AutoriusTema: Batman 4ever: "Savigyna prie parduotuvės"  (Skaityti 16456 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
Batman 4ever: "Savigyna prie parduotuvės"
« Atsakyti #15 įjungtas: 2005 Sau 06, 17:25:10 pm »
Citata

aisku kaip pats sakei cia ne toks forumas kad mokyti gudrybiu visokiu nelegaliu

Seminaruose reikia dalyvaut, bus legalu :D

Citata

gerai kad storas nuo krutines stumia virs 100kg

Geriau sakyk "beveik 200 kg", bus arčiau tiesos :D "Virš 100 kg" tai ir man normalus svoris :D

Citata

ir nunciakus nesiojas

Svarbiausia ne nešiotis, o mokėti panaudoti ;)

Citata

nuo siuksliu miesta reik valyt, bet labai abejojiu ar ikrecia proto. jai gezas iki kaulu smegenu tai ir liks tokiu net ir su nanciakais gaves, gal tik kita karta pasirinks silpnesne auka.

Kitą kartą pagalvos, gal ir supuvusioje Mazdoje rimtas gezas gali sėdėti :D

Sei-i

• Svečias
« Atsakyti #16 įjungtas: 2005 Sau 07, 08:53:06 am »
Potemę apie alternatyvas nešaunamąjam ginklui gatvėje perkėliau į atskirą temą. Todėl prašau - PRAŠAU - likite ant plento ir į vieškelius važiuokite ne per laukus ir pievas, o sankryžose... :D

Sei-i

• Svečias
« Atsakyti #17 įjungtas: 2005 Sau 07, 12:35:59 pm »
Citata
pritariu tam kad reikejo vos tik pamacius griesme islipt is masinos, o dar geriau islipti pirmam, nes sedint masinoj pries stovinti priesinka kovoti sunkoka (tuo atveju jeigu priesininkai kiek rimtesni butu, beto kiekvienas is ju galetu istraukti ne tik peili)

Papildysiu, nes šią žinutę pakomentavau šiek tiek kitu požiūrio tašku, bet yra ir bene svarbesnis niuansas:

Pirma, tai kovoti (muštis, smaugti, smurtauti - vadinkite kaip norite, bet veiksmo būtinąja gintimi tiesiog tik nuo žodžių nepavadinsi, kad ir kaip vartaliosi) pradėjo Storas - ne “golfgezis“! :D Ir pradėjo pirmas anam labai netikėtu būdu - klastingai ir gudriai, kaip ir priklauso tikram nindzei, kurio klano garbė buvo nepagrįstai įžeista... :D Čia atkreipiu dėmesį tų, kurie dar ligi šiol nesuprato, kad savigynos čia nebuvo - čia buvo Betmeno misija išvalyti pasaulį nuo negerų berniukų ir kitokio plauko blogio!... :D

Tad tik spėju, kad ateityje šias istorijas Storas siųs, geriausiu atveju, tik saviems “gezams“ el.paštu, jų jau nebeskelbdamas viešai, kadangi kai kas, prisižiūrėjęs “vaizdzelių“ pro rakto skylutę moterų pirtyje, po to pradeda bėgioti po miestą ir gaudyti merginas bei jas nurenginėti (tik neaišku kokiems tikslams, nes ko gali išmokti, žiūrėdamas į pirtį, tai nebent kažkaip iškrypusiai praustis?... :rolleyes: )

Serija “Batman 4ever“ neturi tikslo pavaizduoti Storą herojumi (nors šiam imidžui įtakos neabejotinai daro... :D), nei jis pats tokį tikslą sau kelia, kiek jį pažįstu. Šios istorijos yra linksmos tuo, kad padeda pažvelgti į idiotiškas, bet gyvenimiškas, konfliktines ar smurtines situacijas saugiai sėdint prie monitoriaus, ir pasinagrinėti šias situacijas, ko NEREIKĖTŲ daryti, kada... kaip ten Guns-n-Roses dainavo: When the shit hits the fan you don't understand...?... ;)

Galima žiūrėti ir smurtinius filmukus, kad ir Holivudinius. Tik ten - scenarijus išgalvotas, o čia - aprašyti tikri įvykiai. Todėl Storo istorijų privalumas tame, kad nebreikia filtruoti, kas būtų realu ar ne - gali iškart užsiimti analize iš realios savigynos pozicijų. Todėl ir įdėta į Savigynos skyrių. Nors gal ir be reikalo, dabar matau... :rolleyes: Aš Storo priprašiau, kad dėtų, tai jam ir palieku spręsti, ar jis ateityje seriją “Batman 4ever“ (arba “Karminio žmogučio smurtiniai nuotykiai“) tęs.

Toliau grįžtu vėl prie Wind minties:

Jei jie turi ne tik kad peilį, o dar ir kažką daugiau, ar bent jų yra daugiau, nei tavęs vieno, skaičiumi, mase, apsvaigimu ar dar kuo nors - tai pats geriausias patarimas, kurį aš galiu duoti, yra ne lipti lauk ir užimti parankesnę kovinę poziciją, o...

...IKI DUGNO GREIČIO PEDALĄ IR “DRAGINK“ IŠ TOS VIETOS KUO GREIČIAU! :A Ir pasistengdamas nieko nesuvėžinti, jei jis nesitaiko šaunamuoju ginklu tiesiai tau į priekinį mašinos langą.  :-)

Bet čia tik mano, seno krieno, patarimas - kam rūpi???... :D

Juk visada, aišku, gali rinktis kung-fu ir savo inicialus “Lryto“ penktąjame puslapyje temoje “Rastas lavonas su smurtinėmis žymėmis automobilių stovėjimo aikštelėje, jo automobilis yra ieškomas“ arba kad ir save, kaip statistinį vienetą suvestinėje “per pastarąją parą yra užfiksuota nužudymų ir sunkių kūno sužalojimų: +1...“

Kaip sakė tūlas Vasia iš Gaidajaus komedijos “Šuriko nuotykiai“:

“- Tave įvilks į medinį makintošą, ir tavo namuose gros muzika, tik tu jos jau negirdėsi“.

Nors neatmetu galimybės, kad tu moki kulkas gaudyti dantimis, o peiliai tavęs neima kaip seno vampyro... :D

Sei-i

• Svečias
« Atsakyti #18 įjungtas: 2005 Sau 07, 12:44:46 pm »
Citata

Kitą kartą pagalvos, gal ir supuvusioje Mazdoje rimtas gezas gali sėdėti :D

Pritariu, kad geriau jam būtų reikėję pažiūrėti ne į spidometrą, o į Storo bicepsus ir giedrą jo žvilgsnį (vėl prisiminiau Mohikano, tarp kitko, Eurazijos kikbokso čempiono, reakciją pirmą kartą pamačius jį prekybos centre... :-] Ir kaip mane paliko vieną “ant ledo“, pats padaręs “dingau“ ir “kukū“ iš už pomidorų dėžių LABAI saugiu atstumu jam... :D).

Pasižiūrėti ne į mazdą ir jos lipdukus “ir visks normalej“, kurie maskuoja korozinius koridorius katinams slėptis, o į vairuotoją, kad ne tik kad nekišti galvos liūtui į nasrus, bet ir MANDAGIAI bei ATSARGIAI uždaryti dureles bei, pasakius “atsiprašau, maniau, kad čia mano draugas - suklydau, tik norėjau taip pasisveikinti, na, žinote, mes taip tik bendraujama, nieko pikto nenorėjau, geros dienos, ėėė... aaa... mmm“.  :oops:  Tada pareiti į savo “limuziną“, gal išskleisti vėl “rėmuką“ ir pasakyti oriai savo gezams:

- Pasakiau, kad jis kitą kartą nučiulps visiems mums - ir jis atsiprašė! Nes mes juk - “krūta chebra“!...  :rockon:

Situaciją galima nagrinėti iš abiejų konflikto pusių požiūrio taškų, jei ką... :D

Sei-i

• Svečias
« Atsakyti #19 įjungtas: 2005 Sau 07, 15:12:36 pm »
Wind ir Lonso mintis perkėliau į atskirą temą apie ego... ;)

Manau, kad apie tai vertėtų pakalbėti atskirai ir detaliau!... :hug:

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #19 įjungtas: 2005 Sau 07, 15:12:36 pm »

NerinChick

• Svečias
« Atsakyti #20 įjungtas: 2005 Sau 09, 00:16:22 am »
Pradėsiu nuo to, kad jaučiu pareigą kažką parašyti, todėl jei sutrukdžiau "kietų vyrukų" forumą, tai dideliausias pardonas... tiesiog už pasyvumą jau kartą buvau ištrenkta iš sąrašo.
Kaip tam anekdote - bordeiuje užrašas: "1 val. su mergyna - 100 Lt, 1 val. stebėjimo kaip kažkas su mergyna - 200, 1 val. stebėjimo kaip kažkas stebi - 300". Taigi, turbūt bergždžia tikėtis prabangaus stebėtojo statuso - reikia ir pasireikšti  :oops:  
Va, nu tai ką aš galiu pasakyti, berniukai? Kai po oda varinėja pelytės mutantės (lot. musculus), kaip kad pas NINJA, tai turbūt sunku išvengti mordobojaus. Prisipažinsiu, jei turėčiau tokios potencijos, tai mielai daug kam snukius pridaužyčiau. Dabar gi belieka žongliruoti teisės žiniomis, gerklės stiprumu ir tam tikru moterišku šarmu   :chick:
Jei kas per mano prakalbą pametė minties giją, norėjau iškelti tezę, kad kai turi ką pasikasyti, tai ir norisi, ar ne taip, gromylos? Arba dar kitaip tariant, gal nereikia visko galiausiai suversti ant aukomis tapusių gezų, nes šiaip žmonių gatvėse nelabai užpuldinėja be realaus tam pagrindo. Aš, pvz. kartais pavairuoju gan agresyvokai, bet ir tai į snukį dar nieks nesiūlė, nors baronką laikau jau 12 metukų ;-)

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 37
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #21 įjungtas: 2005 Sau 09, 00:46:30 am »
nu as manau kad cia nelabai kad ir sako kad kalti tik gezia, arba kad Storas visada patenka i nemalonias sitoacijas ne is SAVO blogos valios :D.
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Sei-i

• Svečias
« Atsakyti #22 įjungtas: 2005 Sau 10, 09:43:54 am »
Citata
Pradėsiu nuo to, kad jaučiu pareigą kažką parašyti, todėl jei sutrukdžiau "kietų vyrukų" forumą, tai dideliausias pardonas...

Spėju, kad liet. “atsiprašymas“?... :rolleyes:

Tik kodėl atsiprašinėti reikia - taip ir nesupratau... :D

Citata

tiesiog už pasyvumą jau kartą buvau ištrenkta iš sąrašo.

Kiek žinau, Foruminis Žmogėdra nemėtė tų, kurie skaito, nors ir nerašo... Ar aš klystu?... :rolleyes:

Jis valymą pagal prisijungino datą žiūrėjo - tris mėnesiai ir daugiau, kiek pamenu. Nes išmetė ir tuos vartotojus, kurie buvo parašę ir ilgam prapuolę. Taip kad, kaip moderatorius, galiu užtikrinti, kad “flūdas“ nuo išmetimo neapsaugo, jei žmogus nebesidomi forumu iš viso... :D

Citata

Kaip tam anekdote - bordeiuje užrašas: "1 val. su mergyna - 100 Lt, 1 val. stebėjimo kaip kažkas su mergyna - 200, 1 val. stebėjimo kaip kažkas stebi - 300". Taigi, turbūt bergždžia tikėtis prabangaus stebėtojo statuso - reikia ir pasireikšti  :oops:  

Nebuvau bordelyje - nežinau, kokia ten politika. O Saxum sprendimą ir politiką parašiau aukščiau... ;)

Citata

Va, nu tai ką aš galiu pasakyti, berniukai? Kai po oda varinėja pelytės mutantės (lot. musculus), kaip kad pas NINJA, tai turbūt sunku išvengti mordobojaus.

Vaizdingus išsireiškimus Savigynos skyriuje toleruojame, bet verčiau rekomenduočiau rašyti ne apie peles, o apie testosteronus. Nes taip tiksliau, tiesiog... :D

Išvedžiojimai apie peles netinka rašant apie agresyvias moteris - yra kitas stereotipas, kad moterys, kaip ir drambliai, pelių bijo. Tai kaip tokiu atveju paaiškinti jų agresyvumą?... :rolleyes:

Citata

Prisipažinsiu, jei turėčiau tokios potencijos, tai mielai daug kam snukius pridaužyčiau. Dabar gi belieka žongliruoti teisės žiniomis, gerklės stiprumu ir tam tikru moterišku šarmu   :chick:

Ačiū dievui, kad dievas sukūrė vyrus ir moteris skirtingus!... :D Nes tuoj tektų pradėti seriją “Ksena 4ever“... :D

Citata

Jei kas per mano prakalbą pametė minties giją, norėjau iškelti tezę, kad kai turi ką pasikasyti, tai ir norisi, ar ne taip, gromylos?

Pritariu, kad žmogui su plaktuku aplink visur vinys vaidenasi... :D

Citata

Arba dar kitaip tariant, gal nereikia visko galiausiai suversti ant aukomis tapusių gezų, nes šiaip žmonių gatvėse nelabai užpuldinėja be realaus tam pagrindo.

Tai kuri pusė kurią čia be realaus pagrindo užpuolė?... :rolleyes:

Gezai dėl posūkių - ar Storas dėl nepagarbos?... :?

Citata

Aš, pvz. kartais pavairuoju gan agresyvokai, bet ir tai į snukį dar nieks nesiūlė, nors baronką laikau jau 12 metukų ;-)

Na, tai tik džiaugtis reikia, bet kur minties esmė?... :rolleyes:

Be to, yra ir neagresyvių vairuotojų, kurie užknisa kitus “džigitus“ dar labiau - tarkime, važiuodami kairiąja juosta 70 km/h greičiu magistralėje... :D

NerinChick

• Svečias
« Atsakyti #23 įjungtas: 2005 Sau 13, 12:50:24 pm »
Apskritai pelės buvo paminėtos tik todėl, kad taip lotyniškai vadinami raumenys (lot. musculus - pelytės), kurie sutraukinėjami panašūs į po kilimu bėgiojančias peles.
O teiginys kad "moterys, kaip ir drambliai, pelių bijo" yra tiek pat teisingas kaip kad "visos keptuvės yra priskretę, todėl blynai visuomet aplimpa degėsių gabaliukais" ;-)
Asmeniškai aš pažįstu tik kokias dvi moteriškos giminės asabas, paniškai bijančias pelių ar vorų, tačiau taip pat žinau ir kelis vyrukus, kurie negali paimti į rankas net ramaus mano vaikų žiurkėno  :P
O pelės yra labai mieli sutvėrimai. Musculus aš t.p. vertinu  :love:

Atsijungęs storas

• 6 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgp 2004
  • Žinutės: 75
  • Amžius: 52
  • Vaikštantis vandeniu.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.gezai.lt
« Atsakyti #24 įjungtas: 2005 Sau 13, 17:05:01 pm »
Visiems dekui už pasvarstymus ir galimus sprendimų pasiūlymus.
Yra kelios nuomonės, kad galima buvo išnaudot daugiau mašiną, pvz., neišjungus variklio ir nepaleidus gezo pavažinėt po aikštelę. kaip Petriukas sakė - "eto byl by nomer" :D. Tik kad į priekį važiuot nebuvo kur, nes gezų limuzinas buvo užtvėręs beveik visą pravažiavimą tarp prasidedančių mašinų eilių, o važiuot atbulam reikėtų persisukus žiūrėt, ar niekas neatvažiuoja iš galo. Be to, rankos buvo užimtos, o norint pradėt važiuot, tektų beveik paleisti gezą. Išlaikyt jį viena ranka būtų galima, bet tada ir jis galėtų pradėt labiau spurdėt ir trukdyt vairuot.

Suvažinėt priešininkus paprasta, bet tik ne prieš prekybos centrą :D.

Citata
Bet juk sakoma, kad pinigai - blogis! Ir persivalgymas bei prisirišimas prie daiktų ar kitokių pirkinių - nuodėmė... Matai, kaip tavo karma pakrypo į tamsiąją pusę dėl tokių blogų ir nuodėmingų ketinimų?... ;)

Kalbėjausi apie tai su savo mergina. Paklausiau, kaip manai, jei kieviena situacija yra reikalinga ir Dievo siųsta tam, kad žmogus tobulėtų, tai kam man buvo reikalinga ši situacija. Ji atsakė, kad Dievas yra vyras ir jam greičiausiai patinka "bullshido", todėl jis padarė taip, kad visi liktų laimėję: jis mane atrišo nuo prisirišimo prie persirijimo ir pinigų, gezus atvedė į protą, kad jie nepuldinėtų žmonių ir pats pasigrožėjo komišku reginiu. Vadinasi, pralaimėjusių šioje situacijoje nėra. Man patinka jos minčių eiga :D.
Citata

Jei staiga - visada piktybinis. Tai vadinama “road range“. JAV kartais dar ir pykšteli pro pravirą langelį... :(

Bet pas mus - ne JAV. Žmonės kultūringesni... Gal kad Holivudo neturi?... :rolleyes: Prancūzai sako, kad viskas čia per jį...  :A

Juk šaudymas yra labai pavojingas reikalas, gali nukentėt ne tik besiaiškinantys, bet ir pašaliniai. Negi tokioje teisinėje valstybėje tai leidžiama? :O.
Citata

O čia koks toks peiliukas? :rolleyes: Kišeninis kaip šveicariškas, klipitas ar balisongas? Smalsu pasidarė...  :oops:

Gal kaip šveicariškas. Nežinau, ar su fiksatoriumi, pamiršau pažiūrėt :D.
Citata

Priklauso nuo to, kas ir kaip naudos. :-) Jei taip, kaip rodžiau praeitą kartą - blakštų nebeprireiks, manau, sutiksi?... :(

Ar taip, kaip naudoja kairiarankiai? Aš su juo visai neketinau sveikintis. Esu alergiškas nepažįstamiems žmonėms su peiliu rankoje arčiau, kaip per kojos ilgį, ar nunchiakų spindulį ;)
Citata

Aišku, keistų dalykų vis kas prisigalvoja - pavyzdžiui, prie šašlykų valgymo įsmeigti metimu peilį į berželį, kuris neturi smigti, nes yra prabangus ir švediškas... :D

Tai kad pirma naudojiesi, o tik po to išklausai, arba skaitai instrukcijas. Jei sakau, kad nesubalansuotas mėtymui, vadinasi nesminga. O jei netyčia įsmigo tai nesiskaito :D
Citata

Taip kad nesiūlyčiau labai jau peilio nuvertinti. Nors ne peilis pjauna, o žmogus, kuris jį naudoja.

Tai ir nenuvertinu. Bet jei peilis nemėtomas, nunčiakai pranašesni. Be to, humaniškesni. Juk jais gali suduot stipriau, arba silpniau. Žinoma, peilio įdūrimo gylį irgi galima reguliuot, bet kad ir kiek mažai įsmeigtum ir kad ir į kokią vietą, uogienė vis tiek bėgs. Sužalojimas pavojingesnis. Todėl neteisinga, kad nunčiakai ir peilis vertinami vienodai. Tai yra, ir už peilį ir už nunčiakus duodama vienodai - 2 metai. O gal mano žinios jau pasenusios?
Citata

Kas dar nežino, tai blakštai tėra ketvirto eskalacijos lygio ginklas (pagal vis tą pačią mano skalę, kuri, tarp kitko, yra ne iš piršto laužta ir tiesiogiai siejasi su taip vadinama Force Continuum koncepcija). O peilis, kaip ir šaunamasis ginklas - paskutinei, penktąjai pakopai. Mirtinas ginklas, kitaip tariant.

Ką ir sakau - peilis blogesnis, nes išleidžia slėgį. O nudobt galima su abiem, tik su peiliu galima ir nenorint, o su nunčiakais tik norint.
Citata

Nepjaus, kol tu jo nepriversi jau GINTIS nuo tavęs! Gasdinimas panaudoti - dar ne naudojimas. Tai prarastų pozicijų (status quo) atstatymas.

Minutėlę. Kaip aš jį galiu priversti gintis? Taigi jie prie manęs prisikabino, ne aš prie jų, vadinasi tai aš buvau priverstas gintis. Jei jis yra užpuolikų pusėje ir artinasi išsitraukęs peilį, tai jis puola, o ne aš. O kadangi peilis yra pavojingas ginklas, tai aš tik naudoju geriausią gynybą, kokią žinau - puolimą su nunčiakais :D. Bet bendrai paėmus tai esu besiginančio vaidmenyje, nes buvau užpultas. Jei kas nors grasina tavo karalienei, plačiai naudojama gynyba yra atsakymas šachu priešininko karaliui ir tik po to karalienės patraukimas ;)
Citata

Storas yra labai humaniškas žmogus... O juk galėjo iškart smogti per galvą... ;)

Būtent. Bet tada jau tikrai būtų brutalus ginties viršijimas. O dabar tik nuginklavimas ;). Tiesa, nelegaliu ginklu, bet kad nesu aikidoka Stepas (Steven Seagal) ir plikomis rankomis atimti peilį (ir po to sukišt jį blogiečiui į pakaušį :D) moku tik teoriškai. O rizikuot sveikata negaliu  :evil:.
Citata

Formaliai būtų likęs teisus: jų daugiau, peiliu grasino ir artinosi pripjauti ir pan. :rolleyes:

Visa bėda, kad tai dar tektų teisme įrodyti, kaip ir savo taikius kėslus vežiotis įstatymu draudžiamus blakštus... ;)

O aš jų visai nesivežiojau. Tai gezai juos pametė. Kaip ir peilį. Gal apsirūkę buvo, o gal girti važiavo, ypač vairuotojas, kuris net nematė, kur važiuoja, ir man vos pavyko išvengt susidūrimo tik geros reakcijos dėka :D. Negana to, kad sukėlė avarinę situacija, jie dar mane puolė visokiais baisiais, įstatymo draudžiamais ginklais ir apgadino mano palutarkes dureles  :A. Esu šoke :O. Giliai sukrėstas, kitaip tariant :D. Paklauskit Smauglio, kaip jaučiasi žmogus po šoko ;)
Citata

Šiaip pamąstymui (gal per linksma nata viską komentavau?)...

Kai viskas gerai baigiasi, tai nėra ko liūdėt ;)
Citata

Arba sėsite į cypę už žmogžudystę arba pasikėsinimą nužudyti. Jūsų valia rinktis. :?

Mane kėsinosi nužudyti. Esu giliai sukrėstas ir reikalauju didelės kompensacijos. Ne mažesnės, kaip buto remonto išlaidos :D.

O gal tikrai verta užsiimt tokiu bizniu. Vienas eskaluoja konfliktus ir leidžiasi kažkiek primušamas, o kitas filmuoja. Hm ... Reikia tikėtis, šiame versle dar yra laisvų nišų? :D
Citata

Pirma, tai važinėti turint omeny, kad aplink važinėja iš islamo gniaužtų išsivadavusios moterys, nepriklausomai nuo jų lyties!... :D

Leidimas vairuoti boboms tai viena didžiausių žmonijos klaidų :(
Citata

Aha, tik vienas niuansas, kuris visą situaciją savaime daro klaidingą diskusijai: blakštai savigynoje draudžiami. Panaudosi - nebus savigynos. Elementaru!... :D

O jei naudojiesi blakštais, atimtais iš užpuolikų savigynos metu? Arba netyčia rastais čia pat, kaip tyčia laiku ir vietoje? Juk skęstantis ir už šiaudo griebiasi.
Blogis prieš blogį.

« Atsakyti #24 įjungtas: 2005 Sau 13, 17:05:01 pm »

Atsijungęs storas

• 6 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgp 2004
  • Žinutės: 75
  • Amžius: 52
  • Vaikštantis vandeniu.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.gezai.lt
« Atsakyti #25 įjungtas: 2005 Sau 13, 17:50:26 pm »
Citata

Va, nu tai ką aš galiu pasakyti, berniukai? Kai po oda varinėja pelytės mutantės (lot. musculus), kaip kad pas NINJA, tai turbūt sunku išvengti mordobojaus. Prisipažinsiu, jei turėčiau tokios potencijos, tai mielai daug kam snukius pridaužyčiau.

Laimei, gamta tokių nesamonių nekuria :D
Įsivaizduokite, kas būtų, jei, pavyzdžiui, tarakonai skraidytų ir geltų, kaip širšės :O.
Patelės yra piktesnės ir agresyvesnės už patinus. Dėl to jos sutvertos silpnesnėmis.
Citata

Jei kas per mano prakalbą pametė minties giją, norėjau iškelti tezę, kad kai turi ką pasikasyti, tai ir norisi, ar ne taip, gromylos?

Kažkas man sakė, kad jei mergina graži, ji turi tai demonstruoti, kitaip grožis netenka prasmės. Vadinasi, jei mašina gerai traukia, ją reikia gręžt? Tai kodėl tada nepasinaudot fiziniu pranašumu, kai esi užpultas ir neapsiginti? :V.
Citata

Arba dar kitaip tariant, gal nereikia visko galiausiai suversti ant aukomis tapusių gezų, nes šiaip žmonių gatvėse nelabai užpuldinėja be realaus tam pagrindo.

Sutinku, pagrindas būna realus. Pavyzdžiui tikslas pasipelnyt. Arba pasityčiot. Arba tam, kad pasirodyt kietu gezu prieš chebrą, ar mergas.
Siūlau pasiskaityt Smauglio temą. Kokiu pagrindu jį užpuolė?
Citata

Aš, pvz. kartais pavairuoju gan agresyvokai, bet ir tai į snukį dar nieks nesiūlė, nors baronką laikau jau 12 metukų ;-)

Merginai siūlyti į snukį būtų pagaidinimas paties savęs.
Kas dėl 12 metukų stažo, tai mano kolegės sėdi prie kompo nuo 95 metų, vadinasi 10 metų ir taip ir nesugebėjo išmokti net failo permest iš vietos į vietą, arba susirasti ką nors localiam tinkle. Apie kažkokį darbą negali būtų net kalbos. Taip kad stažas dar ne viskas ;)
Blogis prieš blogį.

Atsijungęs kaliucka

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2004
  • Žinutės: 161

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #26 įjungtas: 2005 Sau 13, 17:59:01 pm »
Citata

Va, nu tai ką aš galiu pasakyti, berniukai? Kai po oda varinėja pelytės mutantės (lot. musculus), kaip kad pas NINJA, tai turbūt sunku išvengti mordobojaus. Prisipažinsiu, jei turėčiau tokios potencijos, tai mielai daug kam snukius pridaužyčiau.

Citata

Laimei, gamta tokių nesamonių nekuria :D
Įsivaizduokite, kas būtų, jei, pavyzdžiui, tarakonai skraidytų ir geltų, kaip širšės :O.
Patelės yra piktesnės ir agresyvesnės už patinus. Dėl to jos sutvertos silpnesnėmis.

Graudi tiesa-koki pykti ar ziauruma patinai bedemonstruotu, viskas nublankasta pries pateliu "zygius" :(
Drąsa be ritualo-įžūlumas, išmintis be ritualo-per didelis pasitikėjimas savimi;))))

NerinChick

• Svečias
« Atsakyti #27 įjungtas: 2005 Sau 13, 18:52:40 pm »
Citata

Graudi tiesa-koki pykti ar ziauruma patinai bedemonstruotu, viskas nublankasta pries pateliu "zygius" :(

Ka gi, matyt tai nebloga mintis - įveisti rubriką "kruvini patelių žygiai". Ką apie tai mano ksenų fobai? ;-)

Aiste

• Svečias
« Atsakyti #28 įjungtas: 2005 Sau 16, 21:50:55 pm »
2nerinchick>
gal nenusileisime iki ju lygio? IMHO man si istorija neskoninga o storas yra darzelio lygio neisauges pestukas savo pykti isliejantis ant aplinkiniu.

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #29 įjungtas: 2005 Sau 16, 22:11:10 pm »
Citata
2nerinchick>
gal nenusileisime iki ju lygio?

Dauguma vyriškų reikalų moterims atrodo kitaip. Ir atvirkščiai, beje ;)

Citata

IMHO man si istorija neskoninga

Na, dėl skonio nesiginčijama, bet Storo pasakotojo talento tai nesumažina ;)

Citata

o storas yra darzelio lygio neisauges pestukas savo pykti isliejantis ant aplinkiniu.

Nepažįstant žmogaus asmeniškai nereikėtų laidytis tokiais epitetais. Kaip jį  pažįstantis galiu pasakyti, kad Storas yra tikrai kultūringas ir išsilavinęs (kandidatas į mokslų daktarus, beje) pilietis ir visiškai nepiktas (neteko jo pikto matyti). Visus konfliktus paverčia į humorą, neužkabinėja be reikalo žmonių, o jei kai kas neturi humoro jausmo ir bando jį pulti, tai natūralu, kad gauna pylos.

« Atsakyti #29 įjungtas: 2005 Sau 16, 22:11:10 pm »