AutoriusTema: Treniruotes gamtoje  (Skaityti 13155 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Bushi

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bal 2008
  • Žinutės: 468
  • Amžius: 35
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras
  • Bushi

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • www.fightclub.lt
Re: Treniruotes gamtoje
« Atsakyti #30 įjungtas: 2010 Vas 08, 13:14:46 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Na, pas mus parke yra voljeras- niekas neveda į jį...Tai ir sakau, kas per urodai laiko šuniukus?  :nezino: O parke tai juodai baisu- tokia šuniukų išvietė, kad ...Na, tokia vietinių čiabuvių kultūra, nieko nepadarysi  :D

Cia kur taip pas mus? :nezino: Negi skaistakalnio parke? :chmm: Anksciau rytais ten su suniu begiodavau tai svarum, grazu budavo..
.

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2011
  • Žinutės: 3481
  • Amžius: 52
  • Vieta: Panevėžys
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #31 įjungtas: 2010 Vas 08, 13:23:14 pm »
Cia kur taip pas mus? :nezino: Negi skaistakalnio parke? :chmm: Anksciau rytais ten su suniu begiodavau tai svarum, grazu budavo..
Nea. Pagrindiniam- prie Cido arenos...
MMA / karate / wudang coach
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Atsijungęs Bushi

• 3 kyu
  • *
  • Bushi

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • www.fightclub.lt
« Atsakyti #32 įjungtas: 2010 Vas 08, 13:49:25 pm »
Nea. Pagrindiniam- prie Cido arenos...
Nenuostabu. Tame parke "minu laukas" klesti jau nebe pirmi metai :kikena: . Kaip zmonem sunku suprasti jog ne vieni gyvena :banging:. Nieko keisto, kad po poros tokiu "treniruociu gamtoje"  nemazos dalies zmoniu entuziazmas pradeda blesti.. ;-) Bet cia jau  :ot:  :-)
.

Atsijungęs Ruta

• VIP narys
  • 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2006
  • Žinutės: 736
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #33 įjungtas: 2010 Vas 08, 22:47:40 pm »
gerai, kad jau iki jai skęstant spėjote nusivilkti  :D :D :D
Bandžiau kažkada krosą čia, parke prabėgt... :E  Kokie urodai šunis laiko? Kas dėsis pavasarį? Velniai nesurenka ką jų augintiniai palieka, juk sniegas tirps, viskas liks...Negražu juodai, todėl įvesčiau mokesčius už šunis ir kates, kad būtų galima samdyt ir valyt. Kitaip jau nebegalima...Parkas tai visų, vaikai žaidžia ten ...

Mano kimono į ežerą buvo įmestas be manęs :)

O parke galima bėgioti didesniais takais - ant jų vargu ar šika šunys. Dėl vaikų tai sutinku.

Beje, jei tas parkas netenkina, tai juk yra ir kitas, gerokai švaresnis.
"Neskubėk. Nesirūpink. Čia esi tik trumpam. Tad būtinai stabtelk pauostyti gėlių." Walter Hagen

Atsijungęs SOL

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Geg 2009
  • Žinutės: 558
  • Amžius: 2020
  • Vieta: Kaunas
  • Ir ilgiausia kelionė prasideda nuo mažo žingsnio

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #34 įjungtas: 2010 Vas 17, 12:56:35 pm »
kam patiko RockyIV tam ir ši žiema tyrėtų patikti :D daug sniego,sunku kojas bėgant kelti-ištvermė geriau nei vasarą vystosi :rolleyes:

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #34 įjungtas: 2010 Vas 17, 12:56:35 pm »

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #35 įjungtas: 2010 Vas 17, 17:58:46 pm »
Mano kimono į ežerą buvo įmestas be manęs :)

O parke galima bėgioti didesniais takais - ant jų vargu ar šika šunys. Dėl vaikų tai sutinku.

Beje, jei tas parkas netenkina, tai juk yra ir kitas, gerokai švaresnis.
Parkai apsodinti žmonėms, jų reikmėms, ne šunims. Šunims vedžioti parkuose yra voljerai. Taip, kad nežadu eiti kitur dėl to, kad šeimininkai neprižiūri savo šunų...Teks imtis priemonių, kad kuo daugiau baudų padėliotų, gal tai padės... Nelabai geras metodas, bet mūsų kultūrinėje erdvėje kitaip neįmanoma...
Vakar vėl bėgiojau- vėl baisu. Net negalvojau, kad mieste žmonės tiek šunų laiko...
« Paskutinis taisymas: 2010 Vas 17, 18:12:16 pm nuo dainiux »
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Atsijungęs HARDCORE

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Vas 2008
  • Žinutės: 291
  • Amžius: 44
  • Vieta: Vilnius
  • hardcore till death

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • mmashop
« Atsakyti #36 įjungtas: 2010 Kov 04, 11:19:38 am »
Parkai apsodinti žmonėms, jų reikmėms, ne šunims. Šunims vedžioti parkuose yra voljerai. Taip, kad nežadu eiti kitur dėl to, kad šeimininkai neprižiūri savo šunų...Teks imtis priemonių, kad kuo daugiau baudų padėliotų, gal tai padės... Nelabai geras metodas, bet mūsų kultūrinėje erdvėje kitaip neįmanoma...
Vakar vėl bėgiojau- vėl baisu. Net negalvojau, kad mieste žmonės tiek šunų laiko...

Kaip sakant blogam sokejui r kaiusiniai trukdo :D Aisku kiekvienam savas jautrumo lygis, man tai nesunku ta bata nusivalyti, o jau izengti i mina irgi gi ne kasdien pasitaiko. O suo geriausias zmogaus draugas, tai as irgi is tu urodu busiu kur su suniu po parka laksto :D
"Empty your mind, be formless, shapeless - like water. Now you put water into a cup, it becomes the cup, you put water into a bottle, it becomes the bottle, you put it in a teapot, it becomes the teapot. Now water can flow or it can crash. Be water, my friend." - Bruce Lee

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #37 įjungtas: 2010 Kov 04, 11:28:39 am »
Kaip sakant blogam sokejui r kaiusiniai trukdo :D Aisku kiekvienam savas jautrumo lygis, man tai nesunku ta bata nusivalyti, o jau izengti i mina irgi gi ne kasdien pasitaiko. O suo geriausias zmogaus draugas, tai as irgi is tu urodu busiu kur su suniu po parka laksto :D
Busi urodas, kuris laksto su šunimi, ar busi urodas, kuris ne tik laksto, bet ir nesurenka šuns kakučių? Nes aš iš tų urodų, kurie susirenka kakes...
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #38 įjungtas: 2010 Kov 04, 12:37:43 pm »
Na, koks iš manęs šokėjas- nežinau, matomai nekoks būtų, bet kad parkas pritaikytas ne šunims ir jų šeimininkams, kurie, matomai ir namuose leidžia jiems kakoti kur jie nori, tai aš nusistatęs prieš parke kakojančius šunis. Tegul kakoja jie Jūsų namuose, prie ko čia mes, kiti?  :chmm: O jautrus aš nesu, vaikų turiu. Jei Tamsta jų neturit ir nematėt, kaip jie "jūsų draugo" sudžiuvusius su rankomis paima- tai niekada to ir nesuprasit. O ribot savo vaiko nenorėdavau- neik ten, ten negalima ir t.t. Kodėl? Dar kartą rašau- parkas ta vieta, kur renkasi žmonės. Aišku ir su šunimis, bet...Valoma, prižiūrima turi būti iš tų žmonių pusės. Ir voljerai tam yra. Mažai? Kreipiamės ten, kur reikia ir lai stato. Mokestis tai įvestas. Tačiau pas mus kaip visada- rūpintis pradedam tada, kai jau kažkas puola- pvz. kaip dabar aš. O aš savo, kitų vaikais noriu rūpintis visada, ne tik tada, kada jau ateina pavasaris ir visos "bombos" guli likusios pievose.
Bet tai vėl- mūsų skirtingas požiūris į gyvenimą, visuomenę ir t.t. Aš blogas šokėjas, nes trukdo, Tu, - man taip atrodo- blogas todėl, kad jų neturi  :nezino: O vienaip ar kitaip- jie reikalingi. :D Todėl Tu lakstai šu neprižiūrimu šunimi, aš iš paskos liepdamas Tau juo tinkamai rūpintis. Va čia visur ir pasireiškia Jūsų meilė augintiniams...
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #39 įjungtas: 2010 Kov 04, 12:53:40 pm »
O urodai- tai tik tiems, kurie laiko ir nesiima atsakomybės už savo augintinius. Tai tikrai to netaikau visiems. Sorry tiems, kas ne taip supratot.  :handshake: Patinka šunys man pačiam, kaukazas garantuotai augtų, jei gyvenčiau ne bute...Bute jam būtų ankšta...Nenoriu savo- dar neturimo- gyvuno varžyt...Man jis rūpi jau tada, kol jo neturiu  ;-) O atsirastų proga, laikymo sąlygos- kaukazas...Ech, gražus šuo. Va čia tai šuo  :D Kam dar patinka? Buvau šunų parodoj, Panevėžy, negalėjau nuo jų nueiti- jau tokie...Na, tikri šunys  :D
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

« Atsakyti #39 įjungtas: 2010 Kov 04, 12:53:40 pm »

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #40 įjungtas: 2010 Kov 04, 13:08:25 pm »
Kartais sunkiai nuspėjami anys būna...
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #41 įjungtas: 2010 Kov 04, 13:14:05 pm »
Kartais sunkiai nuspėjami anys būna...
Pagal nenuspėjamumą lyg ir ne jie pirmauja? Mačiau, parke vedžiojasi...Man tai tokių labaiu nepatikimų , atrodo, yra...Na, tų prigimtis tai tokia aišku- aviganis, kažko švelnaus neturėtų būti, bet...Man tai jie- pasaka  :D
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #42 įjungtas: 2010 Kov 04, 13:32:58 pm »
Pagal nenuspėjamumą lyg ir ne jie pirmauja? Mačiau, parke vedžiojasi...Man tai tokių labaiu nepatikimų , atrodo, yra...Na, tų prigimtis tai tokia aišku- aviganis, kažko švelnaus neturėtų būti, bet...Man tai jie- pasaka  :D
Todėl ir sakau, kad kartais. Labai daug nuo dresūros priklauso, ir tvirtos rankos, socializacijos. Nes toks meškinas be didesnių problemų gali bet ką po padu pakišt...

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #43 įjungtas: 2010 Kov 04, 13:38:32 pm »
Na, ar kas bėgiojot šaltesniu metų laiku? Aš bėgiojau po truputį. Praeitą savaitę jau buvo sunku- šlapia, skęsti žemyn...Bet tampytis gerai, tai va ir bėgiojau. Taip neblogai einasi ant slidaus paviršiaus. 
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Atsijungęs Bushi

• 3 kyu
  • *
  • Bushi

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • www.fightclub.lt
« Atsakyti #44 įjungtas: 2010 Kov 04, 15:43:50 pm »
Na, ar kas bėgiojot šaltesniu metų laiku? Aš bėgiojau po truputį. Praeitą savaitę jau buvo sunku- šlapia, skęsti žemyn...Bet tampytis gerai, tai va ir bėgiojau. Taip neblogai einasi ant slidaus paviršiaus.
Begiojam begiojam.. Tik oro salygos nera is maloniuju.. Lauke slapia, o nakti pasalus, ankstu ryta begiojant tenka ir koordinacija lavinti ant slidaus pavirsiaus :rolleyes: Vienintele beda ta, kad mano begimu naparnikas, Skeptikas, uzsikases darbais tad kol kas klaidziais Klaipedos takeliais tenka vienam lakstyti ;-)..
« Paskutinis taisymas: 2010 Kov 04, 15:45:36 pm nuo Bushi »
.

« Atsakyti #44 įjungtas: 2010 Kov 04, 15:43:50 pm »