Sportas > Imtynės

Pamąstymai

<< < (3/19) > >>

Brizas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKažkaip per Naujaką mažai gėriau ir labai daug mąsčiau.
--- Baigti citatą ---

man kažkodėl būdavo atvirkščiai :D kitadien daug būdavo minčių...kartais atrodydavo genialių  :luztu:

--- Citata --- Visi bando stumti mane į kažkokius stilius, užrišti spalvotą diržą ir t.t. Kitaip esu netikras, neteisingas, nelegalas ir netgi ne kovotojas.
O man tiesiog patinka užlaužti ranką! Apie smaugimus jau nekalbu... 
--- Baigti citatą ---

Nors gerai ir nežinau kaip ir ką te darai, bet iš forumo senai susidariau nuomonę, kad (panašiai kaip kad ir Raimis rašė) jei kyla panašių minčių laisvai gali pavadinti tai Smauglio sistema :) be to juk jus ir taip daug kas vadina - smaugliais. Na o jei dėl marketingo trūktų egzotikos galit prigalvot tokių pvz. Smauk-li-ryu :D arba dar geriau - Saugliu-kai (lietuviškai skamba kaip mažybinis maloninis pavadinimas, o atskyrus kai - tai jap. reikšmė būtų kaip: bendrija, organizacija)

sakalas:
Nesu imtynininkas, bet kai klube vendetta man paklausus, kas veda tas jujitsu treneruotes penktadieniais du bachuriukai man atsake:
"o tu ka nezinai ?  :o taigi Smauglys, na geriausias imtyniu meistras lietuvoje! Butinai ateik daug naujo ismoksi! " Ir tai pasake su tokiu uzikrintumu ir nusstebejimu, kad supratau jog tas Sauglys turbut tikrai geras trenersi jei jo mokiniai taip apie ji kalba :) Taigi apsilankiau jo treneruotese ir ka galiu pasakyt , wau  man patiko :yeahhh:
Isties imtynemis dometis pradejau neseniai, bet jau pries pradedant dometis man Smauglio vardas buvo girdetas, taigi mano galva, Smauglys kaip brendas kovos menu erdveje Lietuvoj yra pakankamai gerai zinomas, kad nereiketu sleptis po tokiais vardais kaip bjj. Smauglio stilius ir yra smauglio stilius, manau jis turetu likt autentiskas :)
respektas smaugliui  :respect:

EzysGazuotas:
Pasivadink Mang She Fangshi. Ir turesi kruta kinietiska stiliaus pavadinima: Smauglio(Pitono) Stilius.
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

stripulis:
Man susidarė pamąstymas, kad Smaugliui vienodai, kaip vadintis, tiesiog aną stebino aplinkinių noras kažkam tą, ką jis daro priskirt, ir priskirt nevienodai?
O jūs jau čia pavadinimus siūlot  :luztu:
Dar vieni "aplinkiniai"  :D

EzysGazuotas:
Stripuli, tiesiog tokiems uzknisantiems klausikams tepasakai, kad praktikuoja Mang She Fangshi, ir tegul tie klausikai patys mislija, kas cia per zveris...

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją