nu jo bėgti yra teke ir ne viena karta
man irgi teko keleta kartu tik ne karto nepabegau sekmingai, na nesiseka man begti...
O kadangi ziuriu tema cia jau vystos link dalijimosi gatvine patirtimi, tai ir as pasidalinsiu tik gal, kad cia labai nesikelt tai pasidalinsiu nesekminga patirtimi, butent apie begima.
Tai va greit begti ne visada padeda ipac jei begi per nepazystama rajona ir is paskos desimt gresmingai nusiteikusiu "draugeliu" bega... Net mentai pamate nesikisa, padlos... Paskui jau prisistato su savo idijotiskais klausimais, kai guli sniege, ziuri i zvaigzdes ir dar klausia :"gyvas?", taip ir noris paklaust, kur tu padla buvai kai desimt snukiu gulinti sparde...
Dar noris uzmust ta prakeikta troleibuso vaoruotoja, kuris pamates, kad tave visa gauja vejas pries nosi duris uzdare, tik vat beda troleibuso numerio neisidemejai, o tos motriskes kurios cia stotelej kazko lauke ir toliau ramei sau snekuciuojas, lygtai nieko nebutu ivyke.
Tai vat buvo toks man nutikimas gal pries 10 metuku... dar teko begti ziema, slidu ir su kuprine ant peciu...
O prasidejo viskas nuo " sveikas gal parukyt turi ? ", ir poslo poexolo... Kai supratau, kad man ragas greit bus ir, kad "buduliu" kantrybe baigiasi, bei mano atmaskes neveikia padariau "xod kaniom" pamaciau is tolo link musu einanti vyriski ir sakau: " O mano tevas eina! " Chebra susimete o as tuo metu pradejau eit link to zmogeno, jie mane stebejo. Dar garsiai susukau tam zmogeliui, kad itikinamiau butu "sveikas!", na ir kai tik priejau prie jo dejau i kojas, tada "draugeliai" atsipeikejo, suprato, kad isduriau ir pradejo vytis... Tai va buciau ir pabeges jau sokau i troleibusa, kai (ir nepasisek tu man taip) vairuotojas pries nosi uzdare duris... atsokes nuo duru nukritau, o kai atsistojau "Buduliai" jau buvo cia pat... Trulas "papuste padus", o as likau atsimusinet nuo minios inirsusiu "sunu"... Kaip viskas baiges skaitykit virsuje