Pagrindines diskusijos > Savigyna

Parteris vs šuo :)

<< < (15/16) > >>

Drakons:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSulaikytam jaunuoliui J.T.S., gimusiam 1993 metais, prireikė medikų pagalbos. Jam sumušta galva, įvairiose kūno vietose nustatytos kąstinės žaizdos.

--- Baigti citatą ---
Įdomu kas galvą sumušė. Šuo tikriausiai.  :-]

EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiĮdomu kas galvą sumušė. Šuo tikriausiai.  :-]

--- Baigti citatą ---
Istorija kaip ir nutyli  :kikena: ... Bet realiai, ypač UK, pereinama prie to, kad šuo puola su spec antsnukiu ir smūgiuoja. Man su paprastu metaliniu antsnukiu rotveileris trenkė per ranką (žiemą su žiemine striuke buvau), mėlynė tokia rimta buvo...

Chuliganas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiIstorija kaip ir nutyli  :kikena: ... Bet realiai, ypač UK, pereinama prie to, kad šuo puola su spec antsnukiu ir smūgiuoja. Man su paprastu metaliniu antsnukiu rotveileris trenkė per ranką (žiemą su žiemine striuke buvau), mėlynė tokia rimta buvo...

--- Baigti citatą ---
Nori pasakyti, kad suo kale su antsnukiu uzpuolikui (ar aukai) i galva, o kol tas gulejo, suo nusieme antsnuki ir apkandziojo ji?  :chmm:

EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNori pasakyti, kad suo kale su antsnukiu uzpuolikui (ar aukai) i galva, o kol tas gulejo, suo nusieme antsnuki ir apkandziojo ji?  :chmm:

--- Baigti citatą ---

Nieko nenoriu pasakyti, tik sakau, kaip yra užsienyje, ir kad esu pats gavęs.
O yra buvęs toks bajeris, kad vieną pilietį šuo su antsnukiu sulaikinėjo, jį pargriovė ir laikė prispaudęs. Tas pilietis tikėjosi atsimušt nuo jo, daužę šunį, o tam kaip tik nusimovė antsnukis...

coffeedrinker:
tai iseina, kad suo geriau kaip 2 peiliai?  :chmm:

bet as savo sunio niekada neleisciau pries peili. butu gaila jei papjautu :-(

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją