Pagrindines diskusijos > Savigyna

Batman 4ever: "Savigyna prie parduotuvės"

<< < (6/10) > >>

storas:

--- Citata ---
Va, nu tai ką aš galiu pasakyti, berniukai? Kai po oda varinėja pelytės mutantės (lot. musculus), kaip kad pas NINJA, tai turbūt sunku išvengti mordobojaus. Prisipažinsiu, jei turėčiau tokios potencijos, tai mielai daug kam snukius pridaužyčiau.

--- Baigti citatą ---

Laimei, gamta tokių nesamonių nekuria :D
Įsivaizduokite, kas būtų, jei, pavyzdžiui, tarakonai skraidytų ir geltų, kaip širšės :O.
Patelės yra piktesnės ir agresyvesnės už patinus. Dėl to jos sutvertos silpnesnėmis.

--- Citata ---
Jei kas per mano prakalbą pametė minties giją, norėjau iškelti tezę, kad kai turi ką pasikasyti, tai ir norisi, ar ne taip, gromylos?

--- Baigti citatą ---

Kažkas man sakė, kad jei mergina graži, ji turi tai demonstruoti, kitaip grožis netenka prasmės. Vadinasi, jei mašina gerai traukia, ją reikia gręžt? Tai kodėl tada nepasinaudot fiziniu pranašumu, kai esi užpultas ir neapsiginti? :V.

--- Citata ---
Arba dar kitaip tariant, gal nereikia visko galiausiai suversti ant aukomis tapusių gezų, nes šiaip žmonių gatvėse nelabai užpuldinėja be realaus tam pagrindo.

--- Baigti citatą ---

Sutinku, pagrindas būna realus. Pavyzdžiui tikslas pasipelnyt. Arba pasityčiot. Arba tam, kad pasirodyt kietu gezu prieš chebrą, ar mergas.
Siūlau pasiskaityt Smauglio temą. Kokiu pagrindu jį užpuolė?

--- Citata ---
Aš, pvz. kartais pavairuoju gan agresyvokai, bet ir tai į snukį dar nieks nesiūlė, nors baronką laikau jau 12 metukų ;-)

--- Baigti citatą ---

Merginai siūlyti į snukį būtų pagaidinimas paties savęs.
Kas dėl 12 metukų stažo, tai mano kolegės sėdi prie kompo nuo 95 metų, vadinasi 10 metų ir taip ir nesugebėjo išmokti net failo permest iš vietos į vietą, arba susirasti ką nors localiam tinkle. Apie kažkokį darbą negali būtų net kalbos. Taip kad stažas dar ne viskas ;)

kaliucka:

--- Citata ---
Va, nu tai ką aš galiu pasakyti, berniukai? Kai po oda varinėja pelytės mutantės (lot. musculus), kaip kad pas NINJA, tai turbūt sunku išvengti mordobojaus. Prisipažinsiu, jei turėčiau tokios potencijos, tai mielai daug kam snukius pridaužyčiau.

--- Baigti citatą ---

--- Citata ---
Laimei, gamta tokių nesamonių nekuria :D
Įsivaizduokite, kas būtų, jei, pavyzdžiui, tarakonai skraidytų ir geltų, kaip širšės :O.
Patelės yra piktesnės ir agresyvesnės už patinus. Dėl to jos sutvertos silpnesnėmis.

--- Baigti citatą ---

Graudi tiesa-koki pykti ar ziauruma patinai bedemonstruotu, viskas nublankasta pries pateliu "zygius" :(

NerinChick:

--- Citata ---
Graudi tiesa-koki pykti ar ziauruma patinai bedemonstruotu, viskas nublankasta pries pateliu "zygius" :(
--- Baigti citatą ---

Ka gi, matyt tai nebloga mintis - įveisti rubriką "kruvini patelių žygiai". Ką apie tai mano ksenų fobai? ;-)

Aiste:
2nerinchick>
gal nenusileisime iki ju lygio? IMHO man si istorija neskoninga o storas yra darzelio lygio neisauges pestukas savo pykti isliejantis ant aplinkiniu.

Saxum:

--- Citata ---2nerinchick>
gal nenusileisime iki ju lygio?

--- Baigti citatą ---

Dauguma vyriškų reikalų moterims atrodo kitaip. Ir atvirkščiai, beje ;)

--- Citata ---
IMHO man si istorija neskoninga

--- Baigti citatą ---

Na, dėl skonio nesiginčijama, bet Storo pasakotojo talento tai nesumažina ;)

--- Citata ---
o storas yra darzelio lygio neisauges pestukas savo pykti isliejantis ant aplinkiniu.
--- Baigti citatą ---

Nepažįstant žmogaus asmeniškai nereikėtų laidytis tokiais epitetais. Kaip jį  pažįstantis galiu pasakyti, kad Storas yra tikrai kultūringas ir išsilavinęs (kandidatas į mokslų daktarus, beje) pilietis ir visiškai nepiktas (neteko jo pikto matyti). Visus konfliktus paverčia į humorą, neužkabinėja be reikalo žmonių, o jei kai kas neturi humoro jausmo ir bando jį pulti, tai natūralu, kad gauna pylos.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją