0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
Dainiux kalbėjo apie "10 sek programa" masei auginti (masės auginimo tėmoje), nors kas tai yra įdomu pasidarė ir man tad jei įmanoma atsakymo lauksime tam skirtoje tėmoje.O šioje tėmoje norėčiau paklausti kokiais pratimais pakeisti mirties trauką?
tai tu bent linką kokį į PM bent jau numesk, nebūk Skrūdžas
Labas, gal kokiu patarimuku turit kaip kojas istampyt greiciau tai yra, kad iskelciau auksciau nei pvz saulutes lankau kyokushina trecia menesi..
Pas mane viskas patikimiau- surašyta, o perrašyt kaip straipsnį ar dar kažką reikia daug laiko. Ir ne bicepsų čia forumas, kad laiką tam gaišt Ne iš interneto ta info, iš žurnalų.
nu tada reik pas tave į Panevėžį važiuot? kiek pas tave konsultacijos kainuoja?
Ko Tamstelei reikia konkreciai, rasyk i PM - VISADA padesiu!!!
nu 10min workout'o
Kodėl visiem jaunuoliam įdomu kas geriau gatvės muštynėse... Ne ten dėmesį atkreipiat.
Sveiki, turiu porą klausimų.1. lankau boksą, jis vyksta 5 kartus per savaitę. Kiekvieną darbo dieną. Norėjau paklausti ar lankyti kaip lankau, ar verta dadėti sporto salę prie treniruoklių, gal kartais ten nueiti? bet tada automatiškai gaučiau numesti kokią 1, ar antrą treniruotę bokso į savaitę. Kol dar pavasaris neatėjo... tada jau dažniau teks palakstyti lauke. O kol dar yra sneigo ir gan šalta... kaip jūs manot? Man 14m.2. Boksas ir K1. kokių turi pliusų ir minusų? gatvės muštynėse kas geriau?dėkui už atsakymus. Nu tu ir moki temas kurt. Nežinia kur jas dėt. E.G.