Sportas > MMA

Fedor Emelianenko

<< < (5/27) > >>

denis:
Straipsnis apie Fedora ir jo tresos(video).
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

KaiteNKenbu:
visviena geriausia kova su fedoru buvo kai kovojo pride su crocopu, patiko man jo pasakymas po kovos (tiksliai nzn kada ) , kad daugiau jis nenori kovoti su mirko nes tai buvo pats kieciausias zmogus kury tik buvo sutikes ringe :D

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtivisviena geriausia kova su fedoru buvo kai kovojo pride su crocopu, patiko man jo pasakymas po kovos (tiksliai nzn kada ) , kad daugiau jis nenori kovoti su mirko nes tai buvo pats kieciausias zmogus kury tik buvo sutikes ringe :D

--- Baigti citatą ---

neziurejau to video. ir interviu nelabai maciau. bet man kazkaip keista kad cro copas jam kieciausias. arba jis norejo graziai atsiliept apie ji. arba gal koks vertimas netikslus buvo. mano galva tiek Nogueira tiek taspats Randlemanas, gal net Huntas (geraisiais savo laikais) uz cro copa kietesni atrodo.

KaiteNKenbu:
na as kaip cro copo myletojas tai nenoreciau sutikti nors taip jisia buvo pralaimejas jiems bet wisiems atsirevansavo isskyrus Nogueira na huntas is 3 karto nukowe jy bet visviena nelaikau as ju uz Mirko geresniais :-D

Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtina as kaip cro copo myletojas tai nenoreciau sutikti nors taip jisia buvo pralaimejas jiems bet wisiems atsirevansavo isskyrus Nogueira na huntas is 3 karto nukowe jy bet visviena nelaikau as ju uz Mirko geresniais :-D

--- Baigti citatą ---

Nu su Randlemanu tai 1-1 o su Huntu, kad viena kart kovojo pagal mma. Cro Copas gal pries Fede kuo kietesnis uz Hunta, kad labai gera ginyba nuo parvertimo turi. Bet Hunto rankos kurkas geresnes.

p.s. as atvirksciai nelabai megstu Filipovichiaus. Man jis tik viena arkliuka turi...

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją