Sportas > Bendra sporto tema
Nelaimingi atsitikimai sporte
Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiSportininko širdis tai ir yra didelė širdis storom sienelėm, ji susitraukinėja lėčiau, bet daug stipriau nei įprasto žmogaus- taip tiesiog prisitaiko prie padidėjusio fizinio krūvio.
Įmetu nuorodą, palyginimui normalios ir minimos sportininko širdies:
Registruotis arba Prisijungti
--- Baigti citatą ---
lyg ir pas mane didesne siek tiek. bent kazkada tyrimus dare, taip sake. tai ka daryt dabar? :D uztenka visa gyvenima sportuot ir tiek?
EzysGazuotas:
O cia jau daktarai turetu pasakyt, ka daryti. Nes saviveikla brungiai kainuot gali...
google:
Registruotis arba PrisijungtiO cia jau daktarai turetu pasakyt, ka daryti. Nes saviveikla brungiai kainuot gali...
--- Baigti citatą ---
:handshake:
google:
Registruotis arba PrisijungtiO kodėl vadinate "normali" ir "sportininko"? O gal atvirksciai "sportininko" ir "nenormali"?
Natūralus gyvenimo būdas gamtoje galėtų būti artimesnis sportininko gyvensenai, nei dabartinei kompiuterinėi visuomenei :chmm:
--- Baigti citatą ---
Bent jau aš terminą "sportininko" širdis paėmiau dėl to, kad kažkuriam poste ji taip buvo pavadinta- vadinasi, kitiem suprantamas būtent toks pavadinimas. O iš tiesų, tai yra hipertrofuota širdis. Ji negali būti pavadinta "normali širdis", nes neatitinka nustatytų normų, o tos normalios normos jau ne mano sugalvotos, o visuotinai priimtos :-)
Vilkatas:
Registruotis arba Prisijungti nebloga informacija :)
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją