Sportas > Imtynės

Pamąstymai

<< < (10/19) > >>

Vitiokas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtio as netalentingu isvis nesu mates. visi turi ta "talenta", bet dazniausiai juo nepasinaudoja todel, kad nemoka atsipalaidave priimt ir isisavint informacijos, o tiesiog 'kala' viska mintinai. kaip mokykloj: vieni perskaito viena karta ir viska supranta, o kiti texta bando iskalt mintinai ir todel nieko nesupranta, nes smegenys neapdoroja informacijos, o tik stengiasi ja "irasyt". ir cia tas talentas niekuo detas, tiesiog neteisingas informacijos isisavinimo metodas. arba nemokejimas tuo talentu pasinaudot. nu bet cia imo.

--- Baigti citatą ---

Taip visi turi, bet skirtinguose srityse. Todėl visi mes ir skirtingi. Sunkiausiai yra atrast savyje talentą, dažniausiai reikia pagalbos iš šalies. ;)

Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiJus ne taip mano klasima suprantate.Krastutinumai ,,dievo apdovanotas" ir ,,0 talento"-aisku.O tarpinis variantas?Man idomu kaip Smauglys(na ar smaugliukai) tai isivaizduoja.Kokios tos ,,vidurio" savybes?Bandito pirmoj savo atsakymo daly lyg ir atsake i mano klausima...Bet vistik technikos ivaldimas ne per menesi,na bet per 2-3-5 dienas cia kas?Vidutinis talentas ar jo nebuvimas?

--- Baigti citatą ---
Gal verta bent vidutiniškai pasidomėti sporto metodikomis. Sporte yra toks dalykas, kaip testavimas. Net mokykloje, kai bėgate 3 km, tai būnate mokytojo įvertinami. Vat pagal juos ir galima nustatyti. Nors aš tai darau "iš akies" :D

Pasiskaitykite: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Raimis:
Geras puslapis. Dėkui, Smaugliui. pasirodo, kad daugelyje fizinių pratimų, pas mane puikūs rezultatai

Pythoncik:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiGeras puslapis. Dėkui, Smaugliui. pasirodo, kad daugelyje fizinių pratimų, pas mane puikūs rezultatai

--- Baigti citatą ---
Privetas is tolimos Turkijos! Galetum ir anksciau pas Samugli pasiklaust - is akies ar ne, bet 100 proc. taiklus apibudinimas butu!  :senis:

Raimis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiPrivetas is tolimos Turkijos! Galetum ir anksciau pas Samugli pasiklaust - is akies ar ne, bet 100 proc. taiklus apibudinimas butu!  :senis:

--- Baigti citatą ---
Smauglys mane išlazdavotų :kikena:. O testai nemeluoja  :senis: :kikena:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją