Pagrindines diskusijos > Kovos menai

Dvasinis tobulėjimas ir...

(1/7) > >>

Wind:

--- Citata ---Taip ir bus visada - eisi atrankos budu, kol gyvenimo gale suprasi - kad niekas taip ir neprilipo, kad tai tik tarpines stoteles tavo tobulejimo (gal net ir dvasinio) kely.
Bet viskas i nauda...
--- Baigti citatą ---

manau kad i kiekvieno kovos menu megejo "programa" ieina ir dvasinis tobulejimas, nes nori jis to ar ne nori jo psichologija bei morale keiciasi. o Jei jis dar to ir siekia tai manau tada "procesas" pagreiteja.

Asia:

--- Citata ---
manau kad i kiekvieno kovos menu megejo "programa" ieina ir dvasinis tobulejimas, nes nori jis to ar ne nori jo psichologija bei morale keiciasi. o Jei jis dar to ir siekia tai manau tada "procesas" pagreiteja.
--- Baigti citatą ---

Nu didesne dalis tu, kurie sedi ten, kur erdves trukuma kompensuoja laiko perteklius, irgi uzsiiminejo kovos sportais/menais ar kaip jie ten pas mus vadinasi... Bet dvasinis tobulejimas juos aplenke...
Arba as kitaip suprantu ta "dvasinio tobulejimo" savoka?... :)))

Sei-i:

--- Citata ---
Nu didesne dalis tu, kurie sedi uz ten, kur erdves trukuma kompensuoja laiko perteklius, irgi uzsiiminejo kovos sportais/menais ar kaip jie ten pas mus vadinasi... Bet dvasinis tobulejimas juos aplenke...
Arba as kitaip suprantu ta "dvasinio tobulejimo" savoka?... :) :) :)

--- Baigti citatą ---

Čia gal apie tą Bagua meistrą straipsnyje apie saugos paslaugas senovės Kinijoje?...  :D

Bet gi Bagua - labai dvasingas, netgi “vidinis“ menas...  :-)

O gal todėl ir “vidinis“, kad patalpa labai uždara buvo?... ;)

Asia:
Cia jau Vaivada galetu savo petaka ikist apie dvasinius tobulejimus apribotoje erdveje esant nedvasiskam kitu dvasneliu spaudimui...

Bet manau, kad dvasinis tobulejimas visu pirma - Teisingas kelias, i kuri tave istato tevai. Paskui jau tavo issiauklejimas ir aplinka lemia - kokiu keliu pasuksi...

O meditacijos ir visi kiti Svento Nimbo ieskojimai savo bamboj - jau saviaukla, kaip patapti geresniu SAU..
Ne visada pavyksta adaptuot tas TIESAS aplinkoje, kurioje jus tarpstat...
:)

Sei-i:
Aš esu labai nekarminis ir nedvasingas pragmatikas...  :-(

O viskas, matyt, prasidėjo gal nuo tada, kai per 5 minutes sugebėjau išvesti iš kantrybės krišnaitą :peace:, kuris prakeikė mane sakydamas, kad dabar jau įgrūdo stambų pagalį į mano karmos ratą...  :D

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją