Visa kita > Klubai
Bokso klubas Vilniuje
Martinis:
Girdėjau čia iš draugų ir šiaip, kad ten jei lankysi boksą ar pnš tai ten atkals tave per pirmą menėsi. O aš daugiau kaip ir laisvalaikiu norėčiau užsiiminėt tuo boksu, treniruotės, kad būtų normalios, ne muštruotų kaip kokius gyvulius.. Ir kad aplinka ten žmonės draugiški būtų.. Gal kas lankę Vilniuj boksą.. Parekomenduokit kokį klubą .
Steve:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiGirdėjau čia iš draugų ir šiaip, kad ten jei lankysi boksą ar pnš tai ten atkals tave per pirmą menėsi. O aš daugiau kaip ir laisvalaikiu norėčiau užsiiminėt tuo boksu, treniruotės, kad būtų normalios, ne muštruotų kaip kokius gyvulius.. Ir kad aplinka ten žmonės draugiški būtų.. Gal kas lankę Vilniuj boksą.. Parekomenduokit kokį klubą .
--- Baigti citatą ---
Ne ten patalpinai. Yra atskira lenta skelbimams.
sakalas:
--- Citata ---Girdėjau čia iš draugų ir šiaip, kad ten jei lankysi boksą ar pnš tai ten atkals tave per pirmą menėsi. O aš daugiau kaip ir laisvalaikiu norėčiau užsiiminėt tuo boksu, treniruotės, kad būtų normalios, ne muštruotų kaip kokius gyvulius.. Ir kad aplinka ten žmonės draugiški būtų.. Gal kas lankę Vilniuj boksą.. Parekomenduokit kokį klubą .
--- Baigti citatą ---
Maziau draugui klausyk jie apie boksa ne daugiau negu tu zino :ne:
Penkis metus uzsiiminejau boksu klobe "Viksoras" ( platesne info yra klubu sarase, tik ten gali but telefornas blogas duotas tai parasyk man i zinute, susiderinsim) kaip matai iki siol niekas "neatkale".
Martinis:
O jis žirmūnuose spėju? Ar yra ir kur arčiau prie laisvės prospekto koks geras klubas ar tas pats "Viksoras"?
Norėtųsi gerų trenerių ir sąlygų.
sakalas:
--- Citata ---O jis žirmūnuose spėju? Ar yra ir kur arčiau prie laisvės prospekto koks geras klubas ar tas pats "Viksoras"?
Norėtųsi gerų trenerių ir sąlygų.
--- Baigti citatą ---
kokiuose dar zirmunuose :D naujininkuose :)
Kokiu tau saligu reikia ?
Boksas yra boksas, vercia grudintis cia ne aikido, ar taichi. :)
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją