AutoriusTema: Kur sportuojate Panevėžyje (turima galvoje kovini sporta ne raumenu pumpavima)  (Skaityti 10962 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2011
  • Žinutės: 3481
  • Amžius: 52
  • Vieta: Panevėžys
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Kur sportuojate Panevėžyje (turima galvoje kovini sporta ne raumenu pumpavima)
« Atsakyti #15 įjungtas: 2010 Rgp 04, 23:05:57 pm »
Jei jis sportuotų, tai pirmiausia pas Alfonsą " Alfoje"  :respect: Jei Arūnas rimtai treniruotų TIK kyokushiną, tik pas jį arba Remigijų.  :respect:
O kokybiškų klubų daug Panevėžyje nėra... 
MMA / karate / wudang coach
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Petras.

• Svečias
Re: Kur sportuojate Panevėžyje (turima galvoje kovini sporta ne raumenu pumpavima)
« Atsakyti #16 įjungtas: 2010 Rgs 03, 14:31:29 pm »
Yra prie sodros bokso salė, kurioje treniruojasi ne tik boksiorai, bet ir muay thai bičai. Treneris Laučenkovas

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #17 įjungtas: 2010 Rgs 03, 20:20:10 pm »
Yra prie sodros bokso salė, kurioje treniruojasi ne tik boksiorai, bet ir muay thai bičai. Treneris Laučenkovas
Nu jo...va ten tai jo...Apie muay-thay cia as...net nekomentuosiu, ok?  :D
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Atsijungęs vytas

• 9 kyu
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 18

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos akademija
« Atsakyti #18 įjungtas: 2010 Rgs 04, 10:55:47 am »

Yra ten bokso salė,ten bokso treniruotės vedamos , muay thai nevyksta (vyko , jei galima pasakyt taip prieš kokius3-4 metus). Jei nori muay thai , ateik į " Kovos akademiją ".

Atsijungęs vytas

• 9 kyu
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 18

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos akademija
« Atsakyti #19 įjungtas: 2010 Rgs 04, 10:57:26 am »
Jei jis sportuotų, tai pirmiausia pas Alfonsą " Alfoje"  :respect: Jei Arūnas rimtai treniruotų TIK kyokushiną, tik pas jį arba Remigijų.  :respect:
O kokybiškų klubų daug Panevėžyje nėra...

Kokybiškų klubų nėra? Tada pas mus nebeleisim Jums ponaiti sportuot už tokią antireklamą  :teisejas:

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #19 įjungtas: 2010 Rgs 04, 10:57:26 am »

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #20 įjungtas: 2010 Rgs 04, 11:44:51 am »
Kokybiškų klubų nėra? Tada pas mus nebeleisim Jums ponaiti sportuot už tokią antireklamą  :teisejas:
na, gasdint kaip ir nereiketu, nes esu teisus...Esu mates daug klubu ir zinau, kas yra kokybe ( tatami, ringas, maisu ivairove ir kitas inventorius, puikus dusai ir t.t.). Parodykit toki kluba Panevezyje, nusilenksiu  :respect:
As ne apie treniruociu procesus kalbejau, o apie klubo aprupinima reikiamomis  priemonemis treniruotis...
Va pavyzdys klubo, kuriame yra viskas  ir radau nuoroda pas mus ( Asios skelbime):respect: Kainos pagal tokia iranga protingos, salygos- matome patys   :respect:
Kur Panevezyje yra toks klubas?  :chmm:
O treniruotis as turiu kur, svarbu kad sveikatos butu  ;-)
« Paskutinis taisymas: 2010 Rgs 04, 11:55:23 am nuo dainiux »
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #21 įjungtas: 2010 Rgs 04, 11:58:41 am »
Ir dar. Kad jis treniruotusi ik karate, esu tikras, nes jam , kaip ir man nepatinka bokso pirstines. Nueinam su juo kartas nuo karto pasisportuojam, tai karate jam tiktu- aukstas, istvermingas,priekine kizami-zuki jau dabar gera "ikisa"  bet va...krepsininkas  :D
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #22 įjungtas: 2010 Spa 01, 17:27:39 pm »
Ieškau žmogaus Panevėžyje, kuris treniruotusi ir galėtų patreniruoti vienos iš Taiczi formų. Būtų gerai, jei atsirastų daugiau norinčių, galėtumėme visi kažką bendro nuveikti.
Jei tokių žmonių atsirastų- kurie treniruojasi individualiai- parašykite man į PM arba
tel. + 370 684 12737
Dainius
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #23 įjungtas: 2010 Spa 01, 22:25:36 pm »
na, gasdint kaip ir nereiketu, nes esu teisus...Esu mates daug klubu ir zinau, kas yra kokybe ( tatami, ringas, maisu ivairove ir kitas inventorius, puikus dusai ir t.t.). Parodykit toki kluba Panevezyje, nusilenksiu  :respect:
As ne apie treniruociu procesus kalbejau, o apie klubo aprupinima reikiamomis  priemonemis treniruotis...
Va pavyzdys klubo, kuriame yra viskas  ir radau nuoroda pas mus ( Asios skelbime):respect: Kainos pagal tokia iranga protingos, salygos- matome patys   :respect:
Kur Panevezyje yra toks klubas?  :chmm:
O treniruotis as turiu kur, svarbu kad sveikatos butu  ;-)
Aš pirmą savo Smauglį auginau teturėdamas vieną mokyklinį čiužinį. Ir dabar jis kartais ateina pasportuot, tai retas iš dabartinių Smauglių pasipriešina. Tad sąlygos dar nieko nereiškia.
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #24 įjungtas: 2010 Spa 02, 01:48:18 am »
Ir dar. Kad jis treniruotusi ik karate, esu tikras, nes jam , kaip ir man nepatinka bokso pirstines. Nueinam su juo kartas nuo karto pasisportuojam, tai karate jam tiktu- aukstas, istvermingas,priekine kizami-zuki jau dabar gera "ikisa"  bet va...krepsininkas  :D

Labai pažįstama. Bandžiau vasarą į boicus pervesti, bet rudenį prie krepšinio grįžo, o tokie duomenys  :banging: :banging: :banging: Bokse vos pats išsisukinėju nuo trimetrinių rankų, imtynėse net "smaugliai" nustebo, kai niekada neimtyniavęs vieną latvių trenerį pasmaugė... Na, bet yra kaip yra :-)

« Atsakyti #24 įjungtas: 2010 Spa 02, 01:48:18 am »

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #25 įjungtas: 2010 Spa 02, 03:04:40 am »
Labai pažįstama. Bandžiau vasarą į boicus pervesti, bet rudenį prie krepšinio grįžo, o tokie duomenys  :banging: :banging: :banging: Bokse vos pats išsisukinėju nuo trimetrinių rankų, imtynėse net "smaugliai" nustebo, kai niekada neimtyniavęs vieną latvių trenerį pasmaugė... Na, bet yra kaip yra :-)
O yra taip, kad pagausime po kašio rungtynių ir duosim į galvą :punch: Piktas aš šią naktį labai! :A :icon_bat:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs lukas123

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 110

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #26 įjungtas: 2010 Spa 02, 12:11:03 pm »
O yra taip, kad pagausime po kašio rungtynių ir duosim į galvą :punch: Piktas aš šią naktį labai! :A :icon_bat:

Dėl ko toks piktas? :)

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #27 įjungtas: 2010 Spa 02, 12:16:08 pm »
Aš pirmą savo Smauglį auginau teturėdamas vieną mokyklinį čiužinį. Ir dabar jis kartais ateina pasportuot, tai retas iš dabartinių Smauglių pasipriešina. Tad sąlygos dar nieko nereiškia.
Žinai ką,Rička- ankščiau ir vanduo šlapesnis buvo...Nenoriu nieko nuvertint ar pervertint, bet ne tokie vaikai buvom. Kažką savo turėjom...Yra ir dabar tokių, nesakau, bet...
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #28 įjungtas: 2010 Spa 02, 12:24:44 pm »
Žinai ką,Rička- ankščiau ir vanduo šlapesnis buvo...Nenoriu nieko nuvertint ar pervertint, bet ne tokie vaikai buvom. Kažką savo turėjom...Yra ir dabar tokių, nesakau, bet...
Tavo linke, man asmeniškai didžiausią įspūdį paliko trenerių pasiekimai, o ne sąlygos. Tiesa nieko parašyta apie jų ištreniruotus mokinius.
Beje, Japonijoje pagrindinė brazilų jiujitsu dojo labai primena sovietinius karatė rūsius. Ir vis gi ten išauginami geriausi.
Esu įsitikinęs, kad esminis momentas-trenerio ar mokytojo kvalifikacija.
« Paskutinis taisymas: 2010 Spa 02, 12:26:24 pm nuo Smauglys »

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #29 įjungtas: 2010 Spa 02, 12:37:00 pm »
Tavo linke, man asmeniškai didžiausią įspūdį paliko trenerių pasiekimai, o ne sąlygos. Tiesa nieko parašyta apie jų ištreniruotus mokinius.
Beje, Japonijoje pagrindinė brazilų jiujitsu dojo labai primena sovietinius karatė rūsius. Ir vis gi ten išauginami geriausi.
Esu įsitikinęs, kad esminis momentas-trenerio ar mokytojo kvalifikacija.
Mano sunaus bendraamziai -krepsininkai- treniruojasi Sporto rumuose. ten, kur LKL namu rungtynes zaisdavo " Panevezys" ...Vaikai, tokioje saleje. Bet...nuvaziavo jie i Marciulionio SM , grizo atvepusiais zandikauliais. Va, sako salygos ten - nerealios! Rezultatai? Marciulioniukai 1 , musu- nepapuola i atkrintamas. Treneriai? nemanau, kad labai skiriasi kvalifikacija. Musu stangines neturi( ar svoriu saleje)- be ko siuolaikinis sportas sunkiai suvokiamas, salta ziema ir t.t. Salygos- tikrai svarbus faktorius ir nei vienas boksininkas, manau, neuzaugo nepadauzes maiso, o imtynininkas- nepasivoliojes ant ciuzinio. kad ir vieno, rusiko, bet ciuzinio...Gal ne taip supratai mane, kad viskas turi spindet, buti apsviesta ir t.t. Ne ta mintyse turejau- mintyse turejau priemones, kurios padeda tobuleti. 
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

« Atsakyti #29 įjungtas: 2010 Spa 02, 12:37:00 pm »