Visiems dekui už pasvarstymus ir galimus sprendimų pasiūlymus.
Yra kelios nuomonės, kad galima buvo išnaudot daugiau mašiną, pvz., neišjungus variklio ir nepaleidus gezo pavažinėt po aikštelę. kaip Petriukas sakė - "eto byl by nomer"

. Tik kad į priekį važiuot nebuvo kur, nes gezų limuzinas buvo užtvėręs beveik visą pravažiavimą tarp prasidedančių mašinų eilių, o važiuot atbulam reikėtų persisukus žiūrėt, ar niekas neatvažiuoja iš galo. Be to, rankos buvo užimtos, o norint pradėt važiuot, tektų beveik paleisti gezą. Išlaikyt jį viena ranka būtų galima, bet tada ir jis galėtų pradėt labiau spurdėt ir trukdyt vairuot.
Suvažinėt priešininkus paprasta, bet tik ne prieš prekybos centrą

.
Bet juk sakoma, kad pinigai - blogis! Ir persivalgymas bei prisirišimas prie daiktų ar kitokių pirkinių - nuodėmė... Matai, kaip tavo karma pakrypo į tamsiąją pusę dėl tokių blogų ir nuodėmingų ketinimų?... 
Kalbėjausi apie tai su savo mergina. Paklausiau, kaip manai, jei kieviena situacija yra reikalinga ir Dievo siųsta tam, kad žmogus tobulėtų, tai kam man buvo reikalinga ši situacija. Ji atsakė, kad Dievas yra vyras ir jam greičiausiai patinka "bullshido", todėl jis padarė taip, kad visi liktų laimėję: jis mane atrišo nuo prisirišimo prie persirijimo ir pinigų, gezus atvedė į protą, kad jie nepuldinėtų žmonių ir pats pasigrožėjo komišku reginiu. Vadinasi, pralaimėjusių šioje situacijoje nėra. Man patinka jos minčių eiga

.
Jei staiga - visada piktybinis. Tai vadinama “road range“. JAV kartais dar ir pykšteli pro pravirą langelį... 
Bet pas mus - ne JAV. Žmonės kultūringesni... Gal kad Holivudo neturi?...
Prancūzai sako, kad viskas čia per jį...
Juk šaudymas yra labai pavojingas reikalas, gali nukentėt ne tik besiaiškinantys, bet ir pašaliniai. Negi tokioje teisinėje valstybėje tai leidžiama? :O.
O čia koks toks peiliukas?
Kišeninis kaip šveicariškas, klipitas ar balisongas? Smalsu pasidarė... 
Gal kaip šveicariškas. Nežinau, ar su fiksatoriumi, pamiršau pažiūrėt

.
Priklauso nuo to, kas ir kaip naudos.
Jei taip, kaip rodžiau praeitą kartą - blakštų nebeprireiks, manau, sutiksi?... 
Ar taip, kaip naudoja kairiarankiai? Aš su juo visai neketinau sveikintis. Esu alergiškas nepažįstamiems žmonėms su peiliu rankoje arčiau, kaip per kojos ilgį, ar nunchiakų spindulį

Aišku, keistų dalykų vis kas prisigalvoja - pavyzdžiui, prie šašlykų valgymo įsmeigti metimu peilį į berželį, kuris neturi smigti, nes yra prabangus ir švediškas... 
Tai kad pirma naudojiesi, o tik po to išklausai, arba skaitai instrukcijas. Jei sakau, kad nesubalansuotas mėtymui, vadinasi nesminga. O jei netyčia įsmigo tai nesiskaito

Taip kad nesiūlyčiau labai jau peilio nuvertinti. Nors ne peilis pjauna, o žmogus, kuris jį naudoja.
Tai ir nenuvertinu. Bet jei peilis nemėtomas, nunčiakai pranašesni. Be to, humaniškesni. Juk jais gali suduot stipriau, arba silpniau. Žinoma, peilio įdūrimo gylį irgi galima reguliuot, bet kad ir kiek mažai įsmeigtum ir kad ir į kokią vietą, uogienė vis tiek bėgs. Sužalojimas pavojingesnis. Todėl neteisinga, kad nunčiakai ir peilis vertinami vienodai. Tai yra, ir už peilį ir už nunčiakus duodama vienodai - 2 metai. O gal mano žinios jau pasenusios?
Kas dar nežino, tai blakštai tėra ketvirto eskalacijos lygio ginklas (pagal vis tą pačią mano skalę, kuri, tarp kitko, yra ne iš piršto laužta ir tiesiogiai siejasi su taip vadinama Force Continuum koncepcija). O peilis, kaip ir šaunamasis ginklas - paskutinei, penktąjai pakopai. Mirtinas ginklas, kitaip tariant.
Ką ir sakau - peilis blogesnis, nes išleidžia slėgį. O nudobt galima su abiem, tik su peiliu galima ir nenorint, o su nunčiakais tik norint.
Nepjaus, kol tu jo nepriversi jau GINTIS nuo tavęs! Gasdinimas panaudoti - dar ne naudojimas. Tai prarastų pozicijų (status quo) atstatymas.
Minutėlę. Kaip aš jį galiu priversti gintis? Taigi jie prie manęs prisikabino, ne aš prie jų, vadinasi tai aš buvau priverstas gintis. Jei jis yra užpuolikų pusėje ir artinasi išsitraukęs peilį, tai jis puola, o ne aš. O kadangi peilis yra pavojingas ginklas, tai aš tik naudoju geriausią gynybą, kokią žinau - puolimą su nunčiakais

. Bet bendrai paėmus tai esu besiginančio vaidmenyje, nes buvau užpultas. Jei kas nors grasina tavo karalienei, plačiai naudojama gynyba yra atsakymas šachu priešininko karaliui ir tik po to karalienės patraukimas

Storas yra labai humaniškas žmogus... O juk galėjo iškart smogti per galvą... 
Būtent. Bet tada jau tikrai būtų brutalus ginties viršijimas. O dabar tik nuginklavimas

. Tiesa, nelegaliu ginklu, bet kad nesu aikidoka Stepas (Steven Seagal) ir plikomis rankomis atimti peilį (ir po to sukišt jį blogiečiui į pakaušį

) moku tik teoriškai. O rizikuot sveikata negaliu

.
Formaliai būtų likęs teisus: jų daugiau, peiliu grasino ir artinosi pripjauti ir pan. 
Visa bėda, kad tai dar tektų teisme įrodyti, kaip ir savo taikius kėslus vežiotis įstatymu draudžiamus blakštus... 
O aš jų visai nesivežiojau. Tai gezai juos pametė. Kaip ir peilį. Gal apsirūkę buvo, o gal girti važiavo, ypač vairuotojas, kuris net nematė, kur važiuoja, ir man vos pavyko išvengt susidūrimo tik geros reakcijos dėka

. Negana to, kad sukėlė avarinę situacija, jie dar mane puolė visokiais baisiais, įstatymo draudžiamais ginklais ir apgadino mano palutarkes dureles

. Esu šoke :O. Giliai sukrėstas, kitaip tariant

. Paklauskit Smauglio, kaip jaučiasi žmogus po šoko

Šiaip pamąstymui (gal per linksma nata viską komentavau?)...
Kai viskas gerai baigiasi, tai nėra ko liūdėt

Arba sėsite į cypę už žmogžudystę arba pasikėsinimą nužudyti. Jūsų valia rinktis. :?
Mane kėsinosi nužudyti. Esu giliai sukrėstas ir reikalauju didelės kompensacijos. Ne mažesnės, kaip buto remonto išlaidos

.
O gal tikrai verta užsiimt tokiu bizniu. Vienas eskaluoja konfliktus ir leidžiasi kažkiek primušamas, o kitas filmuoja. Hm ... Reikia tikėtis, šiame versle dar yra laisvų nišų?

Pirma, tai važinėti turint omeny, kad aplink važinėja iš islamo gniaužtų išsivadavusios moterys, nepriklausomai nuo jų lyties!... 
Leidimas vairuoti boboms tai viena didžiausių žmonijos klaidų

Aha, tik vienas niuansas, kuris visą situaciją savaime daro klaidingą diskusijai: blakštai savigynoje draudžiami. Panaudosi - nebus savigynos. Elementaru!... 
O jei naudojiesi blakštais, atimtais iš užpuolikų savigynos metu? Arba netyčia rastais čia pat, kaip tyčia laiku ir vietoje? Juk skęstantis ir už šiaudo griebiasi.