Kaip sakant blogam sokejui r kaiusiniai trukdo
Aisku kiekvienam savas jautrumo lygis, man tai nesunku ta bata nusivalyti, o jau izengti i mina irgi gi ne kasdien pasitaiko. O suo geriausias zmogaus draugas, tai as irgi is tu urodu busiu kur su suniu po parka laksto 
Na, koks iš manęs šokėjas- nežinau, matomai nekoks būtų, bet kad parkas pritaikytas ne šunims ir jų šeimininkams, kurie, matomai ir namuose leidžia jiems kakoti kur jie nori, tai aš nusistatęs prieš parke kakojančius šunis. Tegul kakoja jie Jūsų namuose, prie ko čia mes, kiti?

O jautrus aš nesu, vaikų turiu. Jei Tamsta jų neturit ir nematėt, kaip jie "jūsų draugo" sudžiuvusius su rankomis paima- tai niekada to ir nesuprasit. O ribot savo vaiko nenorėdavau- neik ten, ten negalima ir t.t. Kodėl? Dar kartą rašau- parkas ta vieta, kur renkasi žmonės. Aišku ir su šunimis, bet...Valoma, prižiūrima turi būti iš tų žmonių pusės. Ir voljerai tam yra. Mažai? Kreipiamės ten, kur reikia ir lai stato. Mokestis tai įvestas. Tačiau pas mus kaip visada- rūpintis pradedam tada, kai jau kažkas puola- pvz. kaip dabar aš. O aš savo, kitų vaikais noriu rūpintis visada, ne tik tada, kada jau ateina pavasaris ir visos "bombos" guli likusios pievose.
Bet tai vėl- mūsų skirtingas požiūris į gyvenimą, visuomenę ir t.t. Aš blogas šokėjas, nes trukdo, Tu, - man taip atrodo- blogas todėl, kad jų neturi

O vienaip ar kitaip- jie reikalingi.

Todėl Tu lakstai šu neprižiūrimu šunimi, aš iš paskos liepdamas Tau juo tinkamai rūpintis. Va čia visur ir pasireiškia Jūsų meilė augintiniams...