Sportas > Smūginis sportas

Van Dammas i K1

<< < (3/10) > >>

_Raiden_:
Kiek jam metu? 44? :D Senas mawashas.
Nu jeigu wisalaika jis dabar trenirawosi, tai gal ir gali eiti, wistiek gi atkales, o jei nesitrenirawo ir nori eiti, nu tegul pabando gal karto uztex :)

Tomasas:
Ne velnio jis ten normaliai nesitreniravo. Juk jis aktorius, o ne sportininkas, bent jau pastaruosius 15m man atrodo. Nors kazkada seniai ir buvo sioks toks sportininkas.

nevykelis:

--- Citata ---Ne velnio jis ten normaliai nesitreniravo. Juk jis aktorius, o ne sportininkas, bent jau pastaruosius 15m man atrodo. Nors kazkada seniai ir buvo sioks toks sportininkas.
--- Baigti citatą ---

Kiek zinau tai jis buvo gimnastas.

Tomasas:
Siek tiek pasiskaiciau apie ji. Buvo ne gimnastas, o baleta lanke is pradziu. Siap iki kokiu ~1980, tai sportavo tikrai normaliai, pradejo nuo Shotokan'o, veliau Kick-box, Muaythai ir Taekwon-Do. Ai, dar ir kacialinosi nemazai. Vienu zodziu sporte buvo siek tiek pasiekes. Tik veliau pasinese i aktoryste.

Magus:
Jeigu pasklido tokie gandai tai mano galva chia antis skirta vieshuju ryshiu tixlais. Tipo dar nesenas ateis i K1 ir visi galvoja niu gal ir krutas tada tas Vandamas, o jis kaip filmuojasi taip ir toliau filmuosis  :ciggy:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją