Pagrindines diskusijos > Savigyna

Ego

<< < (12/12)

Maat:
Uj, kokie jūs egocentrikai   :O  :D

100% sutinku - jei tik turi galimybę, reikia duoti niekšui atkirtį, o ne humaniškai sėdėti š... krūvoj (čia tiek fizine, tik moraline prasme)  :-D

Mokytojas:

--- Citata ---
--- Citata ---
1. Kada čia taip būna, kad negali išvengti kovos? Vis dar laukiu pavyzdžio.

--- Baigti citatą ---

1. Kai auka patenka i suplanuotus spastus.
2. Kai griesme suvokiama per velai (kai keli priesai jau apsupo ir stengiasi iskaudinti :D)
3. Kai bandoma pabegti bet priesininkai tai pastebi ir uzstoja kelia.
4. Kai nera galimybes pasitraukti, nes pvz. cia pat spardo artima zmogu.

pirmuose 3 situacijose yra lengviau, tada atakuoji tuos kurie arciausiai bei kuria labiausiai trukdo pabegti ir gelbeji subine. Su 4 dalimi yra sunkiau, tada reikia gelbeti ne tik save.
--- Baigti citatą ---

Rasau neperskaites tolimesniu postu, taip lyg tai butu paskutinis postas sioje temoje...
Wind... i "skauduli pataikei"...
Buvo tokia istorija mano gyvenime.
Man buvo 17 metu...
Vyko Klaipedoje "Zveju svente"...
... kai "man Brangus  :hug: zmogus" negryzo (buvo trumpam isejes cigareciu)...
as isejau Jo ieskoti... ir... neuzilgo pamaciau, is uz kampo iseinancius 3 tipus  :rockon:  (truputi kraujuotus ir apiplysusiais drabuziais) kurie kazka audringai :shakefist: aptarinejo ("Mano jautri  :yinyan: siela" nujaute kazka negero... ), kai isgirdau apie KA  :punch1: jie kalbejo (tipo: ...na ir kietas pasitaike... vos - vos i "vieta padejome").
Mano kunu nusirito siurpas :E ... tai gi jie , apie "man Brangu :hug:  zmogu" kalba  :evil: ...
Cia man "uzvire :E  :E  :E  kraujas"... as "greitejancia ristele" artinausi prie ju (jie judejo i mano puse... mano strategija buvo paprasta - sulaikyti juos ir ... :twisted: "nubausti" :headache:  :headache:  :headache: ) ir likus iki ju 2m., as jau skridau oru :banging: ... siena prasiskyre.
Vienas, nublokstas kojos spyriu i pilva "prigule" (laimejau laiko :twisted: ), kitiems tuo metu pasiseke, bet neilgam.
Man reikejo isitikinti... ar as neapsirikau... kampas buvo uz keliu zingsniu.
Uz kampo... :shock: Pamaciau...  :headache: besikelianti ir sunkiai kvepuojanti, bet jau mane atpazystanti, "man Brangu :hug:  zmogu"
Kur  :E jie...susvokste jis. Toli nepabegs (sakau)... tik nesikisk... as pats :E  :E  :E  susitvarkysiu.
Tuo metu pas mane galvoje buvo tik viena :banging: mintis :ninja:... (blogis  :A turi buti nubaustas :E  :E  :E ) - ("na nors truputi   :headache:  :headache:  :headache:  sunaikintas").

Kovesi jie neryztingai... neorganizuotai (daugiau begiojo nuo manes nei puole)
O "man Brangus :hug:  zmogus"...kaip as jo ir prasiau - nesikiso stebejo visa tai.
Beeet... cia buvo tik pradzia :-( ...
Pasirodo jie ejo i susitikima su draugais...
Susitikimo vieta matomai buvo arti... nes greitai prisistate dar 4 vyrukai.
Tik, kad va... "man Brangus :hug:  zmogus"...suklydo -TIEMS (4 atejusiems) pasiule nesikisti... "i ne savo reikala".
Jis gi nezinojo, kad cia ne siaip praeiviai, o tu 3-ju draugai.
Po "smugio i veida"..."man Brangus :hug:  zmogus"... "prigule" be samones.
Va taip as patekau i "4-to punkto" situacija.
(Cia ne dvirati saugoti reikejo, o "man Brangu :hug:  zmogu") ir
tie, nebuvo "taip isvarge", kaip anie ju 3 draugeliai.
"Uzvire musis"... trauktis nebuvo kur, pagalbos susilaukti...tai pat... :?

Situaciju buvo... Oiii...ivairiu (ilgai pasakoti  :blahblah: reiketu).

Rezultatas buvo... mano naudai:
Jie "pavargo" ir "nenoriai"... kas greiciau :headache: :headache: :headache:  , kas leciau :headache:  pasitrauke is "musio lauko". (kas savo kojomis , o kas su kitu pagalba)
Man tai jau neberupejo... ir as pailsau. (isivaizduok - begioti paskui juos, begioti tarp ju, sokineti - issisukineti ir dar rankom - kojom makaluoti t.t.)-SUNKU...daug jegu tai ateme.
Pavyko issaugoti "man Brangu :hug:  zmogu", nuo...pakartotino suspardymo. (paskiau ji su greitaja nuveziau ir ji ten ant koju pastate. Jis tik liudejo, kad filmo iki galo nepavyko pamatyti :ashmed: )
O guzai, melynes, nubrozdinimai, suplesyti marskiniai ir pamestas (kazkur :V ) batas... tai smulkmenos. ;)

As kelis metus ant saves :banging:  pykau, kad "mano smugis NE MIRTINAS" ir svajojau "Juos sutikes  :headache:  :headache:  :headache: STIPRIAI pasisneketi" - KAD NEGALIMA 3-SE ANT VIENO ir "man Brangaus :hug:  zmogaus", PULTI ir dar SUSPARDYTI.

Bet... veidu ju... niekaip negalejau prisiminti (Sei-I, cia galetu papasakoti, kodel ekstremaliose situacijose taip atsitinka).

As galvojau... "Jiems pasiseke"... bet po keliu metu supratau - tai Man  PASISEKE, kad as tuo metu nemokejau daryti "koncentruotu" smugiu.

Geriau TAI... suprasti "LAISVEJE" - nei "KAMEROJE".
"Nors kas zino? kas gerai, o kas blogai."
Kazkam... "Tevynes" gynejas - nusikaltelis, o kazkam DIDVYRIS. ;)
Ir sako..."laikai tokie buvo" - "taip reikejo":oops: ir t.t.

Wind:
Idomus pasakojimas  :D
"mum Brangiu   :hug: zmoniu" tikrai negalima palikti nelaimeje

Asia:
Bet tai kiek galima svaigt apie Ego...?

Isgyventi - vienintelis tikslas..
Back to reality...

Kol mes jauni, visada subinej dega noras kam nors snuki ismalt ar einant dviese rekt ant kitu dvieju, kad jie loxai...
Kai paaugsit, suprasit, kad saugus gyvenimas turi daug daugiau pliusu, nei minusu. Tada ir pagalvoji - ar geriau prilaikyt savo Ego ir jausmu proverzi ar pabut kietu ta minute ir paskui kada nors gulet su atsuktuvu inkste ar but dulkinamam kameros draugo...
As susimastau (paskaiciaves, kiek sumokejau dantistams), kad dauguma atveju visko galima buvo isvengt ir nesivelt ir beprasmiskas tampynes su visokio plauko atauseliais..
Bet tam reikalingas rimtas postumis.
Man tai buvo - Ispanija (gal kas nors ir skaitet kelis nuotykius is ten).
Kai yra pasirinkimas - tyleti ir kenteti arba guleti ir nekvepuoti, pasirenki pirma varianta...
Kai yra variantas - pasakyti tai ka tu galvoji ir tai ka nori isgirst kitas - pasirenki varianta, kuris tau pades isgyvent...

Ego masazu galit uzsiiminet ten kur esat "kieti" - savo seimoj, savo kieme, savo draugu rate, bet ne ten kur tas gali kainuot jums sveikata...

Siaip as irgi esu negeras ir nedvasiskas..
Su neprieteliais stengiuosi buti grieztas..
Net suzalot galiu..
Nelyskit prie manes...:)

Saxum:
Ossu...  :karate:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją