Idomiau butu tema vystyti ta linkme, kai eini i paskaitas, poto i darba 5 dienas per savaite, grizti namo 7-8h alkanas ir nusikales, kaip tada rasti motyvacijos begti per puse miesto i treniruote, ne alaus is saldytuvo istraukti ir issidrebti ant sofos. Arba, jei treniruote penktadienio vakare, po visos savaites labiau noreti eiti i sale, nei su draugais susitikti, kuriu ir taip nemates visa menesi.
Einu į paskaitas, kurias ir klausau, ir dėstau. Dirbu 5 dienas per savaite. Treniruojuos irgi 4-5 dienas per savaitę. Ir būtent penktadienį skirtingai nei kitomis dienomis važiuoju vakare į treniruotę per pusę miesto...
Jei apskritai, tai motyvacijos treniruotis man ieškoti nereikia, nes nors ir uždirbu sau duoną iš kitos veiklos, kovos meną laikau pagrindiniu savo užsiėmimu gyvenime. Viskas paprasta - arba nori, arba ne. Jei nori - surasi ir laiko, ir jėgų. Jei nenori, tai pati idėja ieškoti motyvacijos man atrodo absurdiška. Jei iš tiesų nenori treniruotis, tai nebus ir noro tapti motyvuotu treniruotis; jei iš tiesų nori tokiu tapti, dėl tos pačios priežasties JAU norėsi treniruotis... O dabar išeina "noriu, bet nenoriu"... Gal tiesiog reikėtų imti, ir apsispręsti?
Aišku, kaip ir daugumai čia esančių, atėjus laikui vykti į treniruotę su manimi būna visko - ir "tingiu", ir "atsibodo", ir t.t. ir pan. Galiu pasakyti štai ką: pasiryžęs ir nuvykęs dar nei karto nesigailėjau, ir kai užplūsta abejonės, kas kartą tai prisimenu
Dar žinau tai, kad nemėgstu nuolaidžiauti sau ir taikstytis su savo silpnybėmis, kurios trukdo tam, ko iš tiesų noriu ir ko siekiu gyvenime. Stengiuosi gyventi taip, tarsi gyvenčiau paskutinę savo gyvenimo dieną. Todėl arba treniruojuosi, arba nesitreniruoju. Būtų nelogiška, jei ilsėdamasis namie graužčiausi, kad nenuėjau, arba gailėčiausi nuėjęs, tokiu būdu gaišdamas ir savo, ir kitų laiką
Pasakiau, kad treniruojuosi, ir stengiuos laikytis žodžio, duoto SAU. Dėl to, kad nenueisiu, pragulėsiu, pratinginiausiu, ant žemės dangus nenukris. Išskyrus mane, gal ir išvis niekas to nepastebės. Tačiau būtent MAN reikės pateikti ataskaita SAU už tai, ką šiandien nuveikiau ir kiek geresnis tapau
Atsakomybė prieš trenerį, prieš klubą, prieš draugus už praleidimą yra smulkmena, palyginus su atsakomybe prieš SAVE už veltui praleistą laiką, beprasmiškai praėjusią dieną ir iš rankų slystantį gyvenimą. Kiekvienas iš mūsų - pats savo likimo kalvis
Tai ko iš tiesų nori, nemotyvuotas skaitytojau?

Jei nori, tai vietoje to, kad ieškotum savo motyvacijos lovoje, eik į treniruotę, ir ieškok motyvacijos tenai

Tikiuosi kam nors šis tekstas pravers...
P.S. Lovoje lengviau rasti kitus dalykus, negu motyvaciją iš jos pakilti