AutoriusTema: Reikia Pagalbos..  (Skaityti 2184 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Ecka

• Svečias
Reikia Pagalbos..
« įjungtas: 2009 Geg 18, 06:32:49 am »
Taigi Reikia siokios tokios pagalbos. Esu sportininkas sportuoju jau 8 metus krepsini bet wa uzkliude mane tas boksas ir negaliu db ir i kriause dauzau ko tik nedarau. Reiketu susidaryti kokia dienotvarke kad viska is eiles daryti. ar kas patartu ka reiketu daryti jei noriu ir presa turet ir raumenis ir dar galvoi tureti biski pries kovojant ringe :) is anksto dekui  :punch: :maisas: :director:

Atsijungęs Zigzaueris

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bal 2008
  • Žinutės: 697
  • Amžius: 34
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Reikia Pagalbos..
« Atsakyti #1 įjungtas: 2009 Geg 18, 08:59:03 am »
O nemastei apie treniročių lankymą normaliai?Nes pats vistiek nesusikursi to ,ką treneris gali duot.

Ecka

• Svečias
« Atsakyti #2 įjungtas: 2009 Geg 18, 14:05:12 pm »
As noriu per vasara padirbeti normaliai delto ir prasau jus patarimo kad atejes naujokas buciau rimtas o ne gauciau malku reiki psichologiskai biski ir daug fiziskai padirbt  :punch: :maisas:

petia

• Svečias
« Atsakyti #3 įjungtas: 2009 Geg 18, 14:13:29 pm »
Eik iskart i treniruotes, nes garantuoju, kad ka tu ten bedarai darai blogai.

Ecka

• Svečias
« Atsakyti #4 įjungtas: 2009 Geg 18, 14:28:10 pm »
Lankiau 1m Kaune TITANO klube muai thai pas Romualda Klimaviciu ;] isties labai geras treneris. Bet buwau durnas ir meciau ;(

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #4 įjungtas: 2009 Geg 18, 14:28:10 pm »

Atsijungęs sakalas

• VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2008
  • Žinutės: 1350
  • Amžius: 41
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Bokso Klubas Viksoras
« Atsakyti #5 įjungtas: 2009 Geg 18, 15:53:27 pm »
Tas pats standartinis patarimas, eini i treneruotes, kaip visi normalus zmones :D

Ecka:
Citata
As noriu per vasara padirbeti normaliai delto ir prasau jus patarimo kad atejes naujokas buciau rimtas o ne gauciau malku reiki psichologiskai biski ir daug fiziskai padirbt  :punch: :maisas:

Vaiku darzelis... Jei pastatysi fizuxa ir padauzysi maisa tik tam, kad atrodytum krutas kai ateisi i triesa, o dar jei busi toks durnas, kad pradesi koki naujoka ringe must (tipo koks as krutas) tai pries tave pastatys toli grazu nenaujoka ir gausi taip, kad maza nepasirodys  :punch:  tada tikrai loxiskai atrodysi. (nei vienas save gerbentis bokso klubas, neleis kazkam atejusiam is gatves pradet must senbuviu ;) )

Beto tu neteisingai save "pastatysi" duodu 99 proc. ir tada pesimokint bus sunkiau negu is naujo ismokt.

Ecka

• Svečias
« Atsakyti #6 įjungtas: 2009 Geg 18, 17:14:47 pm »
Na istikruju sneki gerai. bet as neesu linkes musti naujoku kurie silpnesni uz mane as juos tik apgynt megstu nuo kitu nenoriu cia as gyrtis as kietas ir panasiai esu paprastas kavenskas kaip ir kiti visi.

petia

• Svečias
« Atsakyti #7 įjungtas: 2009 Geg 18, 20:23:04 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Na istikruju sneki gerai. bet as neesu linkes musti naujoku kurie silpnesni uz mane as juos tik apgynt megstu nuo kitu nenoriu cia as gyrtis as kietas ir panasiai esu paprastas kavenskas kaip ir kiti visi.
Tai maladiec :respect:

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2011
  • Žinutės: 3481
  • Amžius: 52
  • Vieta: Panevėžys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #8 įjungtas: 2009 Geg 24, 14:27:39 pm »
o kavensku buna paprastu?:))))juokauju...jei neturi jokios kovos menu praktikos( o tai, mano manymu bent pora meteliu nuosirdaus darbo klube, pas treneri), namuose nieko neismoksi...suduoti i "kriause" -gal, aukstai kelti koja-prasom...toliau?toliau reikia tiek partnerio, tiek zmogaus, matancio tavo klaidas ir jas taisancio.jei kazkur pora metuku jau pasportavai,zinai savo pliusus, minusus, gali ir namuose kazko siekti(smugio stiprumo, greicio, istvermes) t.y. bendrojo fizinio pasiruosimo...bet, kovoti ismokstama tik kovojant!kaip ir plaukti tik vandenyje,ar lipti kopeciom, tik jomis laipiojant...niekas tau nieko neatras, nes viskas jau atrasta, tik ne viskas dar zinoma:)))
MMA / karate / wudang coach
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs SOL

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Geg 2009
  • Žinutės: 558
  • Amžius: 2020
  • Vieta: Kaunas
  • Ir ilgiausia kelionė prasideda nuo mažo žingsnio

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #9 įjungtas: 2009 Geg 25, 10:47:06 am »
kaip ir dauguma tau patariu eit kluba.saunu,kad nori sportuot,bet jei nesuvoki pagrindu tai didele tikymybe,kad ismoksi blogai,o tada nuejus i kluba reks taisyt,kas uzims daugiau laiko plius vienakart ismokes tu ilga laika noresi daryt taip o ne kitaip

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #9 įjungtas: 2009 Geg 25, 10:47:06 am »