AutoriusTema: Batman 4ever: "Savigyna prie parduotuvės"  (Skaityti 17379 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Aiste

• Svečias
Batman 4ever: "Savigyna prie parduotuvės"
« Atsakyti #30 įjungtas: 2005 Sau 16, 22:14:27 pm »
atsiprasau.  :oops:  jei post'as buvo nevietoje prasau ji istrinti.

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #31 įjungtas: 2005 Sau 16, 22:21:04 pm »
Citata
atsiprasau.  :oops:  jei post'as buvo nevietoje prasau ji istrinti.

Niekis, nėra taip baisu  :yinyan:

Maat

• Svečias
« Atsakyti #32 įjungtas: 2005 Sau 17, 11:54:29 am »
Citata

Arba dar kitaip tariant, gal nereikia visko galiausiai suversti ant aukomis tapusių gezų, nes šiaip žmonių gatvėse nelabai užpuldinėja be realaus tam pagrindo. Aš, pvz. kartais pavairuoju gan agresyvokai, bet ir tai į snukį dar nieks nesiūlė, nors baronką laikau jau 12 metukų ;-)

Na, su visa derama pagarba, aš čia nesutikčiau. Berniukų ir mergaičių gyvenimo būdas ir situacijos į kurias jie pakliūna yra ganėtinai skirtingos - vyrukai tikrai priklauso tai kategorijai žmonių, kurie dažniau papuola į konfliktines situacijas. Pažįstu tikrai labai taikiu individų, kuriems vienok  teko patekti į muštynes. Taip jau gamtoj surėtyta, o moteriškėms reikia tik tyliai pasidžiaugti, kad joms rečiau pasitaiko vaikščioti su mėlynėmis.  :-D

O, Storas, man rodos viską padarė teisingai, nes trauktis nelabai buvo kur, kiek suprantu. Spaudžiu dešine  :)

Atsijungęs storas

• 6 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgp 2004
  • Žinutės: 75
  • Amžius: 52
  • Vieta: Kaunas
  • Vaikštantis vandeniu.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.gezai.lt
« Atsakyti #33 įjungtas: 2005 Sau 17, 12:24:02 pm »
Citata
2nerinchick>
gal nenusileisime iki ju lygio? IMHO man si istorija neskoninga o storas yra darzelio lygio neisauges pestukas savo pykti isliejantis ant aplinkiniu.

Norint nusileist iki mūsų lygio, reikėtų būti aukščiau jo. Bandymai įžeisti, juo labiau nepažįstamus, net nematytus žmones, rašymas žinučių visai ne į temą, nežinojimas, kad sakinys prasideda didžiąja raide, nemokėjimas vartot skyrybos ženklų ir pan. rodo itin žemą lygį. Tai paaiškina, kodėl tokiuose metuose parašas vis dar mergautinis. Panašu, kad toks gali ir likti ;)

Jei atmintis manęs neapgauna, moderatoriai minėjo, kad drabstytis asmeniškumais forume nedera.

Jei daugumai temos apie tikrovę gatvėje nepatinka, tik pasakykite ir jų daugiau nebus. Galima diskutuot apie katas ir cuki atidirbinėjimą kiba dachi stovėsenoje prieš veidrodį pižaminių treniruotėse – it, ni, san, si ... ;)
Blogis prieš blogį.

Atsijungęs storas

• 6 kyu
  • *
  • Vaikštantis vandeniu.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #34 įjungtas: 2005 Sau 17, 13:16:50 pm »
Citata

Dauguma vyriškų reikalų moterims atrodo kitaip. Ir atvirkščiai, beje ;)

Kaip ten manifeste parašyta:
"Alus mums patinka panašiai, kaip jums rankinukai. Jūs to nesuprasite. Mes irgi" :)
Citata

IMHO man si istorija neskoninga

Maniau, kad neskoningas gali būti apsirengimas, buto apstatymas, ar automobilio dizainas. Pasirodo, kad ir istorijos gali būti skoningos ir ne. Tada, tikriausiai, paros ir metų laikai irgi būna skoningi, arba ne. Gezai elgėsi skoningai, o aš ne. Sorry :(.
Blogis prieš blogį.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #34 įjungtas: 2005 Sau 17, 13:16:50 pm »

Atsijungęs kaliucka

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2004
  • Žinutės: 161

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #35 įjungtas: 2005 Sau 17, 13:20:17 pm »
Citata

Maniau, kad neskoningas gali būti apsirengimas, buto apstatymas, ar automobilio dizainas. Pasirodo, kad ir istorijos gali būti skoningos ir ne. Tada, tikriausiai, paros ir metų laikai irgi būna skoningi, arba ne. Gezai elgėsi skoningai, o aš ne. Sorry :(.

Matai, gezai kaip minimum stilingi (ta prasme, gezu stilium gyvena :D )
Stilingi=skoningi...ar kazka tai :-)
Drąsa be ritualo-įžūlumas, išmintis be ritualo-per didelis pasitikėjimas savimi;))))

Atsijungęs storas

• 6 kyu
  • *
  • Vaikštantis vandeniu.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #36 įjungtas: 2005 Sau 17, 13:33:22 pm »
Citata

Na, su visa derama pagarba, aš čia nesutikčiau. Berniukų ir mergaičių gyvenimo būdas ir situacijos į kurias jie pakliūna yra ganėtinai skirtingos - vyrukai tikrai priklauso tai kategorijai žmonių, kurie dažniau papuola į konfliktines situacijas. Pažįstu tikrai labai taikiu individų, kuriems vienok  teko patekti į muštynes. Taip jau gamtoj surėtyta, o moteriškėms reikia tik tyliai pasidžiaugti, kad joms rečiau pasitaiko vaikščioti su mėlynėmis.  :-D

Jei NerinChik būtų stipresnė, tai mielai veltųsi į muštynes, jei teisingai supratau. Vadinasi, kovotojo dvasios jai netrūksta ;). Gal dėl to gamta moteriškėms kažkiek apribojo galimybes, kad jos nepiktnaudžiautų :V.
Citata

O, Storas, man rodos viską padarė teisingai, nes trauktis nelabai buvo kur, kiek suprantu. Spaudžiu dešine  :)

Man labai malonu sulaukt palaikymo :flower:, bet kad dabar jau ir pats abejoju, ar gerai padariau :-/. Gal reikėjo leistis papjaunamu, arba tvot nunchiakais sau pačiam į kaktą :?. Gal tada istorija būtų "skoningesnė" :V. Žinoma, jei dar galėčiau po tokios baigties rašyt :).
Blogis prieš blogį.

Atsijungęs kaliucka

• 5 kyu
  • *
  • Žinutės: 161

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #37 įjungtas: 2005 Sau 17, 13:38:07 pm »
Citata
Man labai malonu sulaukt palaikymo :flower:, bet kad dabar jau ir pats abejoju, ar gerai padariau :-/. Gal reikėjo leistis papjaunamu, arba tvot nunchiakais sau pačiam į kaktą :?. Gal tada istorija būtų "skoningesnė" :V. Žinoma, jei dar galėčiau po tokios baigties rašyt :).

Rasytum "guliu ligoninej be ranku ir koju, ir liudna laiskeli rasau..." :(
Drąsa be ritualo-įžūlumas, išmintis be ritualo-per didelis pasitikėjimas savimi;))))

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #38 įjungtas: 2005 Sau 17, 13:38:14 pm »
betkuriuo atveju, Storai, tu pats nemaza dalimi prisidejai kad sitoacija issirutuliotu iki galimo pripjovimo! tad Aistes postuose irgi yra dalis tiesios.

taciau jai jau gavosi taip kad prisis... iki tokio lygio, tai viskas pateisinama kad gezam teko pajust nunciaku saveika su ju kaulais :) nekur desies jau zmogus kai trys ir dar ginkluoti :)

o vertint geras, ar blogas, skoningas ar neskoningas irgi nevertetu kiekvieno zmogaus. kaip jau sakiau, davimas i snuki, kiekvieno asmeninis reikalas (kaip ir gavimas beja :))
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Maat

• Svečias
« Atsakyti #39 įjungtas: 2005 Sau 17, 14:11:09 pm »
Citata

Man kai kurių žmonių reakcija irgi keista. Teoriškai galima įvairių variantų čia išlankstyti. Bet aš perskaičius tavo pasakojima, visą vakarą galvojau, kaip būčiau pasielgus - aišku, su savo galimybėm, būčiau bandžius "tepti slides", jei viskas nebūtų baigęsi avarija, priešngu atveju jau gulėčiau ligoninėje.  :?
Bet su tavo galimybėm irgi būčiau gynus savo pozicijas. O dar kai nunčiakai po ranka... 8)

« Atsakyti #39 įjungtas: 2005 Sau 17, 14:11:09 pm »

Atsijungęs storas

• 6 kyu
  • *
  • Vaikštantis vandeniu.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #40 įjungtas: 2005 Sau 17, 14:17:09 pm »
Citata
betkuriuo atveju, Storai, tu pats nemaza dalimi prisidejai kad sitoacija issirutuliotu iki galimo pripjovimo! tad Aistes postuose irgi yra dalis tiesios.

Kažkiek gal ir prisidėjau. Juk galėjau sakyt, atleiskit chebra, kad nemoku važiuot, nepykit, imkit 100 litų ant alaus, tik nemuškit :-).
O Aistės postuose nebuvo nieko, susijusio su tema. Beje, aš darželio nelankiau, taip kad teisybės jos postuose visai nėr :)
Citata

o vertint geras, ar blogas, skoningas ar neskoningas irgi nevertetu kiekvieno zmogaus. kaip jau sakiau, davimas i snuki, kiekvieno asmeninis reikalas (kaip ir gavimas beja :))

Kažkodėl esu įsitikinęs, kad dauguma mieliau duotų, negu gautų, jei yra galimybė rinktis. (Čia apie davimą ir gavimą į snukį, ne apie pinigus ;)).
Blogis prieš blogį.

Atsijungęs yoshida

• 4 kyu
  • *
  • Žinutės: 201

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #41 įjungtas: 2005 Sau 18, 13:58:20 pm »
Citata
Citata
2nerinchick>
gal nenusileisime iki ju lygio? IMHO man si istorija neskoninga o storas yra darzelio lygio neisauges pestukas savo pykti isliejantis ant aplinkiniu.

Norint nusileist iki mūsų lygio, reikėtų būti aukščiau jo. Bandymai įžeisti, juo labiau nepažįstamus, net nematytus žmones, rašymas žinučių visai ne į temą, nežinojimas, kad sakinys prasideda didžiąja raide, nemokėjimas vartot skyrybos ženklų ir pan. rodo itin žemą lygį. Tai paaiškina, kodėl tokiuose metuose parašas vis dar mergautinis. Panašu, kad toks gali ir likti ;)

Jei atmintis manęs neapgauna, moderatoriai minėjo, kad drabstytis asmeniškumais forume nedera.

Jei daugumai temos apie tikrovę gatvėje nepatinka, tik pasakykite ir jų daugiau nebus. Galima diskutuot apie katas ir cuki atidirbinėjimą kiba dachi stovėsenoje prieš veidrodį pižaminių treniruotėse – it, ni, san, si ... ;)

:-D
Mike Tyson:
"He was screaming like my wife."

Žingsniai

• Svečias
« Atsakyti #42 įjungtas: 2005 Sau 18, 18:03:51 pm »
Uoj,
daugiau tokių istorijų(žinoma kurios gerai baigiasi), linksmiau gyvent bus :)
Viska vienu ūpu perskaityt irgi savo duoda, akys mirguliuoja truputį  :O
O Stora aš pilnai suprantu, mano poelgis būtų toks pat "heroiškas" , nes kiek pamenu mašinoje važiojuos KALI lazdutes, jos labai teigiamai veikia prieš užpuolikus, su peiliu ar be. :-) Na o turint tokį Dievo įrankį kaip galima atsisakyti juo pasinaudoti ir apsiginti nuo neigiamai tavo atžvilgiu nusistačiusių "piliečių".
 8)

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #43 įjungtas: 2005 Sau 18, 21:36:57 pm »
na manau nepakenktu viena kitai, ne taip gerai pasibaigusi :) (na ne tragiskai aisku!). pamokymas bent butu :) bet aisku nepasigirsi tuo atveju :D
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

-kobra-

• Svečias
Re: Batman 4ever: \
« Atsakyti #44 įjungtas: 2006 Grd 19, 18:18:12 pm »
fainai tu ten aprasei wisa nutikima..idomu buwo skaityt..tikrai uz literaturinius sugebejimus :respect: o siaip tai tokiu nutikimu gan daznai buna..tik ne kiekvienas taip pasielgia drasiai kaip tu..buna tik pagazdina tuos gaidzius ir bega..o tu tai cia gerai pawarei.. :-D :respect: atsiminimas liks neblogas jiems nuo tawes.. :D

Re: Batman 4ever: \
« Atsakyti #44 įjungtas: 2006 Grd 19, 18:18:12 pm »