1. Kada čia taip būna, kad negali išvengti kovos? Vis dar laukiu pavyzdžio.
1. Kai auka patenka i suplanuotus spastus.
2. Kai griesme suvokiama per velai (kai keli priesai jau apsupo ir stengiasi iskaudinti )
3. Kai bandoma pabegti bet priesininkai tai pastebi ir uzstoja kelia.
4. Kai nera galimybes pasitraukti, nes pvz. cia pat spardo artima zmogu.
pirmuose 3 situacijose yra lengviau, tada atakuoji tuos kurie arciausiai bei kuria labiausiai trukdo pabegti ir gelbeji subine. Su 4 dalimi yra sunkiau, tada reikia gelbeti ne tik save.
Rasau neperskaites tolimesniu postu, taip lyg tai butu paskutinis postas sioje temoje...
Wind... i "skauduli pataikei"...
Buvo tokia istorija mano gyvenime.
Man buvo 17 metu...
Vyko Klaipedoje "Zveju svente"...
... kai "man Brangus :hug: zmogus" negryzo (buvo trumpam isejes cigareciu)...
as isejau Jo ieskoti... ir... neuzilgo pamaciau, is uz kampo iseinancius 3 tipus :rockon: (truputi kraujuotus ir apiplysusiais drabuziais) kurie kazka audringai :shakefist: aptarinejo ("Mano jautri :yinyan: siela" nujaute kazka negero... ), kai isgirdau apie KA :punch1: jie kalbejo (tipo: ...na ir kietas pasitaike... vos - vos i "vieta padejome").
Mano kunu nusirito siurpas
... tai gi jie , apie "man Brangu :hug: zmogu" kalba
...
Cia man "uzvire
kraujas"... as "greitejancia ristele" artinausi prie ju (jie judejo i mano puse... mano strategija buvo paprasta - sulaikyti juos ir ... :twisted: "nubausti" :headache: :headache: :headache: ) ir likus iki ju 2m., as jau skridau oru
... siena prasiskyre.
Vienas, nublokstas kojos spyriu i pilva "prigule" (laimejau laiko :twisted: ), kitiems tuo metu pasiseke, bet neilgam.
Man reikejo isitikinti... ar as neapsirikau... kampas buvo uz keliu zingsniu.
Uz kampo... :shock: Pamaciau... :headache: besikelianti ir sunkiai kvepuojanti, bet jau mane atpazystanti, "man Brangu :hug: zmogu"
Kur
jie...susvokste jis. Toli nepabegs (sakau)... tik nesikisk... as pats
susitvarkysiu.
Tuo metu pas mane galvoje buvo tik viena
mintis :ninja:... (blogis
turi buti nubaustas
) - ("na nors truputi :headache: :headache: :headache: sunaikintas").
Kovesi jie neryztingai... neorganizuotai (daugiau begiojo nuo manes nei puole)
O "man Brangus :hug: zmogus"...kaip as jo ir prasiau - nesikiso stebejo visa tai.
Beeet... cia buvo tik pradzia
...
Pasirodo jie ejo i susitikima su draugais...
Susitikimo vieta matomai buvo arti... nes greitai prisistate dar 4 vyrukai.
Tik, kad va... "man Brangus :hug: zmogus"...suklydo -TIEMS (4 atejusiems) pasiule nesikisti... "i ne savo reikala".
Jis gi nezinojo, kad cia ne siaip praeiviai, o tu 3-ju draugai.
Po "smugio i veida"..."man Brangus :hug: zmogus"... "prigule" be samones.
Va taip as patekau i "4-to punkto" situacija.(Cia ne dvirati saugoti reikejo, o "man Brangu :hug: zmogu") ir
tie, nebuvo "taip isvarge", kaip anie ju 3 draugeliai.
"Uzvire musis"... trauktis nebuvo kur, pagalbos susilaukti...tai pat... :?
Situaciju buvo... Oiii...ivairiu (ilgai pasakoti :blahblah: reiketu).
Rezultatas buvo... mano naudai:
Jie "pavargo" ir "nenoriai"... kas greiciau :headache: :headache: :headache: , kas leciau :headache: pasitrauke is "musio lauko". (kas savo kojomis , o kas su kitu pagalba)
Man tai jau neberupejo... ir as pailsau. (isivaizduok - begioti paskui juos, begioti tarp ju, sokineti - issisukineti ir dar rankom - kojom makaluoti t.t.)-SUNKU...daug jegu tai ateme.
Pavyko issaugoti "man Brangu :hug: zmogu", nuo...pakartotino suspardymo. (paskiau ji su greitaja nuveziau ir ji ten ant koju pastate. Jis tik liudejo, kad filmo iki galo nepavyko pamatyti :ashmed: )
O guzai, melynes, nubrozdinimai, suplesyti marskiniai ir pamestas (kazkur :V ) batas... tai smulkmenos.
As kelis metus ant saves
pykau, kad "mano smugis NE MIRTINAS" ir svajojau "Juos sutikes :headache: :headache: :headache: STIPRIAI pasisneketi" - KAD NEGALIMA 3-SE ANT VIENO ir "man Brangaus :hug: zmogaus", PULTI ir dar SUSPARDYTI.
Bet... veidu ju... niekaip negalejau prisiminti (Sei-I, cia galetu papasakoti, kodel ekstremaliose situacijose taip atsitinka).
As galvojau... "Jiems pasiseke"... bet po keliu metu supratau - tai Man PASISEKE, kad as tuo metu nemokejau daryti "koncentruotu" smugiu.
Geriau TAI... suprasti "LAISVEJE" - nei "KAMEROJE".
"Nors kas zino? kas gerai, o kas blogai."
Kazkam... "Tevynes" gynejas - nusikaltelis, o kazkam DIDVYRIS.
Ir sako..."laikai tokie buvo" - "taip reikejo":oops: ir t.t.