Lankau WingChun, treniruotes 5-7 i savaite ir sportovau su svoriais apie 6+- menesius su pertraukom i savaite 4 kartus. (norejau tvirtumo igaut) bet labai atsiliepe WingChun'ne, pats isitempes,rankos per daug, susikaustes budavau. Plius dirbdavo tokios raumenu grupes kurios visai nenaudingos budavo ar net varzydavo trynkese judesius. Tad jau apie menesi neuzsiemu su svoriais. Inventoriu mano sudaro gira 10kg/stanga/hanteliai/suoliukas. Noreciau mazdaug 4 trynkiu i savaite, nebutinai su svoriais bet kai jau guli kambary tai noretusi panaudot. Noretusi palavinti istverme ar sprogstama jega. Bet butent ta arba ta. Jei gelbesit nerekomenduokit pratimu nes jau skaiciaus ir susirinkes nemazai ju tinkamus WingChun'ui(mano nuomone jie tinka).
Taip pat gal atsirastu kam galeciau atsiust programa(pasidariau pats is ivairiu pratimu) bet nesu uztikrintas ar jin tiktu, dar del intervalu, svoriu
kaip tik paskutiniu metu Sergejaus Badiuko daug video ziurejau

jis ta tema turi daug ka pasakyt, jei rusu kalba ne svetima - siulau paziuret. Nezinau, kaip ten su WT, bet kad aplamai su kovos menais tai stangos veikia puikiai. Pradejus uzsiminet tikrai jauciu, kad kaip tik patobulejau

Gal tiesiog klaidinga metodika naudojama

Svoriu treniruote tai ne vien - "kiek stumi". Aplamai liudna, kad Lietuvoj dar islikes tas turbut "taribiniu laiku" kulturizmo kultas - "pirmadienis - nugara, tricas; antradienis - krutine tricas ir tt...". Retoje saleje surastum gira ir sunkius kamuolius, jau nekalbant apie maisa. Bet tikiuosi su laiku tai pasikeis ir turesim daugiau cross fit tipo sporto sales

Nors tiesa sakant va UK dabar esu, uzsirasiau i universiteto sporto sale, tai smarkiai nusivilt teko. Net stangos grifu nera... Juos atstoja vadinamoji "Smith machine", kas domisi manau supras. Aparatas aisku saugesnis nei paprastas stangos grifas, bet fizkulturai tai naudos kurkas maziau... Biski pinigeliu pabirs daugiau, reiks ieskot normalaus vyrisko rusio