Nemanau kad čia asmeniškai tau taikoma, paprasčiausiai nereikėtų kritikuoti žmogaus iki kurio lygio mums taip pat toli kaip pėsčiomis iki antarktidos.
vakar prabegom ziurejau talentu sou lietuviska. Tikslaus pavadinimo nezinau, bet ten kur sedi Sciogolovaite ir Mikutavicius. Isejo mergaite, kazka pabande padainuot, gavo kiek kritikos, po to uzkulisiuose - apsiverke ir pasake, kad pasijaute izeista. Pagalvojau: jei jau eini i toki lygi, kai tave rodo per telika, tai buk mielas ir pasiruosk tiek pagyroms tiek kritikai. Jei jau lendi i mano ekrana, tai buk ramus, kad as issakysiu savo nuomone ka apie tai manau. Manau musu, kaip mokanciu tiem zmonems atlyginimus (kad ir perkeltine prasme, nes uz PPV turbut nei vienas dar nemokejom) teise ivertinti produkta kuri gauname. Man pvz nepatinka Pezo auto, bet tai nereiskia, kad as pagaminciau geresni, tiesiog mano kaip vartotojo nuomone tas produktas sudinas

Be to, nesu meistras, bet turiu siokios tokios patirties, tam, kad galeciau ivertinti kovos grozi ir kovotojo galimybes
p.s. ar dar nenukrypom nuo temos?