Spėju, kad turi minty Aikido. Kaip čia pasakius?
aikido problema yra atitrukimas nuo realybes... as pats 2 metus studijavau si stiliu, tikrai patiko, bet pries tai n metu uzsiiminejau boksu, bei domejaus kovos menais, taigi turejau siokios tokios kovines praktikos ir tikrai gavau siokiu tokiu igudziu kurie dabar man padeda imtyniauti treneruotese pas smaugli, na bent jau nesulauze kolkas

Bet esu isitikines, kad tuos igudzius igijau tik del to, kad jau buvau sisipazines su kovos menais iki siu uzsiemimu.
Pamenu treneruotese, darai technikas pats budamas naujokas su zmogum kuris jau 5 metus uzsiimineja, o jis tau sako, tipo nelaikyk uz rankos taip stipriai, leisk rankas svelniau kai atlieki metima nes tipo kimono siurkstus pratsiuoze per oda ir taip ja subraizo ir pan nesamones....
Tai man atejusiam is bokso buvo svelniai tariant keista... va tokiem zmonem as patarciau i baleta ar kitus sokius geriau uzsirasyt, nes puoselet iliuzija, kad realioj situacijoj tokie tavo kovos igudziai pades mazu maziausiai yra didziule saviapgaule...
Is kitos puses tam paciam klube buvo tikrai geru aikido meistru, kuriems didelis respektas

Pats Aikido yra visai paprastas kovos menas. Bet kai kurie mokytojai tą Aikido pateikia labai sudėtingai.
aikido tikrai nera visai paprastas kovos menas, tai lyg bandymas isbegt i siuolaikini musio lauka su lanku rankose, nieko paprasto cia nematau. Isties turi but tikrai geras lanko meistras, kad sugebetum pasipriesinti, kad ir eilinem kareiveliui su automatu.