Visa kita > Kovos menai ir kinas

Ip Man (2008)

(1/12) > >>

Mosc:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Biografija, vienas iš geriausių matytų kovinių filmų. Būtinai pažiūrėkite. Sukurtas Bruce lee atminimui.

Patiko, nes nėra banalaus scenarijaus, pagaliau kovos tikroviškesnės, be užtemptų "dramų" ar fantastinių skraidymų virš debesų.

Saxum:
Neblogas, tačiau iki analogiško japonų "Baramu Fighter" (apie Ojamą) netraukia  :D Šiaip smagiai žiūrisi, neištemptas, nesąmonių neprifilmuota. Tik jei jau kuria biografinį filmą, norėtusi biografinių faktų, o ne šiaip, ką sugalvojau, tą kuriu.

Berserk:
Sprendžiant pagal Trailerį - tai ten fantastinis filmas su biografijos priemaišomis  :D (Saxum sorry tau minusa įvariau netyčia )

Saxum:
A, IMDB rašo – "A semi-biographical account of Yip Man"  :ruko:

Aš kažkaip tikėjausi biografinio filmo, bet jei atmest biografiją, žiūrėt kaip į dramą/bojevyką, tai reikalai geresni  :D

Todai:
Man nepatiko.Labiau holivudu kvepia- tik kad gražu pažiūrėti visi judesiai ir tiek, o norėjosi pamatyti, kaip jis toliau po karo gyveno, kaip įkūrė mokyklą ir t.t.Daugiau pamąstymų apie kovos meną, galbūt pačio Wing Chuno principus ir t.t. O čia banali istorija- gerietis ir keli blogiečiai japonai. O kai dar  pakėlė prieš tą vieną Japonų karininką ranką, buvo iš viso kvaila (kalbu ne apie dvikovą).
Man labiausiai patiko tas banditas, kuris keliaudavo ir ieškodavo su kuo susikauti, paglinti žinias- tikro kovotojo prototipas galėtų būti.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją