Sportas > Realios kovos

"Realios kovos 5" Vilniuje

<< < (12/13) > >>

Saulius:
Nu ką, Titaniniai...  :laikr:

Saxum:
Rezultatai - Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Akira:
Renginys labai patiko. Turbūt ir dėl kompanijos ir dėl idealiai užsakytų vietų (ačiū, Raimi) :)  Nemanau, kad galiu objektyviai vertinti kovotojus, bet tikrai daug smagių akimirkų apturėjau, matydamas vienų ištvermę, kitų psichologinį stabilumą, trečių technikos švarą. Stebint kovas net pradėjo ryškėti sporto klubų atstovų bendros savybės.  Nesigailiu nė vieno išleisto lito. Tik man ta 'Vilnius-Kaunas' konfrontacijos gaidienė buvo nelabai tinkanti. Suaugę žmonės juk.

Z:
Renginys labai patiko - sveikinimai organizatoriams.  :handshake:
Įsimintiniausios kovos:
1. Kirilas Žukovskij vs. kažkas - bene labiausiai patikusi kova. Dinamiškumas įtraukė.  :-)
2. Karolis Liukaitis vs. Kastytis Stankevičius - labiausiai nuvylusi kova. Pasirodė iš šalies, kad Stankevičius net nesistengė ir iškart pasidavė.
3. Bandito vs. Vaidas Valančius. Nors ir buvo prisakyta sirgti už bandito, ką ir dariau, bet negaliu neįvertinti įspūdingo Vaido skrydžio su keliu. :clap:

P.s. ko tai neįtiko man nei ringo mergaitės, nei go go šokėjos  :rolleyes:  :D

Smauglys:
Pats renginys tikrai labai patiko. Jauki salė idealiai tinkanti tokiam narvui.Matomumas puikus iš visų pusių. Apšvietėjams ir garsistams gal vertėtų truputį daugiau parepetuoti ir "susigroti" iki renginio. Vedėjas tikrai padarė žymią pažangą nuo Kauno turnyro. Buvo tikrai įdomių kovų: ir su Kirilu, ir su Špakovais. O 84 kg MMA čempionas mane labai maloniai nustebino. Auga tikrai geras kovotojas :respect:
Iš trenerio pusės tai likau labai nepatenkintas. Karimas atidavė 100 proc. pergalę varžovui, Vitiokas nesugebėjo rasti išeities iš pakankamai dažnos tokiose kovose padėties, matėsi apatiškumas. Gal tikėjosi greitai nugalėti ir nepavykus įkrito į psichologinę duobę :chmm:. Bet ką daryt... Dirbsim toliau ir tikiuosi kituose turnyruose jam pavyks atskleisti save.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją