Pagrindines diskusijos > Savigyna

Peilis: biomechaninis pjūvis

(1/2) > >>

Sei-i:
Pitbulis ( Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti ), paskelbęs apie CSSD/SC ( Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti ) (tegul pataiso, jei ką, bet “peilio ir lazdos“ sistemos dalis iš esmės paremta Remy Pressas FMA  :rolleyes: ) artėjantį seminarą štai čia ( Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti ), kartu davė ir nuorodą į atvykstančio meistro tinklapį ( Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti ).

Kadangi seminare, kiek suprantu, bus mažiau kalbų ir daugiau darbų (“ne žodžiais, o darbais mes Tėvynę mylim“ - toks SSRS laikų šūkis, pamenu), tai rekomenduoju susipažinti su meistro tinklapyje esančiais straipsniais ( Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti ), kad suprastumėte seminaro kontekstą. Tada ir bendrą kalbą rasite, nepriklausomai nuo to, kertate (kalbate - kalambūras tai!...  :-) ) friciškai, ar švabiškai...  :D

Vieną jų - “Biomechanical Cutting: de-animation of the opponent“ - bene svarbiausią, mano galva, nes atspindintį bendrą sistemos koncepciją (“strateginę idėją“, jei kitaip), iškeliu aptarimui:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Ir nelaukite manęs - mano žinutė bus tik po Pitbulio, tarkime, jei ką!...  :-)  Ir taip aš savo asmenine “paskutinės instancijos“ nuomone visada diskusiją “užraukiu“...  :-(

OSU:
Primas ispudis: tikiuosi, kad i si seminara zmones bus kazkiek atfiltruojami, nes tam tikru techniku tam tikroms grupems parodymas nera gerai.

Sei-i:
Pirmas įspūdis, sakoma, dažnai būna ir teisingas, ir kartais apgaulingas.. Suprasi čia...  :D

Tačiau OSU “kažką pajautė“, tik dar aiškiai nesuformulavo... ;) Pasitikėk šiuo instinktu, nes, kaip bebūtų, mes 80 proc. informacijos gauname neverbaliniais būdais (todėl ir yra šitie foruminiai pagrandukai čia!)...  :D

Lauksiu platesnio atsiliepimo!  :-D

Sei-i:
Vakar tarp kitko paklausiau žmonos (juk pinigai seminarui eina iš šeimos biudžeto), ką ji mano šia tema... :rolleyes:

Ir atsakymą gavau labai fantastišką, už ką savo žmoną dar labiau myliu :hug: (ne, pinigų kol kas nesuderinom!... :D).

Bet nematau čia kitų ekspertinių ir asmeninių nuomonių!!!  :-(  Ar anglų kalba prasta (jei taip, sakykite - galima gi padaryti bent jau esminių minčių santrauką lietuviškai)?  :rolleyes:

kaliucka:
Kaip visiskas neekspertas noreciau paklausti-kuo gi ta biomechanical cutting technika taip ipatinga? Nes mano kuklia nuomone, tai apskritai vienas is dvieju logisku peilio panaudojimu...
Arba pjauni taip, kad priesininkas daugiau nebegaletu pult, bet liktu gyvas, arba pjauni ir duri nesirupindamas priesininko isgyvenimo galimybem...
Anatomijos pagrindus dar vidurineje mokykloje visi gauna :(

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją