Sportas > Smūginis sportas

Van Dammas i K1

<< < (9/10) > >>

rickson gracie fanas:
As nenuvertinu tik noreciau paziuret i sapp pries ka ir dabartini ricksona gracie 47metu.manyciau kova baigtusi tuo kad ricksonas pargriautu ant zemes sapp padarytu paprasciausia skausminga veiksma ir sappas pralaimetu.Sappas nera visiskai netalentingas bet jam mano manymu labiausiai sektusi wwe kur viskas suvaidinta ten jam vieta.

Raimis:
Nekartok tu, visose temose R.Gracie. Visi mes zinome kas jis toks. Taciau, kas butu jeigu butu, palikime istorijai

rickson gracie fanas:
As kalbu apie geriausia visu laiku kovotoja.kodel turiu kalbeti apie kokius valavicius morkevicius ar kitokius nieko pasauliniu lygiu nepasieklusius kovotojus

Raimis:
Geriausias visu laiku kovotojas- ponas AK. Nemanau, kad kas nors pries ji atsilaikytu :ne:

Saxum:
Baikit peštis, nepatinka man tai :E Rickson Gracie yr žvėris, tai visiem aišku. Ir ką? Man iki šiol kirba klausimas jam, kodėl jis niekada nesikovė su aukščiausio lygio MMA meistrais. Su visa pagarba jam.... Jis dievs.... :respect: Bet kas atsitiko? Ko išsigandome? :icon_bat: Tiek to, neteiskime ir nebūsime teisiami ;)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją