Sportas > Bendra sporto tema

Nelaimingi atsitikimai sporte

<< < (4/13) > >>

denis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiVisi šie nelaimingi atvejai turi visiškai skirtingas priežastis.

--- Baigti citatą ---
Nu priezastis ten visur buvo vienodas, jie gavo smugi....

Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNu priezastis ten visur buvo vienodas, jie gavo smugi....

--- Baigti citatą ---
Nu jei ka automibilyje ištinka širdies smūgis, tai jau priežąstis bus vairavimas? :D

denis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNu jei ka automibilyje ištinka širdies smūgis, tai jau priežąstis bus vairavimas? :D

--- Baigti citatą ---
zinai, sirdies smugis gali istinkti ir sexo metu  :D  cia ne bajeris. 

Raimis:
Greičiausiai žmonės turėjo kažkokį širdies nepakankamumą. Būna, kad daktarai to ankstyvoje stadijoje ir nepastebi. Turėjau vieną pažįstamą. Stiprus kaip jautis, taip ir atrodė. Mesdamas tritaškį susmuko. Vos atkočiojo

google:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiGreičiausiai žmonės turėjo kažkokį širdies nepakankamumą. Būna, kad daktarai to ankstyvoje stadijoje ir nepastebi.

--- Baigti citatą ---

Apie tą, ką Rūta klausė- tai širdis gali būt visiškai sveika, kad po smūgio numirtų. O  sportavimo metu širdies smūgis gali ištikt tiem, kieno stipriai hipertofuota širdis (didelė, stora širdis)- dideli krūviai jiems rizika. Mano draugei, kuri pakankamai ilgai intensyviai sportavo, buvo susidūrus su tokia bėda, todėl buvo priversta mesti sportą..
Aišku, daug kas priklauso ir nuo paties gydytojų- patingės labiau pasidomėt sportininku ir pražiūrės ką nors..pvz man iš dispancerio reikėjo gaut pažymą: ateinu pagal sporto šaką pas sau priklausančią gydytoją: daugiau mažiau, ką reikia padarė- išvados, sveika, galiu net varžybose dalyvaut. Dėl tam tikrų priežaščių ateinu į dispancerį taip pat pažymos tik jau pas kitą gydytoją- tiek papildomų tyrimų atliko, dar iš namų porą išrašų teko atnešt ir galiausiai išvada- vos gavau sveikatos pažymėjimą 1mėnesiui(teko nemažai eit derybų su ja..), prirašė papildų ir liepė būtinai vėl pasirodyti  :senis: Realiai, man didelis krūvis dabartinėj situacijoj liūdnokai galėjo baigtis, tad gydytojo indėlis čia irgi svarus

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją