Sportas > MMA

Bushido Heroes Lithuania 2008

<< < (2/4) > >>

radiatorius:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiIr kas te buvo?

--- Baigti citatą ---
nu seip normalius priesininkus lietuviai gavo  :D

kensen:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTikrus kendoistus maciau ,ir dar kaip jie ten su kardais mojavo  :o

--- Baigti citatą ---

Kad išvengt galimų nesusipratimų, priminsiu: Lietuvos kendo asociacija (LKA) niekaip nėra prisidėjusi prie šio renginio ir pasirodymo, ir visi pagyrimai ar pastabos turi eiti ne mūsų adresu.

regi:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKad išvengt galimų nesusipratimų, priminsiu: Lietuvos kendo asociacija (LKA) niekaip nėra prisidėjusi prie šio renginio ir pasirodymo, ir visi pagyrimai ar pastabos turi eiti ne mūsų adresu.

--- Baigti citatą ---
Gal sakau ten Kumeikan -Kaunas pasireiske, ju vadas lyg su Simanaiciu :handshake:  :chmm:

Asia:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtinu seniai bebuvo tokie dyvai ,per bulsido vakar siemens arenoje  :o

--- Baigti citatą ---

Galėjai ir apsireikšt - nežinojau, kad buvai.. Mes irgi buvom.
Tiesa, ant kendoistų aš pavėlavau, bet kovas mačiau...

Porinė kova - absurdas totalus.
Valavičiaus priešininkas - absurdas, praleido tiesų smūgį per 8 sek.
Ką galvojo Pocevičius prieš kovą, nelabai supratau, nes ir per kovą nieko nesugalvojo ką padaryt rusui, kol gavo į pilvą ir baigė pasirodymą (tiesa sakant - nelabai supratau aš tos pabaigos, o jos kaip tyčia ir nekartojo ??). Rusas abu raundus taip ir pravaikščiojo nuleidęs rankas ir šaipydamasis.

Bet šiaip renginys visai pavykęs, mano nuomone. Kitos kovos visai dinamiškos buvo...

radiatorius:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiGalėjai ir apsireikšt - nežinojau, kad buvai.. Mes irgi buvom.

Bet šiaip renginys visai pavykęs, mano nuomone. Kitos kovos visai dinamiškos buvo...

--- Baigti citatą ---
aha kaip as galėjau jus rast ,jus gi nindzės  :D o del kovu as ir sakau kad seniai tokie dyvai buvo  :D

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją