Visa kita > Kovos menai ir kinas
Ip Man (2008)
Chimik:
Na filmas neblogas, o del WT reklamos tai manau kad ji tikrai yra. . . Na juk toks gyvenimas kas kaip moka tas taip vercias.
EzysGazuotas:
Idomiai mastot, zmones... Filmas yra biografinis/pusiau biografinis (kiek ten tiesos, kitas reikalas), tai Yip Man turetu varyt karate ar dziudo? Filme parodytas jo stilius ir viskas. Kaip ir Mas Ojama. Juk apie ji filmuodami nerodys, kad jis yra Kung-Fu meistras...
Ir siaip Yip Man yra WC stiliaus meistras, o ne WT.
Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiIdomiai mastot, zmones... Filmas yra biografinis/pusiau biografinis (kiek ten tiesos, kitas reikalas), tai Yip Man turetu varyt karate ar dziudo? Filme parodytas jo stilius ir viskas. Kaip ir Mas Ojama. Juk apie ji filmuodami nerodys, kad jis yra Kung-Fu meistras...
Ir siaip Yip Man yra WC stiliaus meistras, o ne WT.
--- Baigti citatą ---
Nerasta ten tos biografijos, pasiėmė garsią pavardę ir pavarė nu.
sakalas:
na filmas gera man patiko aisq is fantastikos srities kovos, bet siaip grazu paziuret, o ko gi daugiau reikia, sena kaip pasaulis ideja, bei grazios kovu scenos, pilnai uztenka linksmam ziurejimui :)
Steve:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiIr siaip Yip Man yra WC stiliaus meistras, o ne WT.
--- Baigti citatą ---
Vo blyn... :luztu: Tai tu dabar man pasakyk kuo skiraisi WT nuo WC, techniškai? Ir turbūt Yp Mano nuotrauka kiekviename WT klube kabo tik dėl reklamos? :luztu: Aplamai Yp Mano gyvavimo laikais, nebuvo nei WC, nei WT... Buvo tiesiog Ving Tusun.. Nemanau kad tuo metu jis buvo skirstomas į WC, WT ar dar kas nros...
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją