0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
Sveikinimai Pitbulliui su 5 sezono pradzia .
o tu ji su lazda saleje pasveikink
sveikinam penki grazus skaicius
Pasigirsiu ir pasididziuosiu ,mes pradesim 5 sezona.Pradesim 5 atviru kovu sezona.Kol tradiciju zinovai ir kiti ekpertai kalba,mes kovojam .2008.11.3011.59 kovos ,mielai priimsim norincius ,zinoma dovanas ir sveikinimus
registruotis nereikia, uztenka ateit, atsinest sportine apranga, sake kad lyg ir apsaugas paskolins? nes na apsaugos labai specifines, neturiu tokiu.
O tortas bus ???
manai torto reiks
Girdėjau, kad Radiatorius į Vilnių atvažiuoja... Sako, gal tortą Pitbulis duos
Gal ir aš netyčia dar LT būsiu - prisijugsiu....
Aciu visiems kas uzsuko.malonu su jumis pradeti 5 sezona.Radiatoriui ir Saxumskiui atskiras aciu uz drasa ir vyriskuma .Kovojam ir kovosim ,aplinkybes sau,o mes sau.
O aš girdėjau, kad Bosas išsisuko nuo lazdų..
Jis sake,kad laiko neturi .Uztatai Radiatorius mane du raundus lupo .
aha o kaskodel melynės ant koju pas mane liko ,o seip dėkui uz torta ,ir uz mėlynes ,jei ka tai ir kita karta ...
Iš kur radiatoriuje mėlynės?
Aišku, Radijatorius sulaužė
Abejoju,butent ta salma Radiatorius devejo
Apziurejau amunicija ,salmo grotos sulaizitos .Vo blin...
Tai ko jūs laižėt tas grotas?
Aciu kas buvo .Sauniai pakovojom.Ismeginom naujas kovu formules.Linksmai pabendravom palidejom senus metus.Visus su artejanciais Jaucio metais.
O visame šitame progresas yra? Ar kaip visuomet
2009.02.22 11.59 pas mus kovos.Jusu pinigai musu
Iš karto po KK gimtadienio?
Nuosirdus linkejimai visiems,kas buvo.Pakovojom,pabendravom.Aciu Aiki-kami,kad nepasididziavo uzsuko pabendrauti.Iki nauju susitikimu!!!!!!!
o salės langai dar sveiki ,ar irgi kaip seime keisti reikia
Aciu visiems ,pabendravom linksmai ,grazus darbas buvo
rebilitacija pavyko
Balandzio 26d. 12.01 eilines kovos,imitacijos,lazdos ir viskas,viskas,viskas... Jusu pinigai musu Musu ofise
Niekaip nesuprantu eilutės api epinigus.
Sekmadieni,05.31 12.00 kovos.Bus geras oras vaziuosim i gamta .Neveluokit,liksit uz borto
Laikas pasikeitė . Įpratai anksti keltis, tai paankstinai šiek tiek?
Sekmadieni 07.26 11.59 pas mus kovos!Malonu bus pabendrauti . Gal sakau kas nors uzsuks nuginklavimo technikas parodis Bus geras oras,vaziuosim i gamta.
Niaisku ,nebutina buti visa laika.Pabuvai,gavai ir isvarai
Tik babkes reik iš anksto surinkti, o tai paspruks nesusimokėję