Sportas > Bendra sporto tema

Nelaimingi atsitikimai sporte

<< < (9/13) > >>

pelkė:
Tema ,nelaimingi atsitikimai sporte, o diskutuojat kaip medikai profi.  :nezino: Geriau pateikite daugiau atsitikimų, kad ateityje to būtų galima išvengti, blin kardiochirurgai...

denis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiGeriau pateikite daugiau atsitikimų, kad ateityje to būtų galima išvengti,

--- Baigti citatą ---
Kiek teko matyti nelaimingus atsitikimus per varzybos, beveik visi buvo susujosi su tuom kad zmones neturejo atitnkamo fiz. ir techninio paruosimo.  Kartais zmones ateina i varzybos be jokio supratimo kas ten vyksta ir iseina i tatami neparuosti kovai.

dziudoka:
Man treneris pasakojo, kai jie atvažiavo į Sambo varžybas, prieš apšilimą gulinėjo ant lovų. Vienas bachūriukas užsnūdo. Kai buvo komanda eiti į salę, tas staigiai pašoko iš miego ir krito negyvas. Kas ten buvo nežinau, bet mintis ta, kad atsipalaidavus negerai iš karto pašokti (ypač intesyvaus režimo metu). Galit juoktis, bet bajeris rimtas.

google:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiMan treneris pasakojo, kai jie atvažiavo į Sambo varžybas, prieš apšilimą gulinėjo ant lovų. Vienas bachūriukas užsnūdo. Kai buvo komanda eiti į salę, tas staigiai pašoko iš miego ir krito negyvas. Kas ten buvo nežinau, bet mintis ta, kad atsipalaidavus negerai iš karto pašokti (ypač intesyvaus režimo metu). Galit juoktis, bet bajeris rimtas.

--- Baigti citatą ---

Nėr iš ko juoktis- visai realu, kad taip galėjo nutikt. Tik man dar atrodo, kad tinkama pirmoji pagalba jam nebuvo suteikta arba pavėluotai..

wolvesTM:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtilyg ir pas mane didesne siek tiek. bent kazkada tyrimus dare, taip sake. tai ka daryt dabar? :D uztenka visa gyvenima sportuot ir tiek?

--- Baigti citatą ---
o man atsimenu gal pries 5 metus kokius, kai i  stangine norejau eit, tai sviete krutine rentgenu ir sake kad sirdis kaip tik maza labai.tai kaiptik sportuot reik kad ja padidint ar ne?:)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją