Administracija > Forumo naujienos
KK Minisąskrydis Šančiuose
Smauglys:
Oi koks savaitgalis! :-D
Nepatikėsite! Kaune Šančiuose įvyko Kovos klubo mini sąskrydis. Ne visi apie jį žinojo ir ne visi atvyko. Dziudoka aiškiai išsigando, kad renginyje gali būti Bandito :icon_bat: tad jo taip ir nesulaukėme. O laukėme! :punch:
Bandito labai religingas, tad visą naktį prameditavo cerkvėje tai irgi nematėme Kaune.
O te ko tik nebuvo: šaudymas iš lanko ir strėlės sugadinimas, mėtymas peiliais ir jų aktyvus lauzymas (vyrai gi mėtė, o ne šiaip...), šaudymas šautuvu, šaudymas pistoletu.. O kokį turėjome tatamį :yeahhh: Tad ant jo ir imtyniavom, ir sparingavomės ir šiaip pasidaužėme (grįžau šlubas :ramentai:). Kabanti kriaušė buvo sulupta visais įmanomais stiliais. Šį kart tarp dalyvių matėme ir hantelių (oi baisu jiems buvo :D) Tradiciškai šašlykai, radiatorinė ir alaus rūšių degustacija (ačiū Berserkui už tą Čekišką :-) Ar girdi Bersai, aš išgėriau tą alų, AŠ! :P O dabar dėmesio-susinervinsite visi nebuvę :senis: Dalyvavome arbatos gėrimo ceremonijoje po Sakura. Vat :yeahhh:
Ir kas visa tai suorganizavo, bei išgelbėjo kauniečių garbę? Ogi Saulius :respect: :respect: :respect: :respect: :respect:
+
Dėkui Sauliau. Dėkui Jums visiems, kurie dalyvavote ir praskaidrinote Smauglio savaitgalį :handshake:
Na einu arba miegot, arba teptis koją Fastum geliu... :D
O gal dar rasiu jėgų ir iki tatamio nušliaužti...
Saxum:
Gera buvo medžioklė... Sauliui didelis dėkui :wave:
radiatorius:
dėkui didelis Sauliui uz puiku savaitgali :punch: :punch: :punch: seniai bebuvo taip gerai :fanaras:,salė pas tave fantastiška ne kiekvienas sporto klubas turi tokia :senis:, o dėl peilio geriau peili sulauzyt negu ka nors kita :D
Lonsas:
as irgi prisidedu prie padekos seimininkui. Aciu Sauliau uz svetinga priemima :respect: :alus: . pamacius salyte ir man seile nutyso :D
Ir siaip smagu buvo po siokios tokios pertraukeles ( :oops: ) chebra sutikt :D
Puikus sestadienis :punch: :alus:
Berserk:
Sauliau aciu :) :handshake:
Smaugli reiškes neveltui tau į pirštą įkandau :)))
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją