AutoriusTema: Wong Shun Leung fighting system  (Skaityti 10972 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2006
  • Žinutės: 1146
  • Amžius: 36
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Wong Shun Leung fighting system
« Atsakyti #30 įjungtas: 2009 Sau 30, 17:58:59 pm »
Saxum, rimtai... Pas VT rankos į kitą pusę lankstosi ir po trečią koją išauga ilgiau palankius  :bandit:

Citata
Baik...      :luztu:  :luztu:  :luztu:  :luztu:  :luztu:  :luztu:

Dragon Fist

• Svečias
« Atsakyti #31 įjungtas: 2009 Sau 30, 18:26:01 pm »
Supratimas apie WT, WC, VT negali buti paziurejus kelis filmukus YouTube'i ar is anekdotu, tam reikia tureti gera mokytoja, siose technikose svarbiausias dalykas yra refleksu lavinimas, o refleksai neatsiranda po 3 menesiu ar netgi ir po metu, o visiems norisi greito rezultato be sunkaus darbo, todel Sifu Szymankiewicz neslepia, kad turejo virs 7,000 lankytoju is kuriu tik tai 30 gavo mokinio varda, o is tu mokiniu tik tai 4 tapo meistrais (sifu) ir sis rezultatas apima 20-30 metu laikotarpi.

(suprantantiems angliskai)
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Ving Tsun is NOT a mixed martial art, and it would be foolish to try and turn it into one. If you are looking for a MMA, go find an established coach and learn from him. Do not try to reinvent the wheel and turn Ving Tsun into something it was never designed to be!

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 46
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #32 įjungtas: 2009 Sau 30, 18:28:40 pm »
todel Sifu Szymankiewicz neslepia, kad turejo virs 7,000 lankytoju is kuriu tik tai 30 gavo mokinio varda, o is tu mokiniu tik tai 4 tapo meistrais (sifu) ir sis rezultatas apima 20-30 metu laikotarpi.

Tėvas mano dėstytoju dirba, ir yra dėstytojų kolegų, pas kuriuos irgi retas egzą išlaiko... Tai pritariu tėvo nuomonei - patys dėstytojai ir kalti, o ne studentai.
Manau, čia tas pat  :senis:
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #33 įjungtas: 2009 Sau 30, 18:31:55 pm »
Studentai/mokiniai kalti ,nes tingi mokytis. Dėstytojai/mokytojai kalti ,kad tingi mokyti. Bet čia irgi.. neabsoliutu.

Citata
Tėvas mano dėstytoju dirba, ir yra dėstytojų kolegų, pas kuriuos irgi retas egzą išlaiko... Tai pritariu tėvo nuomonei - patys dėstytojai ir kalti, o ne studentai.
Manau, čia tas pat

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #34 įjungtas: 2009 Sau 30, 18:34:30 pm »
Studentai/mokiniai kalti ,nes tingi mokytis. Dėstytojai/mokytojai kalti ,kad tingi mokyti. Bet čia irgi.. neabsoliutu.
Aišku, neabsoliutu, bet kai yra toks procentas kaip minėtoje žinutėje, kyla tam tikrų įtarimų  :angel:
Sunkoka vienok patikėti, kad 6770 propagavusių buvo tinginiai, o 30 - darbštūs... Greičiausiai tie 30 buvo tiesiog talentingi, kuriems sektųsi net pas prastą trenerį (iš kažkurios kitos temos atsitempiu šią mintį) arba mokėjo lįsti į...

Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #34 įjungtas: 2009 Sau 30, 18:34:30 pm »

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #35 įjungtas: 2009 Sau 30, 18:38:24 pm »
Būna ,kad mokiniai yra "sukirtinėjami" vien tam ,kad vėliau būtų kuo pasigirti.. Maždaug "aš labai krūtas mokytojas ,pas mane retas atsilaiko"  :angel:    Bet mes čia niekam asmeniškai netaikom   :angel:   O mokėjimas lįsti į..... irgi labai logiškai skamba  :chmm:

Citata
Aišku, neabsoliutu, bet kai yra toks procentas kaip minėtoje žinutėje, kyla tam tikrų įtarimų  :angel:
« Paskutinis taisymas: 2009 Sau 30, 18:40:31 pm nuo Nialas »

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #36 įjungtas: 2009 Sau 30, 18:39:34 pm »
Būna ,kad mokiniai yra "sukirtinėjami" vien tam ,kad vėliau būtų kuo pasigirti.. Maždaug "aš labai krūtas mokytojas ,pas mane retas atsilaiko"  :angel:    Bet mes čia niekam asmeniškai netaikom   :angel:

Netaikom netaikom, bet tam irgi tinka apibrėžimas "kaltas dėstytojas ar mokytojas"  ;-)
Nes jei niekam netaikant, dėstytojo ar mokytojo darbas yra išmokyti VISUS studentus ar lankytojus to, ką pats žino, o ne juos sukirtinėti, jaučiantis "krūtam" ar atrinkti "vertuosius žinių"  :ruko:

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #37 įjungtas: 2009 Sau 30, 18:43:38 pm »
Apie ką jūs čia? Dar neatsibodo?  :icon_bat:
Nusmuko kaula :)

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #38 įjungtas: 2009 Sau 30, 18:47:41 pm »
Apie tai, kad užsiiminėt šia sistema neapsimoka, bo bais mažas procentas galimybės, jog kokį nors velnią išmoksi per 30 metų  :rolleyes:
Bet iš esmės atsibodo, todėl dingstu.

Atsijungęs Todai

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgp 2007
  • Žinutės: 103

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #39 įjungtas: 2009 Sau 30, 20:37:50 pm »
Supratimas apie WT, WC, VT negali buti paziurejus kelis filmukus YouTube'i ar is anekdotu, tam reikia tureti gera mokytoja, siose technikose svarbiausias dalykas yra refleksu lavinimas, o refleksai neatsiranda po 3 menesiu ar netgi ir po metu, o visiems norisi greito rezultato be sunkaus darbo, todel Sifu Szymankiewicz neslepia, kad turejo virs 7,000 lankytoju is kuriu tik tai 30 gavo mokinio varda, o is tu mokiniu tik tai 4 tapo meistrais (sifu) ir sis rezultatas apima 20-30 metu laikotarpi.

(suprantantiems angliskai)
Ving Tsun is NOT a mixed martial art, and it would be foolish to try and turn it into one. If you are looking for a MMA, go find an established coach and learn from him. Do not try to reinvent the wheel and turn Ving Tsun into something it was never designed to be!
Refleksai refleksai refleksai, visi žinom...Bet buvo diskutuota apie WT/WC technikas kitoj gijoj.
Fighting is full of shit.You know  you shouldn't do it, but it gets  to you somehow.

« Atsakyti #39 įjungtas: 2009 Sau 30, 20:37:50 pm »

Dragon Fist

• Svečias
« Atsakyti #40 įjungtas: 2009 Sau 30, 21:22:02 pm »
Tie 4 (sifu) kas 4 metus vaziuoja i Hong Kong'a kur patikrina savo technika (dalyvaujat, lasvosiuose chi sao kovose)
cia galesite rasti atsakymus i diskutuojamus klausimus ;-)

5. Daug asmenų interneto forumuose Lenkijoje išsako skirtingas nuomones įvairių Ving Tsun, Wing Chun ir pan. imtinai su Yip Manu meistrų lygio tema. Ką apie tai galvojate?

Pirmasis klausimas šiems „lojantiems kiemsargiams“ būtų tai, kiek jie kartų buvo Kinijoje ir kiek laiko praktikavo su autentiškais šios sistemos mokytojais? (jų pavardės galima, pvz., surasti specialioje knygoje, kurią išleido Hong Kong Ving Tsun Athletic Ass.). Kiek kartų dalyvavo pasaulinėse šio stiliaus meistrų ir instruktorių konferencijose, kurios yra organizuojamos Hong Konge ir Foshane, kuriose dalyvavo visų šios sistemos atmainų iš įvairių krypčių atstovai?. Mano mokykla dalyvavo visose ir net vedė kinams lap sao ir chi sao užsiėmimus. Ar jų pavardė ir mokykla yra tinkamai įvertinta ir įamžinta memorialinėje garbės lentoje Yip Mano muziejuje Zu Miao šventykloje Foshane? Mano mokykla yra pagerbta. Ar bent kartą tyrėjo galimybę išbandyti savo sugebėjimus su kitais šios sistemos praktikais, ne prieš kompiuterio ekraną, bet mažose salėse ir siaurose senojo Hong Kongo, Foshano ar Kantono gatvėse? Ten greitai rastų atsakymą į tai, ko yra verti jų sugebėjimai ir nuomonės. Aš, o vėliau ir mano meistriški mokiniai dalyvavome ir vis dar dalyvaujame tokiuose „sugebėjimų palyginimuose“. Ten niekam nepadės pasakojimas, kad jų mokytojas buvo geras ir kokį turi „laipsnį“. Kuo labiau žinomas yra žmogus, tuo daugiau asmenų norės su juo pasitikrinti. Tai reikia padaryti pačiam. Gyvenimas iškart suteiks atsakymą, ko iš tikrųjų mokoma, arba žmogus susikompromituos ir niekas nebenorės su juo kalbėtis ir keistis žiniomis. Esu išdidus, kad visi mokiniai, mano tongo mokyklos dalyviai, šiuos meistriškumo testus užbaigė garbingai ir su pasisiekimu. Tai ten jie gavo kompetentingiausią atsakymą apie tai, ką iš tikrųjų sugeba..., taip pat ar aš esu geras, ar blogas kiniško kovos meno mokytojas. Mane domina Hong Konge ir Foshane dominuojanti nuomonė apie mano mokyklą, a ne tai, ką kažkoks nemokša turi pasakyti, nes kaip tik šiandien atsikėlė ne ta koja. Tarp kitko, būtent dėl to pasišalinau į „kung fu“ aplinkos Lenkijoje nuošalę, nes ši aplinka yra labai paviršutiniška, tik nori pasikalbėti (o netgi pokalbiui reikia partnerio), o iš esmės jau ir taip viską žino. Dauguma net nematė Yip Mano nuotraukos, bet „žino“, ką jis mokėjo bei koks buvo ir pan. Ir be to, visa tai yra apgaulingos ir dažnai chamiškos komiksų lygio slaptos diskusijos, kurias leidžia interneto anonimiškumas. Tan sao arba bong sao, bent jau Yip Mano stiliaus, yra daugmaž vienodi, nepriklausomai nuo mokyklos. Pagrindinis klausimas – ne kaip?, tik kodėl? Na, bet tam reikia greitos orientacijos, žinių, patirties ir visų pirma daugybės metų praktikos pas kompetentingą mokytoją.

O daugiau... Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Brizas

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2007
  • Žinutės: 562
  • Vieta: Oslo
  • Šalis: no

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #41 įjungtas: 2009 Sau 30, 21:43:28 pm »
A koks galų gale skirtumas? Visvien čia vienas ir tas pats. Kaip ir MMA pasaulyje yra belekiek organizacijų, skiriasi tik viena kita taisyklė :ruko:

Teisingai, išesmės tai tas pats. Nors neišmanau kiokushinkai, bet turbūt panašiai būtų lyginant ar ieškant skirtumu tarp IKO1,IKO2...
Kadangi čia Wong Shun Leung atšaka, tai buvo įdomi meistrų linija, kas ir kaip čia užnešė staiga.

Citata
Apie tai, kad užsiiminėt šia sistema neapsimoka, bo bais mažas procentas galimybės, jog kokį nors velnią išmoksi per 30 metų 

pasiskolinsiu pas Dojo perskaitytą mintį: "kas nori, tas gali daugiau, negu tas kas gali". Tai perfrazuojant galima sakyti, kad kas nori tas ir iš kelių pamokų gali pasisemt jam naudingos patirties, žinių, o kas nenori, tai nors iš auksinių indų viską sukramtytą duok ar ant galvos kuolą tašyk - nė 130 metų neužteks.
Goju ryu karate Osle: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #42 įjungtas: 2009 Sau 30, 21:46:41 pm »
Teisingai, išesmės tai tas pats. Nors neišmanau kiokushinkai, bet turbūt panašiai būtų lyginant ar ieškant skirtumu tarp IKO1,IKO2...
Kadangi čia Wong Shun Leung atšaka, tai buvo įdomi meistrų linija, kas ir kaip čia užnešė staiga.

pasiskolinsiu pas Dojo perskaitytą mintį: "kas nori, tas gali daugiau, negu tas kas gali". Tai perfrazuojant galima sakyti, kad kas nori tas ir iš kelių pamokų gali pasisemt jam naudingos patirties, žinių, o kas nenori, tai nors iš auksinių indų viską sukramtytą duok ar ant galvos kuolą tašyk - nė 130 metų neužteks.
Nesiginčiju iš esmės,
bet tai vadinasi, tie 6770 nenorėjo? Ir vis tiek nemažas procentas gaunasi, matyt, visi nenorintys iš viso pasaulio sulėkė vienon vieton, kaži kodėl...  :chmm:
O beje, tas faktas realus, ar ten daugiau kaip legenda? Apie 30 iš 7000...

Dragon Fist

• Svečias
« Atsakyti #43 įjungtas: 2009 Sau 30, 21:52:50 pm »
Cia nelegenda, buvo imtas interviu, o tie 30 buvo pamineti mokiniai pagal tradicini Ving Tsun mokyma is tu 7000... O jeigu kalbeti apie Yip Mana, tai jis per visa savo gyvenima te turejau nedaugiau kaip 20 mokiniu, o ne lankanciu jo uzsiemimus

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2007
  • Žinutės: 2742
  • Amžius: 34

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #44 įjungtas: 2009 Sau 30, 21:57:18 pm »
Cia nelegenda, buvo imtas interviu, o tie 30 buvo pamineti mokiniai pagal tradicini Ving Tsun mokyma is tu 7000... O jeigu kalbeti apie Yip Mana, tai jis per visa savo gyvenima te turejau nedaugiau kaip 20 mokiniu, o ne lankanciu jo uzsiemimus
Na žiūrint, į senesnius laikus kinijoje, gi nekiekvienas besimokantis kokį nors mena pas mesitrą buvo laikomas mokiniu, ar aš klystu? :rolleyes:
Koks skirtumas, kur ta sušikta esmė jei jos vistiek nėra...

« Atsakyti #44 įjungtas: 2009 Sau 30, 21:57:18 pm »