0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
kubatonas irgi manau jau i teisinius dalykus atsiremia ar ne?
Mano kubotano problema, tai kad jis turi vidine gelezhte ir gali buti traktuojamas kaip uzhmaskuotas ginklas.visi kiti parametrai nesiskiria nuo didelio varzhto Be to puiki alternatyva yra Javara ish bambuko su skylute viename ish galu ir zhiedeliu raktams. Juk medzhiaga ne itin aktualu, svarbu kad daiktas butu pritaikytas tam tikroms technikoms kurias tu ishmanai. Paprasta tricole vinis gali buti ne mazhiau efektyvus ginklas. Bet man kubotanas estetishkiau o teisiniu aspektu jis bus vertinamas tik po to kai bus panaudotas ir rastas.
bet kai per koki pvz reida ar ka kratys tavo masina, ir jausi kad arteja prie tavo nelegalaus ginklo sleptuves, tai mastysi... blem ar negalejau ko nors kito sugalvot... pvz paprastesne lazda, *** man tas teleskopas ar kastetas. su domkratu gi ta pati padaryt galiu fantazijos tik reik
Tam ir yra automobiliuse visraktis, arba raktas ratams atsukt
gavau toki nebloga daikciuka. apie 25cm armaturos gabalas. pakankmai ilgas kad juo smogti + neblogai galima ir durti i atviras vietas (kakla ir pan). telpa i rankove, siaip nesiotis aisku nlb patogu