AutoriusTema: Parteris vs šuo :)  (Skaityti 15712 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Zigmas

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 129
  • Amžius: 37
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Parteris vs šuo :)
« Atsakyti #30 įjungtas: 2010 Kov 04, 18:56:14 pm »
Kažkurią vasarą mane važiuojantį dviračiu buvo užpuolęs baisiausiai diiidelis rotveileris. Viskas vyko prie Nemuno, kai važiavau taip vadinamu dviračių taku. Tai va. Nežinia iškur, jei tiksliau tai iš krūmų, maždaug 20m. prieš mane išbėko jau minėtas rotveileris ir pradėjo eiti prie manęs lodamas, urgzdamas. Pagalvojau, kad su dviračiu bandyti bėgti beprasmiška, nes vistiek pavys, o pavijęs pargriaus, o tada jau nekas. Tai sustojau ir kai šuo mane puolė, dengiausi dviračiu. Tai va, viskas baigėsi gerai, tik kelieną nusibrozdinau į dviračio rėmą ar tai ratą.

Atsijungęs Liociks

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2008
  • Žinutės: 232
  • Amžius: 32
  • Vieta: Šiauliai

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #31 įjungtas: 2010 Kov 05, 18:28:04 pm »
Na gerai, kai gerai baigiasi.As asmeniskai buciau bandes begt su dviraciu (kas yra pasiteisine kelis kartus), o jei jau matosi , kad pavys tai betkokiu atveju nieko neprarasi,kova ta pati..
I was not born a winner, i was not born a loser, i am what i make myself be

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #32 įjungtas: 2010 Kov 05, 19:25:17 pm »
kai as beigioju krosus savo kaimo parkais ir miskais, kur dedes savo nuo lenciugo nusegtus rotveilerius vedziojasi  :bijo: tai su geriausiais zmoniu draugais ne karta yra teke stoti i nemalonia konfrontacija (zinot kaip sunys beganciu nemyli..). tiesa nei karto neteko nukenteti, o ir "kovoti" su sunimis ismokau (turejau kaip minimum kokius 5 rimtesnius atvejus (suniuku iki kelieniu neskaiciuoju)). seip man sunys yra labai keblus reikalas, nes as kaip mylintis sunis, tiesiog negaleciau trenkti uz save silpnesniam ir kvailesniam gyvunui. gaila. bet iki siol trenkti suniui irgi neteko. sunys yra labai gerai psichologija ismanantys gyvunai, jei tik parodai jam akimis, kad ginsies, anas sustoja. tiesa kai salia seimininkas, pastarieji labai isdraseja ir tampa pavojingi, bet laimei arti esantis seimininkas savaji.. bent iki siol mano atvejais spedavo pasigaut. viena karta buvau labai arti rotveilerio, kuriam kazkuo nepatikau, dantu. mane isgelbejo tik mano vikrumas ir judejimas. kai tik jis jau prisiruosdavo kast staigiai mesdavausi i sona ir jam reikdavo is naujo ruostis atakai. kazkaip pavyko nuprognozuoti ta suni ir laiku sokdavau i sona arba nuraudavau distancija. strategija kaip sakant  :D  aisku jeigu nebutu pribeges seimininkas neilgai taip buciau manevraves. arba buvo atvejis kai prabegau palei kazkoki vyrioka ir anas paniskai kazka vardu pradejo saukt.. supratau, kad netoliese greiciausiai jo augintinis  :D begau toliau kaip niekur, bet isgirdau ji dar garsiau saukianti. atsisuku.. o i mane visu greiciu lekia gana nemazas ir nemielas, bet labai greitas keturkojis. kad nuo tokio nepabegsiu buvo aiskus ir nediskutuotinas faktas, kaip ir kitas faktas - jo seimininkas irgi jo nebepasigaus. tada neliko laiko galvot tad staigiai atsisukau ir stojau i karate stoike  :D automatiskai. ir keturkojis draugas sustojo  :oho: gal ji paveike tas mano staigus sustojimas ir atsisukimas, gal issigando, kad karatistas  :luztu: bet sustojo ir letai apsisukes nubego pas seimininka. gal jis net kast nenorejo, tiesiog sugalvojo pazaist gaudyniu... blogiausias varijantas yra ne laukuose sutikti pikta suni, bet sutikti toki suni (paleista) kai arti seimininkas. tada suo labai drasus patampa ir tik seimininkas ji gali sustabdyt. mazi suniukai iki kelieniu, kaip taisykle puola retai, dazniausiai tik paloja, o jei ir taikosi griebt uz kojos tai juos nesunku atspirt arba tiesiog pakist jiems kieta bato pada pries nosi, dar galima pagasdint staigiais judesiais. toki neparsivers ir nesues  :D o vat rotveileriai ir panasus 'vilkai' tai jau biski rimtesni gyvuneliai. anksciau bandydavau pro tokius kaip niekur nieko prabegt, bet dabar jei begdmas krosa pamatau paleista jaucio dydzio suni, sustoju ir atitinkama atkarpa tiesiog praeinu. einanciu kazkaip nepuola, o vat begantys jiems turbut skaniau atrodo..
:kava:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Atsijungęs bornstubborn

• 2 kyu
  • *
  • Žinutės: 720
  • Vieta: Kaunas-Vilnius
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #33 įjungtas: 2010 Kov 06, 21:01:22 pm »
Kažkurią vasarą mane važiuojantį dviračiu buvo užpuolęs baisiausiai diiidelis rotveileris. Viskas vyko prie Nemuno, kai važiavau taip vadinamu dviračių taku. Tai va. Nežinia iškur, jei tiksliau tai iš krūmų, maždaug 20m. prieš mane išbėko jau minėtas rotveileris ir pradėjo eiti prie manęs lodamas, urgzdamas. Pagalvojau, kad su dviračiu bandyti bėgti beprasmiška, nes vistiek pavys, o pavijęs pargriaus, o tada jau nekas. Tai sustojau ir kai šuo mane puolė, dengiausi dviračiu. Tai va, viskas baigėsi gerai, tik kelieną nusibrozdinau į dviračio rėmą ar tai ratą.
čia aiškiai ties žemaisiais šančiais  :angel:
"I have a high art, I hurt with cruelty those who wound me." - Archilocus, 650 B.C.

Atsijungęs Vitiokas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2007
  • Žinutės: 1962
  • Amžius: 39
  • Vieta: Vilnius
  • Бандито

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Jiu jitsu grappling, MMA - Smauglys
« Atsakyti #34 įjungtas: 2010 Kov 06, 21:48:01 pm »

Tamsta, kodėl jūsų postai būna tokie trumpi? Tuoj greit bus tik "Taip" ir "Ne". Tokie postai bus trinami ateityje.
Размах на рубль — удар на копейку...
А я наказываю, жестоко наказываю...
Я злой. Но память у меня плохая. И никуда я ничего не записываю. Могу отомстить, забыть, потом снова отомстить...
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #34 įjungtas: 2010 Kov 06, 21:48:01 pm »

Atsijungęs Zigmas

• 5 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #35 įjungtas: 2010 Kov 07, 09:18:18 am »
Na gerai, kai gerai baigiasi.As asmeniskai buciau bandes begt su dviraciu (kas yra pasiteisine kelis kartus), o jei jau matosi , kad pavys tai betkokiu atveju nieko neprarasi,kova ta pati..

Man atrodo, kad jei dviračiu važiuojantį būtų pavijęs, tai būtų pargriovęs mane. Tada jau tikrai parteris vs šuo:) Aš apačioj, jis viršuj. Galėčiau nebent trikampį smaugimą bandyt atlikti, bet nelabai moku :D
Šiaip tai jo, esu ir aš su dviračiu nuo piktų šunų pabėgęs, bet tą kartą per arti jis buvo.

Atsijungęs dziudoka

• Auksinis VIP narys
  • Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 2896

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #36 įjungtas: 2010 Kov 07, 10:36:08 am »
Man atrodo, kad jei dviračiu važiuojantį būtų pavijęs, tai būtų pargriovęs mane. Tada jau tikrai parteris vs šuo:) Aš apačioj, jis viršuj. Galėčiau nebent trikampį smaugimą bandyt atlikti, bet nelabai moku :D
Šiaip tai jo, esu ir aš su dviračiu nuo piktų šunų pabėgęs, bet tą kartą per arti jis buvo.
Kažkaip nerizikuočiau šuniui atlikti trikampį smaugimą...  :luztu:

Atsijungęs bornstubborn

• 2 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #37 įjungtas: 2010 Kov 07, 12:12:16 pm »
Tamsta, kodėl jūsų postai būna tokie trumpi? Tuoj greit bus tik "Taip" ir "Ne". Tokie postai bus trinami ateityje.
Vietomis trumpi, sutinku, bet, Bandito, pasižvalgyk aplinkui, daug trumpų postų ne vien pas mane... Ar neprasidės po to klausimai "o ko be kepurės???"  :luztu:
ar kiekvienąkart postinant turiu būtinai apie ką nors plėstis? Čia be sarkazmo, normaliai klausiu  :handshake: Galiausiai, esi adminas, ir taisyklės yra taisyklės  :ne:
« Paskutinis taisymas: 2010 Kov 07, 12:33:02 pm nuo bornstubborn »
"I have a high art, I hurt with cruelty those who wound me." - Archilocus, 650 B.C.

Klaustukas

• Svečias
« Atsakyti #38 įjungtas: 2010 Kov 07, 14:19:02 pm »
Vietomis trumpi, sutinku, bet, Bandito, pasižvalgyk aplinkui, daug trumpų postų ne vien pas mane... Ar neprasidės po to klausimai "o ko be kepurės???"  :luztu:
ar kiekvienąkart postinant turiu būtinai apie ką nors plėstis? Čia be sarkazmo, normaliai klausiu  :handshake: Galiausiai, esi adminas, ir taisyklės yra taisyklės  :ne:

Gal žmogus žemaitis? tai jam suku ilgai š... malti, pasakė arba "tiap" arba "nou"  :D , ir nėra čia ko kabinėtis  :A

Atsijungęs bornstubborn

• 2 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #39 įjungtas: 2010 Kov 07, 18:01:21 pm »
Ne žemaitis... nors pavardė sako ką kita  :yeahhh: bet šiaip joa, nemėgstu plėstis perdaug  :friends:

« Atsakyti #39 įjungtas: 2010 Kov 07, 18:01:21 pm »

Atsijungęs Vitiokas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2007
  • Žinutės: 1962
  • Amžius: 39
  • Бандито

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Jiu jitsu grappling, MMA - Smauglys
« Atsakyti #40 įjungtas: 2010 Kov 07, 22:09:59 pm »

Na kai skaičiau postus tai tik tą dieną užkliuvai tu. Bet čia aplamai yra visiems. Nes per dvi ar trys temas maičiau parašyta maždaug sutikimas su teiginiu, tai tas pats kaip "taip". Tai galima biški pagrįst kodėl irgi taip manote.
Размах на рубль — удар на копейку...
А я наказываю, жестоко наказываю...
Я злой. Но память у меня плохая. И никуда я ничего не записываю. Могу отомстить, забыть, потом снова отомстить...
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #41 įjungtas: 2010 Kov 08, 09:22:49 am »
Neblogas pasiūlymas:

Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs Zigmas

• 5 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #42 įjungtas: 2010 Kov 08, 14:09:44 pm »

Ne, neties Šančiais tai buvo, bet toj pačioj dviračių trasoj, man atrodo, kuri yra gana ilga.
Man irgi tokie trumpi postai gaunasi :nezino:
O beje, kai eidavau bėgioti į parką, pasiimdavau visada antihund balionėlį - jeigu ką. Dar nereikėjo panaudot/ :-)

mantaii

• Svečias
« Atsakyti #43 įjungtas: 2010 Kov 09, 23:20:26 pm »
Labai aktuali tema, taigi pasisakysiu ir as.
Isskirciau as tris atvejus:
paprastas ejimas - suniui buni maziausiai idomus
begimas - susidomejimas tavim didelis, bet visada gali sustoti.
vaziavimas dviraciu.... - gali sustoti bet tas "dviratis" jam visvien kazka reiskia :)
Vazineju daug dviraciu ir situaciju su sunimis tikrai daug turejau. Mazdaug per du metus viena duju balioneli pilnai istustinau.
Buvo pamineta, kad sunys geri psichologai, jei mato kad ju nebijai - nepuola, nu kaip galima islikt visiskai ramiam ir nebijot kai matai kad link taves atbega labai rimtai nusiteikes neblogas arkliukas pvz rotveileris su graziais, pries saulute blizganciais, isbalintais dantukais. Net nezinau kas turetu galvoje but, kad nebijotum. Bet realybe tokia kad turi stot pries ji ir isivaizduot kad ginsies(mano situacijoj balionelis rankoj) nes kito nebelieka nieko. Tokiu atveju visada suo sustoja ir jau pats pradeda kazka mastyt... O jei dar gauna duju, tikrai persigalvoja. Bet jei bandau apsieiti be vulgarumo ir atsuku jam nugara pries jau didelis sansas kad puls(ipac jei seimininkas netoli). Ir dar toki pastebejima turiu, jei suo atbega lodamas tai mazai sansu kad kazkas rimto bus, bet jei atbega be lojimu ir dantukus pasiepes va cia jau reikia rimtai susimastyti ka gi toliau daryti.. nors paprastai ir pastebo toki tik likus keliasdesimt metru... :o 

Atsijungęs Akela

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2008
  • Žinutės: 629
  • Amžius: 47
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #44 įjungtas: 2010 Kov 09, 23:49:04 pm »
Laikau šuniukus nuo 11 metų, tai pastebėjau, kad juos erzina bėgantis žmogus, dar labiau važiuojantis dviračiu. Nežinau ką jie savo galvelėje įsivaizduoja tada, ir jų reakcija mažai priklauso nuo šeimininko. Nuoširdžiai nepatarčiau mojuoti lazda, nes dantų stiprumą tikrai išbandysit  :kikena: balionėlis neblogas sprendimas. Šuns šeimininko pareiga, savo augintinį stebėti ir sudrausminti, bet ne visi tai supranta  :rolleyes: Kai kuriems labai gražu, kai šuo įkanda, ar gasdina. Čia šuns šeimininko ntelkto ir išsiauklėjimo reikalas. Nebūna blogų šunų, tik netikę jų šeimininkai  :angel:
Didžiausia pergalė - įveikti savo baimę...

« Atsakyti #44 įjungtas: 2010 Kov 09, 23:49:04 pm »