Taip ir bus JĖGA... Visi būs KRŪTI.. Ar kažkaip panašiai...
Aš nesistengiu įrodyt, to, ką tu kažkodėl priimi asmeniškai (tipo, tavo karate niekas, nes visi galvoja, jog jūs dirbat tik pseudo kontaktu). Čia tema apie apsaugas, o ne tema - apie kovos menų tinkamumą ir jų beapsaugines technikas.
Aš tik stengiuosi pažįmėti tokį šposą, kad aš smūgiuodamas į "astronautą su skafandru", galiu dirbt pilna jėga, į visą kūną, nebijodamas sužaloti savo partnerio. Ir tai kažkada gali man padėti "gatvėje"/namuose, ginant save/savo šeimą. Visur, kur manęs nevaržys taisyklės.
Tiesa - varžys įstatymas. Bet čia jau kita slidi ir svarbi tema.
Šiaip,
Asia , čia TU priėmei asmeniškai... O aš rimtai šnekėjau, kad tas skafandras - gerai. Ir net labai. Ir linkiu nusipirkt ir bandyt. Buvau skaičius apie tokius žmogaus, kurio mintys man inponuoja, siunčiamose "žinutėse apie savigyną", tik nemaniau, kad tokį įmanoma iš kažkur gaut. Kai sužinosi kainą, būtinai čia parašyk, ok?
Dėl mano karate

Šiaip ką galiu pasakyt, aš tai žinau, kad mano karate yra tikrai užtektinai normalus, kalbant apie realumą, o tie, kurie šneka ir galvoja apie pseudo kontaktus, tikrai gali užeit, pasibandyt, kas kaip, rinktinės treniruočių tvarkaraščiai yra Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba
Prisijungti, tik kad nė vieno šnekančio ten nesu mačius

Tiesa, trenerio sutikimą reiks gaut, bo ne prochodnoj dvor rinktinės trešos, bet manau, kad neturėtumėt bijot paprašyt, nia?
Bandito , taip tiksliai, kad pas mus, nėra, jis toks daugmaž pats sau šeimininkas, atseit, tradicinio karate atstovas, bet greičiau vienišius, mokantis akrobatinio karate. O ką?
Saxum , neskubu, kada galėsi, tada

Žinau, kad ir taip dabar rūpesčių pilna...