coffeedrinker,
truputį neadekvačiai suvoki situaciją, jeigu šuo puola tau perkąsti gerklę, kad ir koks greenpeace'as būtum galvosi kaip greičiau išspręsti situaciją. žiaurus elgesys su gyvūnais dažniausiai būna pačių šeimininkų, o dar dažniau prieš bejėgius šunis.
na, del elgesio su gyvunais sutinku

(nurauti kiausai, kaip ten bebutu, dar salyginai humaniskas variantas)
bet visdelto.. man niekada nera rimtai isikabines piktas zdaravas suo, bet su tokiais sabackom teko nerimtai paimtyniaut. kada kanda, bet nestipriai. zaidzia. tai zinai, jei toks galingas suo siekia tavo veido, abiem rankom stengiesi ta veida apsaugoti ir pirmiausia ziuri kur to sunio zandikaulis. apie kiausus tokioj situacijoj greiciausiai net pamirstum. o net jeigu ir prisimintum, tai vargu ar atsiras laisva ranka tuos kiausus apgraibom surast (nes tikrai nematysi kur jie. ziuresi tik i baisu baisu zandikauli) sugriebti, o dar ir nuraut. sunys, beje, kaip ir zmones, apdovanoti tam tikrais savisaugos refleksais, kurie dar labiau pasunkina sita uzduoti.
p.s. bijau konfliktu su sunimis ne todel, kad jie gali mane sudraskyti (nors jei galingas

...tai gal ir gali), o todel, kad man ranka nepakiltu trenkti gyvunui. zmogui prie reikalo galiu, o vat gyvunui ne. kazkodel esu toks greenpeace'as...