coffeedrinker:
na kaip sakiau ne apie akmenis kalbu, o apie kaukoles
del 10 metu biski perdeta, 3-4metu uztenka, kad normaliai uzgrudint ranka, jeigu pastoviai grudini. 
Zmogau neskiesk nesamoniu, jau patariau nusipirk kiaules galva ir pabandyka sulauzyt jos kaukole, gali viska nufilmuot ir idet pasiziuresim ir pakomentuosim
Ranka galima uzgrudint, zinoma galima, bet kaktikaulis yra stipriausias zmogaus kuno kaulas, zinau zmogu kuris nuo namo stogo (ne daugiaaukscio) nukrito galva zemyn susilauze kaklo slanstelius bei rankas, bet galva liko sveika (na aisku ne be smegenu sutrenkimu ir komos) bet joks kaulas neskilo, dar kad intriga pakelt pridesiu, kad zmogus virs 100 kg svere, bei krito ant betoniniu trinkeliu.
Vienam mano pazystamui beizbolo lazda uzvaziavo taip, kad toji luzo, na aisku smegenu sutrenkimas ligonine pusei metu plius rebilitacijos, bet kaukole atlaike.
Dar vienam su metaline santechnine triuba uzvaziavo, velgi kraujai gydymas ir t.t. bet kaukole ne neskilo.
Tiesa jei jau apie istorijas tai turiu paminet dar viena, kai po nesekmingo kritimo uzpuolimo metu vienam mano buvusiam klasiokui skilo kaukole, bet ir tai ne pats kaulas o kaip supratau kaulu sujungimo vieta, beto jis nukrito ne ant tiesaus pavirsiaus, o ant borduiro krasto...
O tu man skiedi, kad ranka kaukole sulauzyt galima... galu galia tai priestarauja zmogaus anatomijai, bei fizikso desniams...
O tu cia svaigsti apie kumsti...