AutoriusTema: Padėkit išsirinkti klubą  (Skaityti 2872 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Lukas

• Svečias
Padėkit išsirinkti klubą
« įjungtas: 2009 Sau 03, 22:13:11 pm »
Sveiki,

Norėčiau protingų patarimų dėl klubo ir aplamai patarimų dėl sporto. Mane truputį graso kelios mintys apie tokius sportus, tačiau norisi kažkur išsikrauti.

Situacija tokia, kad esu lankęs vaikystėje Karate, prieš pora metų Aikido, dabar gyvenu Vilniuje ir lyg ir norėčiau vėl kažkuo užsiimti. 1 abejone kad pora pažįstamų gan rimtai užsiiminėjo kick-boksu ir pagauti euforijos kad moka muštis knežindavo pakeliui visiems galvas- tad bijau kad man taip neatsitiktų. 2 abejone- esu truputį ( nu gerai ne truputį ) tinginys ir po poros menesiu man tai atsibosta, pasidaro neįdomu ir pan.

Kažkokių stimulų nėra, kad reiktų būtinai išmokti kovoti ir pan. Nieks nepuola manęs ir pan. :D tiesiog gal dėl bendros formos ir pan. Žinoma neneigsiu jog noras mokėti apsiginti yra. Bet čia vėl išlenda tai jog man gan greit pabosta.

Tai va. Prie reikalo. pasklaidžiau internetą ir radau:

"Smauglys", "Geležinis Vilkas", "Sinobis", "Unifight"

Stilius- nepasisprendžiu. Domina tiek bušido, tiek kikboksas, tiek muitai.

O gal šiaip yra kokių "gudresnių" forumiečių kurie užsiima individualiom treniruotėm (kainos žinoma proto ribose) mielai sutikčiau, kad kas pamokytų to, kas veiksminga gatvėje. Į varžybas ar dar kažkur tikrai nepretenduoju.

nežinau tai reikalinga ar ne.
man 18m, ugis apie 180cm, svoris apie 80kg
« Paskutinis taisymas: 2009 Sau 03, 22:15:19 pm nuo Lukas »

Atsijungęs Zigzaueris

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bal 2008
  • Žinutės: 697
  • Amžius: 34
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Padėkit išsirinkti klubą
« Atsakyti #1 įjungtas: 2009 Sau 03, 22:29:15 pm »
Na nesu ekspertas,net galiu pasakyt,kad tavęs ir 10 privačių trenerių nieko neišmokys jaigu esi tinginys ir mesi tai po poros mėnesių.Intensyviai dirbdamas formą pagerinsi,bet abejoju ar kąnors išmoksi.O ir treneriui jokio tolko mokyt tokius mokinius,nes jie irgi žinias perduoda norėdami,kad tu išmoktum kažko(na nebent dėl pinigų viską daro)/
O šiaip tai patarimas nusiteikt ilgiau nei kelis mėnesius dirbt  :-)

Lukas

• Svečias
« Atsakyti #2 įjungtas: 2009 Sau 03, 22:50:31 pm »
vat jei būtų žmogus kuris padėtų treniruotis ta prasme kažkiek "spardytų į šikną" aš gal labiau siekčiau savo tikslo, nes pas mane gal pagrindinė problema tai ir yra.

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #3 įjungtas: 2009 Sau 03, 23:11:38 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
vat jei būtų žmogus kuris padėtų treniruotis ta prasme kažkiek "spardytų į šikną" aš gal labiau siekčiau savo tikslo, nes pas mane gal pagrindinė problema tai ir yra.

Atspardyti tau šikną - ne problema. Klausimas kitas - kodėl manai, kad savo laiką branginantis ir ne vien tik dėl pinigų dirbantis treneris/mokytojas turėtų laiko tuo užsiiminėti?  :luztu: Užtenka gi ir motyvuotų ;)

Kas dėl "greitai pabosta" - na, padarys iš tavęs super kovotoją jei vis dėl to teiksies kelis metus dieną iš dienos vien tam skirt... O kas toliau? Ar manai, kad visi tie įgūdžiai nesumenkės vėl nieko nedarant?

« Paskutinis taisymas: 2009 Sau 03, 23:14:26 pm nuo Skeptikas »
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 46
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #4 įjungtas: 2009 Sau 04, 01:41:29 am »
Tokiu atveju ateik į "karate akademiją" - pareklamuosiu... Ten tikrai "atspardys" ir privers lankyt  :D
O po kurio laiko ir pats užsimanysi...
 Jei ką - tinklapis čia: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti . Pirma treša nemokamai...

Trumpai apie stiliaus ypatumus: fudokan.
Smūgiai visomis kūno dalim, išskyrus, man rodos, galvą :) T. y., alkūnėm, keliais, delno briauna, kumščiu, pėda.
Tas nereiškia, kad viską atlikinėsi pirmą treniruotę, bet tai yra, ir jau kokią dešimtą galbūt teks išbandyti  ;-)
Ypatumas - daug atakų baigiama pakirtimais arba metimais.
Taip kad galima bent jau išmokti kristi ir NEKRISTI, ir Lietuvos žiemos jums bus saugios  :angel:
O dėl savigynos - pradedantiesiems dėstomas savigynos "kursiukas", paskutinės dešimt  treniruotės minučių skiriamos kokiam nors "prijomui".
Pradedantiesiems skirtos trenkės ir vadinamos "savigyna".

Šiaip tikrai, nejuokauju, jei nori, kad tave priverstų prieš tavo norą lankyt - tau vieta čia  :senis: O chebrytė ten gera susirinkusi...
« Paskutinis taisymas: 2009 Sau 04, 01:48:29 am nuo stripulis »
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #4 įjungtas: 2009 Sau 04, 01:41:29 am »

Lukas

• Svečias
« Atsakyti #5 įjungtas: 2009 Sau 04, 09:53:19 am »
Ką reiškia "O chebrytė ten gera susirinkusi... " tipo  :punch: ?

Siaip stovykla gal ir gera idėja, bet man kaip tik laikas neypatingai tinkantis.

Na kad ir kaip būtų, bus matyt.
Dėkui,
« Paskutinis taisymas: 2009 Sau 04, 10:19:48 am nuo Lukas »

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #6 įjungtas: 2009 Sau 04, 12:05:02 pm »

Siaip stovykla gal ir gera idėja, bet man kaip tik laikas neypatingai tinkantis.

Na kad ir kaip būtų, bus matyt.
Dėkui,
Paredagavai žinutę? pas Smauglį, niek tavęs neskatins sportuot, nebent super puper talantas būtum. O, šiaip netingėk. Eik palankyk vienur, kitur. Gal užsikabinsi ir į užpakalį spardyt nereikės, kad norėtum ten būt  :P
Nusmuko kaula :)

Reach

• Svečias
« Atsakyti #7 įjungtas: 2009 Sau 04, 14:48:22 pm »
''Kokori-No-Kai ir kovos menu centras'' yra toks. Jei idomu gali isbandyti. Goju Ryu, vyksta pirmadieniais ir treciadieniais 18val. Baltoji Gerve, savigyna zinoma yra, bet tik kursai, kurie neketina lankyti pastoviu treniruociu. Anglu kalba siom dienom tikriausiai ne problema. Mokytojas is D.Britanijos 7dan. instruktorius. Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Lukas

• Svečias
« Atsakyti #8 įjungtas: 2009 Sau 04, 14:57:24 pm »
Paredagavai žinutę? pas Smauglį, niek tavęs neskatins sportuot, nebent super puper talantas būtum. O, šiaip netingėk. Eik palankyk vienur, kitur. Gal užsikabinsi ir į užpakalį spardyt nereikės, kad norėtum ten būt  :P

jo, paredagavau, nes supratau jog jei noro nebus tai gali treniruot ir pasauly geriausias treneris

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 46
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #9 įjungtas: 2009 Sau 04, 18:32:55 pm »

Nežinau, kas ten su stovykla - nebūtina į ją važiuot, jei turi galvoj mus. Galima ir nuo trešų pradėt  :D
Chebrytė gera - tai ir  :punch:, ir šiaip žmonės geri  ;-)
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

« Atsakyti #9 įjungtas: 2009 Sau 04, 18:32:55 pm »

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 50
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
« Atsakyti #10 įjungtas: 2009 Sau 04, 21:18:36 pm »
jo, paredagavau, nes supratau jog jei noro nebus tai gali treniruot ir pasauly geriausias treneris

Tai matai - taip ir gaunasi, kad mes nelabai ką čia ir patarsim. Kol pats neapsispręsi – kur noropot ir nors ką nors pabandyt. Gal jau po pirmų treniruočių ateis tas laikas - "2 abejonė". Ir nutarsi, kad gal geriau palauksiu pavasario, kada galėsiu futbolo kamuolį pavaikyt.
Gal kas nors ir sutiktų treniruot individualiai (o kodėl gi ne?) - bet ar tu sutiktum mokėt kokius 500-600 lt per mėnesį? Ir tuo pačiu, nežinot, ar tai ką gauni yra "kas nors gera"? :)
Nes mes vistiek visi tempiam anklodę į save - kalbant apie savus propaguojamus stilius.

Sėkmės pasirenkant. Parašyk savo nuotykius.. :)
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

« Atsakyti #10 įjungtas: 2009 Sau 04, 21:18:36 pm »