Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas
Skausmas ties inkstu
petia:
Pries puse metu be apsilimo dariau mawasha ir pajutau ziauru sugelima ten kur turetu buti inkstas, kazkur viduj, tada iskart nusprendziau ta diena nebesitrenuruot, nes kai keldavau koja ziauriai geldavo kirksni ir kazka ten kur turi but inkstas. Tas skausmas nepraejo kokia savaite, veliau apgijo ir nusprendziau varyt vel treniruotis. Per treniruote prasilankscius ir apsilus, darant pirma mawasha, ta diena, vel pradejo gelt tas pacia vieta prieinksto tik dar smarkiau, va tada ir nuwariau pas gydytoja. Ji man israse kazkokiu vaistu nuo raumens uzdegimo ir sake sportuot tik po menesio. nu as aisku paklausiau nesportavau visa menesi geriau vaistus, nu ir kaip viskas ok buvo. Po to jau galejau kaip tik iseina sau kojas lauzyt nejauciau skausmo. Bet dar po kokio menesio darant atsilenkimus uzejo tas pats skausmas ir tuo tada nepraeina iki dabar, tik skauda tai smarkiau tai silpniau, net sedint jauciasi maudimas toje vietoje. Vakar buvau pas gydytoja tai ji man vel tu paciu vaistu israse ir liepe nesportuot. Tai daugiau as ja ir nepasitikiu, jei tik raumens uzdegima net neapziurejus gali nustatyt. Ar gali but taip kad man ten kokia isvarza ar dar kas, bet jokio guzo ar kitu zymiu ner, tik skausmas. Ar verta eit pas chirurga ar dar ka kad apziuretu normaliai? Ar tiesiog bandyt vel nedportuot? Padekit :-(
Steve:
Eik pas šaimos gyditoja, kad nusiūstų pas urologa. Gali būti akmenys inkstuose. Ar panašiai. Nelabai tikiu akd či aišvarža gali būti nes ksaudėtų via laiką.
petia:
Bet jei butu akmenys, argi nebutu skaudeja ir pries susizeidziant? Nes ten tai tikrai ne savaimine liga, o kazkoks suzeidimas atsirades butent darant mawasha :chmm:
Steve:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiBet jei butu akmenys, argi nebutu skaudeja ir pries susizeidziant? Nes ten tai tikrai ne savaimine liga, o kazkoks suzeidimas atsirades butent darant mawasha :chmm:
--- Baigti citatą ---
Būna kaip tyčia, tuo metu skausmas pasireiškė. IR nuo tada skauda. O koks skausmas? Rauomens ar kažkoks kitoks. Gal mėšlungis sutraukia toj vietoj?
petia:
Kai sedziu tai tiesiog jauciasi ta vieta net sunku apibudinti, o kai begu, darau atsilenkimus ar spardaus tai su kiekvienu judesiu toks gelimas atsiranda, panasus koks buna kai sirdi sugelia tik netaip stipriai.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją