Kadangi čia ne reklama
, tai galima ir pakomentuoti:
50 Lt Kaune nekomercinis mokestis? 
Ir dar prajuokino "Uzsiemimus ves asmuo turintis sportines kvalifikacijas patvirtinanti diploma"'.
Streetboxing diplomas?! 
![Labai juokinga :-]](http://www.fightclub.lt/forum/Smileys/default/zvengia.gif)
Tam ir yra forumas, kad pakomentuoti

Daug kas koviniu menu ir koviniu sportu asmenu tarpe kalba apie garbe, fair play kova varzybose, samurajus kodeksa ir panasias nesamones, kuriu realiam gatviniam konflikte nera. Ir visiems atrodo, kad jai jau kazka daroma, tai daroma tik uz pinigus. Man pinigai nekada nebuvo dalykas No1. Be to turiu gera darba, ir finansine prasme nesiskundziu. Taciau as entuziastas, o ne fanatikas, tad is savo kisenes tos iniciatyvos nesiruosiu remti.
Tad jai tamsta Smaugly rasite man sale uz 0lt/menesi, tai tie uzsiemimai irgi butu uz tokia kaina, ir nebent tektu arba sumesti ant kokio inventoriaus, stovyklos, ar seminrao pakvieciant koki treneri. Bet kol kas teko atsisakyti blogu patalpu, rasti naujas geresnes patalpas, ir savaime aisku ju nuoma kainuoja, ir brangiau, nei buvusiu patalpu kaina.
Kadangi vietu skaicius saleje ribotas del erdves ir savininko nurodymu, tad mokestis parinktas yra toks ir ne kitok kazkoks mazesnis. Nesitikiu kad bus pilna sale, tad ieskom dar vieno kito zmogaus kuris noretu prisijungti.
Del sportiniu kvalifikaciju ir tai patvirtinancio dokumento, tai esu baiges sporto ir kuno kulturos pakreipos aukstaja mokykla ir igijes tos mokyklos diploma su viena dvikovu sporto saku specialybe

, tad tokius uzsiemimus vesti galiu. Esu tai pat dalyvaves keliuose seminaruose kovos menu ir savigynos tema, tiek Lietuvoje tiek uzsienyje. Be to viskas kas siejas su kovos menais mane domina, tad tenka nuolat gilintis i tai. Street boxingo diplomo neturiu, ir kazkaip nemaciau, kas tokius diplomus dalintu (bent Lietuvoje), uzsienyje galbut ir galima streetboxingo instruktoriaus diploma igyti.
Taip pripazystu, kad pats neesu pasiekes sportiniu aukstumu, ir tik pora kartu teko dalyvauti varzybose. Tad su tamstos pone Smaugly kvalifikacija nesilyginu, nes manau, kad jus be abejo esat ir geras sportininkas ir treneris.
Tad ne viskas gyvenime yra tik balta arba juoda. Tad nepulkim iskarto smerkti, tyciotis ir juoktis

.
Aisku, gal treneriams turintiems savo klubus labai jau gaila, kad kazkas gali vesti tokius uzsiemimus nemokamai atimdamas potencialu klijenta, ar gera medziaga sportininkui, bet kol kas lietuvoje nedraudziama su kaimynu ar draugu issinuomoti sporto sale ir abipusiu susitarimu dauzyti ten sau snukius

Kita vertus, tai tikrai ne konkurencija rimtiems klubams, nes kam idomu dauzytis snuki, negaunat uz tai pinigu, nei laipsnio, nei dirzo, nei dalyvaujant varzybose? Nes uz laimeta kova gatveje, salia baro prie tvoros nei pinigu, nei diplomu, nei medaliu nedalinama, ir rinktine nepatenkama, ir nebent gauni tik tai kad isnesi sveika kaili ar tema su draugais pasijuokti is visos sitaucijos jai viskas laimingai baigias.
Ir uzsiemimu pobudis kitoks, nukreiptas i paprasta kova, be jokiu triuku imantrumu ir atsizvelgiant i placiaja savigynos prasme, kur mokama ne tik technikos, o ir stipriai fiziskai paruosiama, treniruojamasi ir lauko salygom, ir visu pirma bandoma zmogu uzgrudinti psichologiskai, kad atsikratytu baimes, nes daznai ne sugebejimai, ne fizinis pasiruosimas, o psichologinis nusistatymas lemia kovos rezultata. Ir jai pora zmoniu ateis ir nepasirinks jusu klubo, tai manau jokia cia tragedija

Atsiprasau, jai cia per daug isijauciau ir prirasau gerokai per daug