AutoriusTema: "Džentelmeniškumas" gatvėje. Taip ar ne?  (Skaityti 24310 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs pataisomas optimistas

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgp 2008
  • Žinutės: 869
  • Amžius: 44
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: "Džentelmeniškumas" gatvėje. Taip ar ne?
« Atsakyti #135 įjungtas: 2010 Kov 25, 09:24:25 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Savaime aišku su ironija, bet maždaug taip ;) Čerčilis kažkada yra pasakęs, kad jei jau ruošiesi kažką užmušti, tai nieko nekainuoja su tuo žmogumi būti mandagiu ;)
Aš kartą esu pabaręs vieną žmogelį, kuris man *** gatvėj pasiulė ir loxu išvadino. Tai aš jam gulinčiam paskui sakiau, tu baik taip elgtis, nes kitas užmuš ir bus tada man gaila tavo mamos. Tada jis man padėkojo, atsiprašė ir išsiskirstėm draugais, net pradėjo pasakoti ką dirba, bet nebepamenu  :D

Atsijungęs SOL

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Geg 2009
  • Žinutės: 558
  • Amžius: 2019
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: lt
  • Ir ilgiausia kelionė prasideda nuo mažo žingsnio

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #136 įjungtas: 2010 Kov 25, 09:45:46 am »
Aš kartą esu pabaręs vieną žmogelį, kuris man *** gatvėj pasiulė ir loxu išvadino. Tai aš jam gulinčiam paskui sakiau, tu baik taip elgtis, nes kitas užmuš ir bus tada man gaila tavo mamos. Tada jis man padėkojo, atsiprašė ir išsiskirstėm draugais, net pradėjo pasakoti ką dirba, bet nebepamenu  :D

:luztu: kai kurie žmonės tik gulimoje padėtyje supranta, kad negražu kitus skaudint :luztu:

Atsijungęs Vitiokas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2007
  • Žinutės: 1962
  • Amžius: 38
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Бандито

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Jiu jitsu grappling, MMA - Smauglys
« Atsakyti #137 įjungtas: 2010 Kov 25, 18:00:04 pm »

Gaunat pirmą įspėjimą. :senis:
Размах на рубль — удар на копейку...
А я наказываю, жестоко наказываю...
Я злой. Но память у меня плохая. И никуда я ничего не записываю. Могу отомстить, забыть, потом снова отомстить...
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #137 įjungtas: 2010 Kov 25, 18:00:04 pm »