Festivalis pranoko mano lūkesčius – buvo labai smagu.
Dalyvavau visuose seminaruose, nors iš pradžių ir bandžiau išvengti pasimušimo su lazdom. Bet kai treneris surado priešininkę ir liepė eit – tai jau niekur nesidėsi

Bet galiausiai buvo smagu pasidaužyt. O čia tik man vienai per tuos virbus nesimatė per galvą ateinančių tiesių smūgių? Tik girdžiu per šalmą bam, bam

Visi seminarai labai patiko, tačiau labiausiai patikęs – muaythai. Aiškiai tai nulėmė Misiūno dėstymo stilius ir asmeninė charizma.

Bob‘o seminaras man, asmeniškai, irgi patiko. Mąstymui artimas principas „In the street there is one rule – there are no rules“. Per jo seminaras labiausiai nuvylęs dalykas buvo ne jo rodyta smūgiavimo technika (kaip kai kuriems žmonėms), o vienas asmuo, kuris nepagarbiai elgėsi… Svarbu ne ką sakai, o kaip…
Kovos, šašlykai, estafetės, naktinėjimas ir visa kita – super. Tiek daug gerų įspūdžių.

Dėkoju Saxumui, Asiai ir kitiems organizatoriams už tokį neeilinį renginį ir jų ryžtą bei norą tai organizuoti. Taip pat dėkoju kitiems Asios angelams už kompaniją ir visiems festivalio dalyviams už gerą atmosferą.