Baigti citatą ---

Jei išsamiau, tai p....davoja ne del paties flagavimo, o dėl savo nerealaus "vertės pojūčio" ir dažnų "friendly fire" - taktika "shoot first ask question later"... Kas dėl paties apėjimo iš šono - no problem. Labai netgi geras manevras. ;)

Daliuz:

--- Citata ---b ) lengvasis persų pėstininkas, odiniais ir šilkiniais šarvais, puolantis šarvuotą ir ginkluotą iki dantų graikų hoplitą -  tai kaip kiniečių karys, ginkluotas atsuktuvu, prieš amerikietišką tanką Abrahms ;) Taip kad, "užvertė" graikus tik skaičiumi.
--- Baigti citatą ---
prisiminiau 300 kažkaip ... gerai skeptikas palygino :luztu: bet kiniečiai greit išardytu tanką :)

Shere Khan:
Kad ir kiek fantastikos ten bebutu (300), bet kazkaip maloniai ziurisi sis filmas net ir ne pirma karta matant. O beje Spartieciai kartais nedevejo sunkesniu sarvu? Nes devint tik trumpikes, basankes ir apsiausta, prasti sansai turetu buti musyje... tada jau persu odinis/silkinis sarvas tampa tanku.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją