AutoriusTema: Pratimai stiprint smugiams  (Skaityti 56981 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs baramui fighter

• Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 3587
  • Amžius: 49
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Pratimai stiprint smugiams
« Atsakyti #195 įjungtas: 2009 Lap 24, 01:11:33 am »
a... nu tada sorry...  :banging:
ОТВЕТСТВЕННОСТЬ без любви делает человека БЕСЦЕРЕМОННЫМ.
СПРАВЕДЛИВОСТЬ без любви делает человека ЖЕСТОКИМ.
ПРАВДОЛЮБИЕ без любви делает человека КРИТИКАНОМ.
ВЛАСТЬ без любви делает человека НАСИЛЬНИКОМ.
БОГАТСТВО без любви делает человека ЖАДНЫМ.
ВЕРА без любви делает человека ФАНАТИКОМ.

Atsijungęs pataisomas optimistas

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgp 2008
  • Žinutės: 869
  • Amžius: 44

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #196 įjungtas: 2009 Lap 24, 07:52:19 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
a... nu tada sorry...  :banging:
Jei galima jūsų diskusijos snatrauka:
Ar galima išjungt į kaktą?>Yra toks blkas kakta į kumštį> Bet galima išjungt jei gerai trenksi> Greičiau luš ranka> jei grūdini neluš> luš> neluš, jei gerai grūdini> Babandyk trenkt į akmenį> Aš ne apie akmenis, aš apie galvas> A tai tu rašai, kad galima suskaldyt kaukuolę ranka? Nusipirk kiaulės galvą> Jei grūdini rangą tai neluš> Tu neskiesk, kad su ranka kaukolę sulaužysi> Aš jaučio ne vieną jau sulaužiau...su kirviu...

Rimta analitinė diskusija apie smūgio stiprinimą sakyčiau  :luztu:

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #197 įjungtas: 2009 Lap 24, 09:09:34 am »
Jei galima jūsų diskusijos snatrauka:
Ar galima išjungt į kaktą?>Yra toks blkas kakta į kumštį> Bet galima išjungt jei gerai trenksi> Greičiau luš ranka> jei grūdini neluš> luš> neluš, jei gerai grūdini> Babandyk trenkt į akmenį> Aš ne apie akmenis, aš apie galvas> A tai tu rašai, kad galima suskaldyt kaukuolę ranka? Nusipirk kiaulės galvą> Jei grūdini rangą tai neluš> Tu neskiesk, kad su ranka kaukolę sulaužysi> Aš jaučio ne vieną jau sulaužiau...su kirviu...

Rimta analitinė diskusija apie smūgio stiprinimą sakyčiau  :luztu:

Mda...  :kikena:

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #198 įjungtas: 2009 Lap 24, 09:45:39 am »
ne as nesakau, kad galva skils nuo rankos, bet tik sakau, kad uzgrudinta ranka irgi nelus. su kiaules galva pavyzdys netinkamas. jeigu paimsi, kad ir to paties zmogaus galva, nebutinai kiaules, padesi ant taburetes ir dauzysi bandydamas pramust, gali rankas traumuot, bet kovoje galva neguli ant nepajudinamo pagrindo, nuo smugio ji atsoka, kaip sakiau galva nera nepajudinamas objektas. todel rankos paprastai ir neluzta i galva, nes galva atsoka nuo smugio (igauna smugio judejimo krypti ir greiti), o tai yra amortizacija, kuri ir apsaugo rankas nuo luziu, o jei kalbesim apie uzgrudintas rankas, tai neissivaizduoju kaip tokia gali luzti naturaliomis aplinkybemis (nu jei priesininko galva neiremta i siena ar something like that..)
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Atsijungęs Dariuz

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Spa 2007
  • Žinutės: 144
  • Amžius: 47

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #199 įjungtas: 2009 Lap 24, 11:22:34 am »
coffeedrinker: Zmogau neskiesk nesamoniu, jau patariau nusipirk kiaules galva ir pabandyka sulauzyt jos kaukole, gali viska nufilmuot ir idet pasiziuresim ir pakomentuosim ;)
Ranka galima uzgrudint, zinoma galima, bet kaktikaulis yra stipriausias zmogaus kuno kaulas, zinau zmogu kuris nuo namo stogo (ne daugiaaukscio) nukrito galva zemyn susilauze kaklo slanstelius bei rankas, bet galva liko sveika (na aisku ne be smegenu sutrenkimu ir komos) bet joks kaulas neskilo, dar kad intriga pakelt pridesiu, kad zmogus virs 100 kg svere, bei krito ant betoniniu trinkeliu.
Vienam mano pazystamui beizbolo lazda uzvaziavo taip, kad toji luzo, na aisku smegenu sutrenkimas ligonine pusei metu plius rebilitacijos, bet kaukole atlaike.
Dar vienam su metaline santechnine triuba uzvaziavo, velgi kraujai gydymas ir t.t. bet kaukole ne neskilo.
Tiesa jei jau apie istorijas tai turiu paminet dar viena, kai po nesekmingo kritimo uzpuolimo metu vienam mano buvusiam klasiokui skilo kaukole, bet ir tai ne pats kaulas o kaip supratau kaulu sujungimo vieta, beto jis nukrito ne ant tiesaus pavirsiaus, o ant borduiro krasto...
O tu man skiedi, kad ranka kaukole sulauzyt galima... galu galia tai priestarauja zmogaus anatomijai, bei fizikso desniams...
O tu cia svaigsti apie kumsti...
OT: ale ir nelaimingi tavo pažįstami... :)
no pain, no gain

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #199 įjungtas: 2009 Lap 24, 11:22:34 am »

Atsijungęs sakalas

• VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2008
  • Žinutės: 1350
  • Amžius: 42

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Bokso Klubas Viksoras
« Atsakyti #200 įjungtas: 2009 Lap 24, 12:05:46 pm »
coffeedrinker:
Citata
ne as nesakau, kad galva skils nuo rankos, bet tik sakau, kad uzgrudinta ranka irgi nelus. su kiaules galva pavyzdys netinkamas. jeigu paimsi, kad ir to paties zmogaus galva, nebutinai kiaules, padesi ant taburetes ir dauzysi bandydamas pramust, gali rankas traumuot, bet kovoje galva neguli ant nepajudinamo pagrindo, nuo smugio ji atsoka, kaip sakiau galva nera nepajudinamas objektas. todel rankos paprastai ir neluzta i galva, nes galva atsoka nuo smugio (igauna smugio judejimo krypti ir greiti), o tai yra amortizacija, kuri ir apsaugo rankas nuo luziu, o jei kalbesim apie uzgrudintas rankas, tai neissivaizduoju kaip tokia gali luzti naturaliomis aplinkybemis (nu jei priesininko galva neiremta i siena ar something like that..)
Zmogau as gi kalbejau apie bloka kakta, o jis atliekamas "badantis" ty smugio metu galva smugiuojant i kumsti ;)
Aisku rizikingas dalykas, ta prasme skaudes, bus nemalonu, net isjungt kai ka gali, bet ranka sulauzysi 90 proc.
Kitas dalykas galvos stabilumas dar nuo kaklo raumenu priklauso ;)
Beto boksiorska padetis yra truputi palenkus galva i prieki, zodziu kaip puolancio buliaus :D

Dariuz:
Citata
OT: ale ir nelaimingi tavo pažįstami... :)
na tiesiog daug ju turiu tai ir laimingu ir nelaimingu pavizdziu yra.
« Paskutinis taisymas: 2009 Lap 24, 12:07:47 pm nuo sakalas »

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Žinutės: 1680
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #201 įjungtas: 2009 Lap 24, 12:30:53 pm »
na galbut, nesakau kad tai neimanoma, bet atleiskit man tai atrodo daugiau kaip teorija, o ne faktas. gatveje maciau tikrai nedaug (tiksliau apskritai nemaciau) sulauzytu kumsciu nuo smugio i galva. maciau panarintu krumpliu bet luzusiu.. nei vieno. galu gale man paciam teko i kakta (be jokiu pirstiniu) is patogios stovesenos ir is jegos vienam ciuveliui "prajungt". netgi smugis buvo praktiskai pasitinkantis, nes jis i mane judejo. ir nei man ranka luzo, nei man ja apskritai skaudejo  :nezino: aisku galima padaryt isvada, kad mano smugis silpnas.. na.. hantelis tai esu, bet ant maiso dirbu nuo 15 metu  :maisas: o apskritai smugi treneruoju nuo 13. mano praktika (nebutinai mano asmenine, seip gyvenimo praktika) rodo, kad kai susiduria priesingom kryptim judantys galva ir kumstis, kumstis paprastai "laimi". tiesiog galva akimirksniu pakeicia krypti kardinaliai, o kumstis, be didesniu problemu juda toliau.. nezinau kokiais fizikos desniais tai aiskinama, bet tai yra tai ka as maciau ir galu gale pats savo kailiu bandziau. tiesa sis stereotipas pastebetas su netreneruotais, o del treneruotu tai nezinau kaip ten yra. gal kazkas kas specialiai tam ruosesi ir galetu savo kakta kumsti suvaryt.
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Atsijungęs MarcaZ

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2008
  • Žinutės: 169
  • Vieta: Radviliškis
  • Privatus tekstas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #202 įjungtas: 2009 Lap 24, 22:17:31 pm »
Siaip bet kuris ISMINTINGAS, savo AMATA ismanantis bokso treneris pativirtins, jog su bokso pirstinem isjungti reikia maziau jegos ;) Ir galit gincytis kiek norit, nuoto faktas nepasikeis :D
Mano nuomone butinai sutaps su Jusu nuomone, nes as savosios nerandu...

• Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #203 įjungtas: 2009 Lap 24, 22:28:12 pm »
Siaip bet kuris ISMINTINGAS, savo AMATA ismanantis bokso treneris pativirtins, jog su bokso pirstinem isjungti reikia maziau jegos ;) Ir galit gincytis kiek norit, nuoto faktas nepasikeis :D

bet su bokso pirstinemis ir gintis lengviau  :punch:

Atsijungęs sakalas

• VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Bokso Klubas Viksoras
« Atsakyti #204 įjungtas: 2009 Lap 25, 01:02:54 am »
MarcaZ:
Citata
o kas tavo galva ismintingas bokso trenelis, gal galima konkreciau ? :D

« Paskutinis taisymas: 2009 Lap 25, 01:15:13 am nuo sakalas »

« Atsakyti #204 įjungtas: 2009 Lap 25, 01:02:54 am »

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #205 įjungtas: 2009 Lap 25, 09:39:12 am »
Bokso pirštinė yra kaip padanga prie atitvarų Formulė 1 varžybose. Amortizuoja  :senis: Atlikti tyrimai rodo, jog priklausomai nuo pirštinės dydžio smūgį sušvelnina 10-20 procentų.

Tačiau kita vertus, su pirštine ranka yra sunkesnė, lėčiau, bet sunkiau trenkiasi.

Atsijungęs sakalas

• VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Bokso Klubas Viksoras
« Atsakyti #206 įjungtas: 2009 Lap 25, 18:31:24 pm »
Saxum:
Citata
Bokso pirštinė yra kaip padanga prie atitvarų Formulė 1 varžybose. Amortizuoja  :senis: Atlikti tyrimai rodo, jog priklausomai nuo pirštinės dydžio smūgį sušvelnina 10-20 procentų.

Tačiau kita vertus, su pirštine ranka yra sunkesnė, lėčiau, bet sunkiau trenkiasi.
:handshake: realiai kiek zinau iki 30 proc susvelnina smugi, aisku nuo pirstiniu priklauso.
Ir siaip bokse yra tokia savoka kaip "atmustos pirstines" (na kai krumpliai per persimusa arba beveik persimusa). Su tokiom paprastai atvaro visokie "zaliotni" (na ne siaip sau turbut, odel to, kad su kietom pristinem isjungt lengviau ir smugis efektyvesnis gaunas).
Kirtas dalykas bokse kovose naudojamos 10 unciju pirstines, o treneruotese stengiasi visi didesnes uzsidet pvz 12-14-16 unciju. To tikslas yra saugoti priesininka, nes su minkstesnem ir didesnem pirtinem priesininka suzalot ar nakautuot yra sunkiau.
O dabar gryztam prie to, kad plikas kumstis yra turbut maziausias is pirstiniu ir zostkiausias tuo paciu taigi ir nakautuot turetu but lengviausia ;) Na nebent dar lengviau su kastetu, arba pirstinem su metalinem plokstelem ;)

pknsks

• Svečias
« Atsakyti #207 įjungtas: 2009 Lap 25, 20:05:57 pm »
na galbut, nesakau kad tai neimanoma, bet atleiskit man tai atrodo daugiau kaip teorija, o ne faktas. gatveje maciau tikrai nedaug (tiksliau apskritai nemaciau) sulauzytu kumsciu nuo smugio i galva. maciau panarintu krumpliu bet luzusiu.. nei vieno. galu gale man paciam teko i kakta (be jokiu pirstiniu) is patogios stovesenos ir is jegos vienam ciuveliui "prajungt". netgi smugis buvo praktiskai pasitinkantis, nes jis i mane judejo. ir nei man ranka luzo, nei man ja apskritai skaudejo  :nezino: aisku galima padaryt isvada, kad mano smugis silpnas.. na.. hantelis tai esu, bet ant maiso dirbu nuo 15 metu  :maisas: o apskritai smugi treneruoju nuo 13. mano praktika (nebutinai mano asmenine, seip gyvenimo praktika) rodo, kad kai susiduria priesingom kryptim judantys galva ir kumstis, kumstis paprastai "laimi". tiesiog galva akimirksniu pakeicia krypti kardinaliai, o kumstis, be didesniu problemu juda toliau.. nezinau kokiais fizikos desniais tai aiskinama, bet tai yra tai ka as maciau ir galu gale pats savo kailiu bandziau. tiesa sis stereotipas pastebetas su netreneruotais, o del treneruotu tai nezinau kaip ten yra. gal kazkas kas specialiai tam ruosesi ir galetu savo kakta kumsti suvaryt.
Sakai nesi mates kaip luzta rankos ? Mano draugas per vienas gatves mustynes taip trenke vienam pacukui kad jam iskart luzo ranka. Ir dabar jam tas krumplis yra kitoje vietoje nei normaliai. buvo ir pas daktaru ir nieko nepadejo. Ir jam taip pastovei luzta rankos nors ir buves karatistas, rankas grudindavo.  Ir vien del to luzta nes jo priesininkai buna zemesni ir jis daznai pataiko i kakta. Tai kad ranka neluzta pataikius i kakta nesamone.

Atsijungęs Brutalisman

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bir 2009
  • Žinutės: 191
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #208 įjungtas: 2009 Lap 25, 20:16:14 pm »
Jo,ir as zinau kelis pavyzdzius kai luzta ranka smugiuojant be pirstines.  :lauzo:  Tai juk ir su pirstine buna,retai,bet buna,kad luzta rankos,tai kaip be pirstiniu nelus.

• Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #209 įjungtas: 2009 Lap 25, 23:42:33 pm »
su pirstine dazniau luzta plastakos kauliukai ir rieso sritis... be pirstines smugiuojant yra didesne tikimybe, kad gali luzti smulkus pirstu kauliukai. as rankos susilauzes nebuvau nei karto, bet pasinarines riesus tai daug kartu... va del ko boksininkai naudoja bandaza pries dedant bokso pirstines - tam kad riesas butu tvirtai "uzfiksuotas".

« Atsakyti #209 įjungtas: 2009 Lap 25, 23:42:33 pm »